QUOTE(Candyfloss @ 2013 01 14, 15:35)
Ir kaip?as turiu kauke,tai nelikau suzaveta,mazai drekinimo man is jos...
QUOTE(jearmaine @ 2013 01 14, 12:45)
švelnus, tušą (atsparų vandeniui) sunkiai nuimdavo, reikėjo patrint stipriau, dabar naudoju Bioderma, tai Bioderma labiau patinka

QUOTE(shemsa @ 2013 01 14, 14:57)
Ir kaip?as turiu kauke,tai nelikau suzaveta,mazai drekinimo man is jos...
Nesužavėjo manęs kondicionierius taip pat. Ar jį naudoju, ar ne jokios skirtumo, plaukai vienodai atrodo, nebus kartojamas. Vis tik man Sante ir Lavera geriausi kondicionieriai

nivea soft rose lupu balzamas

super, sudroziau iki pat galo- gerai drekino, maitino, saugojo nuo salcio saules etc, grazia spalva priduodavo

super, sudroziau iki pat galo- gerai drekino, maitino, saugojo nuo salcio saules etc, grazia spalva priduodavo

patiko, plaukus išplaudavo švariai, neveldavo, tik gaila susinaudojo greit:buvo pakliuvęs į vaikų rankas

Sunaudojau "Barchatnyje ruchki" kremo su argano aliejumi tūbelę. Pasirodė vidutiniškas. Abejoju, ar kartosiu.

Sunadojau veet depiliacini krema melynoj bonkoj su pompa, i jo vieta nair depiliacinis kremas.
Nair depilaicines juosteles.
Ismeciau abra therapeutics kuno sveitikli su levandomis ir melissa http://www.iherb.com...-oz-283-g/15432 , baisus, sausas, stiprus kvapas, jeigu rankos kur itrukusios-griaus.
Nair depilaicines juosteles.
Ismeciau abra therapeutics kuno sveitikli su levandomis ir melissa http://www.iherb.com...-oz-283-g/15432 , baisus, sausas, stiprus kvapas, jeigu rankos kur itrukusios-griaus.
Anastasia skaidri antakiu zele (miniukas) - sunaudojau ne iki galo, bet nebenoriu laikyt, nes tikrai ilgai naudoju... Na sepetelis patogus susukuot antakius graziai, bet pati zele nesuzavejo - man norejosi daugiau 'klijavimo', laikymo, o ji tokia lengvute (vienas plaukelis pas mane ne i ta puse styro, tai dazniausiai nesutvarko jo). Labai antakiu zele ir nesu naudojus, tai galiu tik su Lancome ar ELF lygint, bet turbut ELF man labiausia patiko, tikrai viska i vietas sudeliodavo.

Afterglow Cosmetics 'triple eye treatment' maskuoklis, spalva 'meringue' - pagal atsiliepimus ir aprasyma jis geris: maskuoja tamsius paakius, mazina paburkima ir yra pries senejima.... Pradzioj man visai patiko jis ir naudojau visiems kitiems paraudimams ir pan maskuot, ne tik paakiams, bet dabar pradejo nebepatikt, tai ismetu likuti (kazkur tresdalis ar puse like)... Kazkiek gaila, nes nepigus jis, bet naudot tik del sunaudojimo irgi nenoriu. Maskavimui man pilnai mineralines pudros uztenka. O sis maskuoklis paskutiniu metu kazkaip negraziai islisdavo is po pudros, susokdavo ir matydavosi - na bent is arti ziurint matydavau visus minusiukus.... Tai kai be maskuoklio vaizdas geresnis nei su juo, tai ir neverta naudot...
Dabar paziurejau, kad 1,5m jau ji turiu, tai visai negaila ismest pasidare

DKNY 'be delicious fresh blossom' EDP meginelis - siaip nededu kvepalu megineliu i pabaigtus produktus, bet kad jau kitka dedu, tai pridesiu ir ji. O ir siaip bandau apmazint kvepalu meginelius, tai gera paskata ta daryt
Na o sitie kvepaliukai man patinka, nors pilnos pakuotes nenoreciau.

Afterglow Cosmetics 'triple eye treatment' maskuoklis, spalva 'meringue' - pagal atsiliepimus ir aprasyma jis geris: maskuoja tamsius paakius, mazina paburkima ir yra pries senejima.... Pradzioj man visai patiko jis ir naudojau visiems kitiems paraudimams ir pan maskuot, ne tik paakiams, bet dabar pradejo nebepatikt, tai ismetu likuti (kazkur tresdalis ar puse like)... Kazkiek gaila, nes nepigus jis, bet naudot tik del sunaudojimo irgi nenoriu. Maskavimui man pilnai mineralines pudros uztenka. O sis maskuoklis paskutiniu metu kazkaip negraziai islisdavo is po pudros, susokdavo ir matydavosi - na bent is arti ziurint matydavau visus minusiukus.... Tai kai be maskuoklio vaizdas geresnis nei su juo, tai ir neverta naudot...

DKNY 'be delicious fresh blossom' EDP meginelis - siaip nededu kvepalu megineliu i pabaigtus produktus, bet kad jau kitka dedu, tai pridesiu ir ji. O ir siaip bandau apmazint kvepalu meginelius, tai gera paskata ta daryt

Biokosma kūno šveitiklis - šveitiklis kaip šveitiklis, bet kvapas man buvo nepakenčiamas, tikrai nekartosiu

QUOTE(mylimaa @ 2013 01 14, 18:41)

patiko, plaukus išplaudavo švariai, neveldavo, tik gaila susinaudojo greit:buvo pakliuvęs į vaikų rankas

Kur perkate?
UMA Mosaic powder, man, šviesiaodei, ji pasirodė labai šviesi. Sulygindavo odos spalvą, visai patiko. Tik netaupiai naudojosi, o likus maždaug trečdaliui, sutrūpėjo. Nekartosiu.

Rexona Alove vera fresh. Jau N-tasis, perku vėl tokį patį.

Lankome Virtuose. Eilinis tušas ir tiek. Nekartosiu.

Essence antakių šešėliai. Nepaisant nepatogios pakuotės, sulūžusio dangtelio, sutrūpėjusios tamsesnės spalvos, labai patiko, nes tepasi lengvai ir laikosi ilgai. Kartosiu naujoje pakuotėje, jei rasiu

Rexona Alove vera fresh. Jau N-tasis, perku vėl tokį patį.

Lankome Virtuose. Eilinis tušas ir tiek. Nekartosiu.

Essence antakių šešėliai. Nepaisant nepatogios pakuotės, sulūžusio dangtelio, sutrūpėjusios tamsesnės spalvos, labai patiko, nes tepasi lengvai ir laikosi ilgai. Kartosiu naujoje pakuotėje, jei rasiu