Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 10, 16:34)
siaip as ruosiuosi pabandyti nagu laku- bet ne tuopaprastu o tuo kur su plonu teptuku dazosi gelytes ir labai sunkiai nusivalo- tik vis ranka nekyla (noriu unico akytes avytei pabandyt- turiu melyna su blizguciais laka ) tai neistaikau minutes tai vaikai namie (tas lakas labai ilgai dziusta ir smirda)

QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 16:45)
o jei kokiu markeriu, kur ant CD rasyti buna skirti?  g.gif

QUOTE(Leonsija @ 2013 01 10, 19:11)
Su Waterproof markeriu ( permanent ) , turiu toki dviguba- is vieno galo plonas-plonas  ,  visai gerai man gaunasi  ax.gif  ( visus zaislus su juo tvakau )

Labai ačiū už mintis ir patirtį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2013 01 10, 16:45)
koks cia medis su troliukais?  g.gif

Šitas user posted image
Atsakyti
natele, dekui uz informacija. seneliu salciu tai as ieskojau. bet cia kazkurios nurodytam psl beveik 7lt devetas. man natele nauja pigiau suveike (dekoju jai 4u.gif ) na o vaikutyje nuolaidos tai geros lotuliukas.gif kitu rinkiniu kaina vos ne per pus didesne nei rekomenduoja gamintojai biggrin.gif
Atsakyti

i 
Žinutės, neatitinkančios temos, buvo pašalintos. Neužsimirškit :)
Atsakyti
Siaip nelabai smagiai man tie smurfukai uzsideda - zmogiukai geriau. Ant dvieju snapeliu detales net neiseina uzdet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 11 sausio 2013 - 09:17
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 09:15)
Siaip nelabai smagiai man tie smurfukai uzsideda - zmogiukai geriau. Ant dvieju snapeliu detales net neiseina uzdet...

Bet jie lego?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 10:21)
Bet jie lego?

Taip, duplo. jie tokia tuscia apacia.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 09:27)

tokiu dar yra vaikuciu, tai tikrai nelabai patogus dalykai. bet troliukai grazus smile.gif
99 metu reikalas jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 09:27)

Tą ir turėjau omeny blush2.gif . O kaip ant didžiojo duplo padėklo?
Atsakyti
gal matėt kur lego lentą galima pigiau nupirkt 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 10:30)
Tą ir turėjau omeny blush2.gif . O kaip ant didžiojo duplo padėklo?

gerai ant padeklo ir kaladeliu, tik su dviem snapeliais ir vienu nedraugauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 11, 09:29)
tokiu dar yra vaikuciu, tai tikrai nelabai patogus dalykai. bet troliukai grazus smile.gif
99 metu reikalas jie smile.gif

Bandžiau dėl sportinio įdomumo pagooglinti, kokių jie metų, bet nieko nesugebėjau rasti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 09:36)
gerai ant padeklo ir kaladeliu, tik su dviem snapeliais ir vienu nedraugauja  smile.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 09:42)
Bandžiau dėl sportinio įdomumo pagooglinti, kokių jie metų, bet nieko nesugebėjau rasti ax.gif

as is to musu seno katalogo zinau smile.gif vadinosi Little Forest Friends wink.gif
ir man jie labai mieli, pigiai radusi paimciau, net jei ne taip gerai dedasi smile.gif
Atsakyti