Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Naudojau vasarą ir tikrai patiko, dabar radau ant spintutės ir pamačiau, kad jau seniai pasibaigęs jis biggrin.gif Dabar kai tiek tų bb kremų, tai nemanau, kad kartosiu, bet kas ten žino ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 02 15, 03:19)
koks poveikis? kuo patiko? smile.gif

nenoriu uzvest antros sios serumo pirkimo bangos , nes kosmetikos poveikis ir odos poreikiai- labai jau individualu. Sis serumas vienintele odos priemone, kuria vis kartoju ir is kurios sulaukiu matomu odos pokyciu. O atsiliepima apie sia priemone galit pasiskaityt Yves Rocher temoje, praeitais metais esu palikus atsiliepima apie ji ir metu atradimu temoje

Mano oda misri, linkusi kimstis, plius esu 36 , mano oda po nakties atgaivina, lengvai padrekina, sakyciau kad ir skaistina, geras makiazo pagrindas jei naudoju rytais, nekemsa poru, neriebina odos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 15 vasario 2013 - 14:43
QUOTE(evelinki @ 2013 02 15, 06:19)
koks poveikis? kuo patiko? smile.gif
mano paskutiniai lasai Paula's Choice Weightless Body Treatment with 2% BHA. Kartosiu butinai.
user posted image

Ka jis daro odai? ax.gif
Atsakyti
everyday minerals 'glam guru' ir 'ambrosia' skaistalu megineliai - nepatinka man birus skaistalai.... Nepatogu paimt, sunku kieki nureguliuot, o ir spalvos man sitos per ryskios, ne mano ir tt....
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2013 02 15, 17:31)
Ka jis daro odai?  ax.gif

Ne manęs klausi, bet pasisakysiu hihihi.gif
Bent jau man, tai fantastiškai drėkino odą, kai eidavau pas masažistę, gaudavau velnių, kad prisitepus kremų atėjau ir neina odos suimti - slysta, nors iki masažo seanso 3 dienos nesitepdavau juo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 16, 01:26)
everyday minerals 'glam guru' ir 'ambrosia' skaistalu megineliai - nepatinka man birus skaistalai.... Nepatogu paimt, sunku kieki nureguliuot, o ir spalvos man sitos per ryskios, ne mano ir tt....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi atsisakiau biriu, nes nepatogu- visur byra, labai koncentruoti..perejau ant kompaktiniu logonos ir benecos
Atsakyti
Subaigtas nepaprastai tikęs ir patikęs drėkiklis:
user posted image

Ateity neabejotinai kartosiu, tačiau šiuo metu į jo vietą stoja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 02 16, 13:19)
Subaigtas nepaprastai tikęs ir patikęs drėkiklis:
user posted image

Papasakokite daugiau 4u.gif Kokia konsistencija? Ar turi kokių blizgučių? unsure.gif Kokia jūsų oda? 4u.gif
Atsakyti
Hugo Naturals 'coconut' sampunas - plaukams vos pora kartu panaudojau, nes kiek susistovi jis stovedamas vesiau vonioje, tai norint naudot reikedavo po siltu vandeniu palaikyt, kad sumaisyt eitu. Vien del sito nepatogumo pagirnde sunaudojau kaip vonios putas....
user posted image

Juice Beauty 'cleansing milk' prausiklis - buvo is rinkinuko, pradzioj labai labai patiko, o paskui kazkaip prastokai atrode nuprausia akiu makiaza....
user posted image

Givenchy 'noir couture' tuso miniukas - pradzioj nepatiko, lipino, skystokas buvo, bet patirstejo ir visai smagiai sunaudojau. Nors pilno dydzio nepirkciau, nebuvo wow jis man....
user posted image

Anastasia 'lash genius' tuso top coat'as (miniukas) - padarydavo neatsparu vandeniui tusa atspariu. Realiai tai labai nedaug kartu naudojau, neprilipo man tas dvigubas dazymasis, o ir nera butina priemone mano kosmetinej.
user posted image

Na o sie sekantys produktai buvo pirkti kai uzejus kosmetikos gaminimosi banga man buvo doh.gif Na ideja viso to grazi, bet visa tai ir laiko uzima, ir norint kazka ivairiau pasidaryt reikia nemazai visko turet. Tai stovejo stovejo tos priemones, kol galiausiai negailedama kroviau visko, maisiau ir naudojau, kad tik greiciau subaigt....

Rainbow 'french green clay' molis
user posted image

Arza Gallery gintaro pudra ir gintaro smelis:
user posted image

Aroma-Zone spanguoliu milteliai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 16, 16:52)
Papasakokite daugiau 4u.gif Kokia konsistencija? Ar turi kokių blizgučių? unsure.gif  Kokia jūsų oda? 4u.gif

Jokių blizgučių nėra, labai lengvas, greitai įsigeriantis kremukas, nelieka jokio lipnumo, porų nekemša, odą drėkina, gaivina.
Mano oda normali, truputį į riebesnę pusę, poros labai linkę kimštis.
Šis kremas man visų laikų atradimas, duočiau 10 balų iš 10-ies.
Atsakyti
Pakeitė kvapą ir šiaip, prieš tai nelabai patiko kaip tepėsi, jeigu tik bišk šerpetojimas, tai iš kart paryškindavo. Bet spalva labai patiko, ieškosiu panašios spalvos

Didelė nuotrauka, tai dedu nuorodą
va čia vat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 16 vasario 2013 - 20:37
QUOTE(...Dune... @ 2013 02 15, 15:40)

dekui uz atsakyma.

QUOTE(white kitty @ 2013 02 15, 17:31)
Ka jis daro odai?  ax.gif

eksfolijuoja ja, tuo paciu drekina ,minkstina, padeda greiciau ivairioms zaizdelems paraudimams sugyti. Numeris vienas produktas po depiliacijos.
Atsakyti