Mano pribaigtukai:
Dr. Hauschka veido tonikas. Bandžiau tik jį vieną naudoti vakare po veido prausimo ir jokio naktinio kremo. Tas ariantas man netiko, nes oda ryte kažkokia nefaina būdavo. Pasiriebalavus T zonoj, skruostuose traukė. Nežinau, nepripratau prie šito reikalo. Šiaip kaip tonikas man jis per stiprus. Jei ant veido būdavo kokia žaizdelė ar kas grauždavo. Na nežinau už tokius pinigus tikrai nekartosiu jo. Į jo vietą Madara minkštinamasis tonikas be alkoholio.
Dr. Hauschka kūno kremas sausai odai. Laaaabai patiko

Toks lengvas, bet labai stipriai drėkina. Neutralaus švelnaus kvapo. Greitai susigeria. Žiemai buvo pats tas. Manau kitą žiemą kartosiu jei išeis vėl gaut su 40 proc. nuolaida. Nes šiaip virš šimto litų man gaila už kūno kremą mokėt
Dr. Hauschka veido kremo sausai odai miniukas. Užteko gal keturiem kartam. Šiaip fainas. Neutralus, nealergizavo mano jautrios odos. Šiaip turiu mišrią odą, tad šis man buvo per riebus. Nenuostabu, nes jis sausai skirtas. Manau, kad sausai būtų idealus, nes drėkina laaaabai gerai
Bioderma Sensibio H20. Kartojamas, nes idealesnio akių makiažo valiklio, kuris mano jautrių akių nealergizuotų dar neradau
Kvapų namų aliejų mišinys jautriai veido odai. Vasarą šitas aliejukas buvo mano favoritas, bet kai liko koks ketvirtadalis kažkur užkišau ir dabar vėl radau. Su malonumu pribaigiau. Naudojau vakare. Puikiai pamaitina, oda ryte švelnutė, spindinti. Ir kvapas nuostabus. Toks riešutinis

Kai pabaigsiu visus savo kremų likučius ir miniukus manau šį kaip naktinį kartosiu