Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Giovanni skutimosi kremas - labai skalsus, ilgam uzteko ir patiko abiems su vyru. Is pradziu abu ir naudojom, bet paskui as pradejau pribaiginet kondicionierius tam reikalui, o si krema palikau vyrui. Jam turbut vienas is labiausiai patikusiu aplamai. 4u.gif
user posted image

Andalou Naturals 'avo cocoa' veido kauke - kvepejo sokoladu wub.gif Nors uzsistovejo ji kiek ilgokai, tai lyg ir pradejo jau keist kvapa, bet tik porai kartu belike buvo, tai sunaudojau iki galo. Raso, kad maitinanti, tai gal ir pamaitindavo. Na oda po jos svelni, grazi, bet man daugmaz po visu kauku taip. Nekartosiu manau, nes nepaliko didesnio ispudzio, o yra daug norimu isbandyt.
user posted image
Atsakyti
Lush Seanik šampūnas, nesitikėjau, kad taip patiks. Plaukai nuo jo žvilgantys, purūs, minkšti, net kondicionieriaus nenaudodavau. Dabar naudosiu prikauptus buteliukus, o po to tikrai vėl pirksiu Lush smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 02 13, 09:31)
Lush Seanik šampūnas, nesitikėjau, kad taip patiks. Plaukai nuo jo žvilgantys, purūs, minkšti, net kondicionieriaus nenaudodavau. Dabar naudosiu prikauptus buteliukus, o po to tikrai vėl pirksiu Lush smile.gif

Koks įdomus daiktas..O kaip naudoti? Kaip muilą? Putoja?

Papildyta:
Bioderma Sebium mat kremukas. Visai patiko, ypač šaltesniu laikotarpiu, vasarą man vistiek jis nesulaikydavo blizgesio. Manau kažkada kartosiu. ir baisiai nervuoja mane tokios tūbelės, gale sunku išspausti kremo, galiausiai perkirpau, o ten dar daugiau nei savaitei jo..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2013 02 13, 09:00)
Koks įdomus daiktas..O kaip naudoti? Kaip muilą? Putoja?

Putoja. Panašiai, kaip muilą- sudrėkinti plaukus, drėgnose rankose truputį pamuiluoti, kad susidarytų putos ir jomis plauti arba pačiu šampūnu perbraukti drėgnus plaukus keliose vietose.
Atsakyti

Kiek maždaug laiko naudojot? Ir kokie jūsų plaukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 02 13, 10:31)

user posted image

As tai Lush naudoju "New" - nuo lapkricio naudoju niekaip nepabaigiu.xD Bet man jau atsibodo jis,pradzioj budavo - oooo,kai isplauni plaukus irgi,nieko nereikia,nei kondiskes,kvepia,viskas ciki,o dabar gal kad i gala tas muiliukas,ar pripratau- nu sampunas kaip sampunas.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 02 13, 11:06)
As tai Lush naudoju "New" - nuo lapkricio naudoju niekaip nepabaigiu.xD Bet man jau atsibodo jis,pradzioj budavo - oooo,kai isplauni plaukus irgi,nieko nereikia,nei kondiskes,kvepia,viskas ciki,o dabar gal kad i gala tas muiliukas,ar pripratau- nu sampunas kaip sampunas.

Kokia kaina mazdaug sio sampuno?
Atsakyti

O man jis ziauriai netiko - plaukus baisiai issausindavo, suveldavo, kad neidavo issukuot isdziuvusiu. O galiausiai dar ir pleiskanu atsirado. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 13, 19:38)
O man jis ziauriai netiko - plaukus baisiai issausindavo, suveldavo, kad neidavo issukuot isdziuvusiu. O galiausiai dar ir pleiskanu atsirado.  doh.gif

Lush labai populiarus, ypac Amerikoje. Nors italu gamyba, man nepatiko. Isbandem si ta pries pora metu, bet tik stiprus kvapas ir tiek doh.gif doh.gif doh.gif I parduotuve iejus apvaigsta galva ir raibsta akys, bet kokybe.. doh.gif doh.gif Italijoje Lush tai nera populiari blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 02 13, 09:39)
Kiek maždaug laiko naudojot? Ir kokie jūsų plaukai?  4u.gif
Naudojau nuo gruodžio vidurio iki dabar, bet aš plaukus praktiškai kasdien plaunu, gal ir nereikėtų, bet čia jau įprotis toks. Perkant sakė, kad jo maždaug 80iai plovimų užtenka. Mano galvos oda riebi, o plaukai normalūs, ploni, bet jų pakankamai daug. Jie dažyti tamsiai ir ilgis truputį žemiau pečių.

QUOTE(Gudre @ 2013 02 13, 14:52)
Kokia kaina mazdaug sio sampuno?
Tiksliai nebepamenu, bet kažkur ~27Lt
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 02 13, 21:35)
Lush labai populiarus, ypac Amerikoje. Nors italu gamyba, man nepatiko. Isbandem si ta pries pora metu, bet tik stiprus kvapas ir tiek doh.gif  doh.gif  doh.gif I parduotuve iejus apvaigsta galva ir raibsta akys, bet kokybe.. doh.gif  doh.gif Italijoje Lush tai nera populiari blush2.gif  blush2.gif

Nepasakyciau, kad mano aplinkoje labai populiarus sitie gaminiai. Nors parduotuvej kvapai tai ohoho - dar ne nepriejus jos jau puse gatves kvepia biggrin.gif Kas del paciu produktu ir kokybes, tai naudojus tik kelis gaminius senokai ir nieko daug pasakyt negaliu, nes dabar noriu naturaliu, o ji nera labai naturali, tik su natur. ingridientais.
Atsakyti
user posted image
"Oriflame Pure Nature" lūpų balzamas su riešutų ir goji uogų ekstraktais. Balzamas kaip balzamas, nieko ypatingo. Bespalvius lūpų balzamus naudoju prieš tepdama, bet kokią lūpų priemonę.
Atsakyti