QUOTE(vipa @ 2013 01 10, 14:38)
Kas nesusidure, tam ir retoriniai

. Na esme ta, kad as prisijungus matau sunu, kad lanko darzeli, o vyras ne. Taigi, manau, atsiras problema del prioriteto. Kitas dalykas, savo duomenis as tai zinau, kad galiu keisti, o kaip man dukros duomenis pakeist? Gi ziuri ne tevu gyvenama vieta, o vaiko. Aisku tie dalykai butu istaisomi, taciau ir rasau, kad butu paprasciau, jei su naujais duomenimis prasymas is karto butu sukurtas. Gi nenumirsiu, pavaiksciosiu keliolika kartu i savivaldybe ir po 2 menesiu pakeis senus duomenis ir prioriteta sutvarkys
tam, kad matytumet visu vaiku duomenis, turite lentelej ivesti vyro duomenis (lentele atsirado, paspaudus ant vaiko pavardes, mano duomenys buvo ties 1 stulpeliu, vaiko ties 3, o antras buvo tuscias). As taip padariau, ir pradejau matyt visus 3. Jei Jus pergyvenat, kad vaikai ne visoj kruvoj. Ten pat galima ivest ir vaiku FAKTINE GYVENAMA VIETA. Deklaruota neivesta, bet ir ivest neduoda, bet gal veliau isives, kai viska sutvarkys.
O del vaiksciojimo - aisku nieko tokio, Jusu reikalas. Bet manau, ko daugiau bus be reikalo vaikstansiu, tuo ilgiau si betvarke tesis. Nes pasibaigus visom konsultacijom, jos gales normaliai kazka patvarkyt, sutikrint, perkelt. Dabar tik vyksta konsultacijos, neaiskumu isaiskinimas. Cia tik mano asmenine nuomone - kuo anksciau nustos be reikalo vaiksciuot, tuo visiems bus geriau ir aiskiau.
Papildyta:
QUOTE(mamulyte252 @ 2013 01 10, 14:22)
Norejau paklausti, o kai jus paspaudziat ant vaiko vardo duomenu bazej, apacioj kam nors raso, kad yra vietu? nors mano vaikui, kai jau sutvarke visa info teisingai, jis labaoi geroj vietoj, o ten iejus raso nera vietu
Mums irgi raso, kad vietu nera