Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Babuska Agafija druskine dantu pasta (melynoje tubeleje) - nesuzavejo, per trumpai trunka gaivumo pojutis issivalius dantis. Nekartotina, ne bent del idomuo palyginti su kitomis rusimis.
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2013 01 15, 08:31)
Kur perkate?

pirkau Eurovaistinėje smile.gif
Atsakyti
akoma raw organic shea butter
user posted image
puikus produktas, nerealus drekinimas, beveik bekvapis. is pradziu kiek erzino tekstura ir buvo sunkoka issklaidyt po oda, paskui priratau. pirkau striju profilaktikai- kol kas neatsirado ne vienos thumbup.gif butinai kartosiu, jei is turimo migdolu aliejaus nesulauksiu panasaus poveikio.

avon naturals honey essential balm
user posted image
slamstas, neverta demesio, kaip ir didzioji dalis avon produkcijos. i siuksliu deze.
Atsakyti
Subaigtas ir ypatingo įspūdžio nepalikęs tušas:

user posted image
Atsakyti
Kvepalai La Perla In Rosa
user posted image
Atsakyti
Į jo vietą toks pats
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juice Beauty 'organics to go' mini rinkinukas - baigesi serumas, kremas ir tonikas (prausikli ir peel'a tebenaudoju). Seniau JB man nelabai patikdavo, bet dabar naudojau ir labai dziaugiausi. Ypac patiko prausiklis ir kremas, dar serumas - manau ateityje pirkciau pilnas pakuotes. Tonikas kaip visada man nieko ispudingo, bet tiesiog todel ,kad as nematau skirtumo koki benaudociau.
user posted image

Burt's Bees 'super shiny' sampunas - pagal paskirti man rodos ir nepanaudojau, nes naudojau sepeteliu plovimui ir koju vonelems. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 16, 17:50)
kaip tas rankų kremas? 4u.gif
Atsakyti
aij visai nieko. Vasarą labai gerai buvo, žiemą jau kaip ir per mažai drėkinimo, bet mano rankos labai sausėti linkusios, tai man žiemą niekas neįtinka doh.gif
Tik iš pradžių kvapas kaip ir nieko buvo, o poto baisiai erzinti pradėjo, tai džiaugiuosi, kad baigės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 16 sausio 2013 - 22:58
1) Alterra drėkinanti, maitinanti veido kaukė su rožėmis (neradau paveikslėlio). Patiko, maloni, bet didelio įspūdžio nepaliko, tad kartoti tikrai neskubėsiu. ax.gif

2) IVR Eye-lift kaukė paakių odai. Tepdavausi ne kasdien, tik nakčiai, kai norėdavau palepinti, atgaivinti paakius. Padrėkindavo smagiai, tikrai patiko- dabar naudoju vėl jau antrą pakuotę. thumb_yello.gif Beje, ant pakelio rašo, kad pakanka 15 kartų, bet man užteko bent dvigubai daugiau. ax.gif

user posted image

3) Avalon Organics Ylang-Ylang rankų ir kūno losjonas. wub.gif Pasakiškas dalykėlis! wub.gif Nuostabiai kvepia, gerai geriasi ir neblogai drėkina, patogi pakuotė. thumbup.gif Tikrai kartosiu ateityje.

user posted image

4) Bioderma Sebium AKN veido kremas. Sunaudojau likutį nuo vasaros. Man jis pasirodė šiaip sau. unsure.gif Nepatiko šaldantis pojūtis (jautrino odą), ant veido likdavo plėvelė, lipnumas, tad tepiau tik nakčiai. Inkštiriukų nepastebėjau, kad būtų pamažėję. Nekartosiu.

user posted image

5) Catrice Brow Expert antakių pieštukas, tamsiai rudos spalvos- 2 vnt. thumbup.gif Puikus daiktas buvo, labai patiko, super patogus naudoti. Gaila, kad jų jau nebėra prekyboje- pirkčiau ir pirkčiau... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 16, 18:50)

kokį įspūdį paliko kondicionierius ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Champagne Diamond: 17 sausio 2013 - 07:24
šiaip patiko, po plovimo ir džiovinimo labai plaukai žvilga ir švelnūs (net draugė, palietus plaukus sakė, kad labai švelnūs).
Man praktiškai visi gliss kur kondicionieriai patinka, tik jų kvapas ne wacko.gif Nekartosiu, nes dar yra n+k norimų išbandyti, bet tikrai patiko
Atsakyti