QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 10:42)
Bandžiau dėl sportinio įdomumo pagooglinti, kokių jie metų, bet nieko nesugebėjau rasti 
Papildyta:
Dėkui

Papildyta:
Dėkui

Ai, dabar mazike nieko dirbt neleidzia, anksti apbudus - rankinuke tokia tampa, tai paziurejau geriau - dedas, pasirodo ir ant dvieju snapiuku

Grazus ir man jie

QUOTE(n/a @ 2013 01 11, 10:09)
as is to musu seno katalogo zinau
vadinosi Little Forest Friends 
ir man jie labai mieli, pigiai radusi paimciau, net jei ne taip gerai dedasi

ir man jie labai mieli, pigiai radusi paimciau, net jei ne taip gerai dedasi

Per ilgą kaklą kol daeina

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 11:10)
O ka jus darot su minifigurelemis, jeigu turite po 2 ar net daugiau? Keiciates? Nupirkau is assorti su akcija is 7 serijos raudonose maiseliuose kelis, tai jau turim dvi vienodas.
Vilniuj, Kaune, tai, manyciau, tikrai vyksta mainai. Skelbimu lego temoj geriausia parasyt ir nuotraukele ikelt. Bet va kituose miestuose sudetingas reikalas...
As senokai savajam bepirkau, bet jei pirkciau, tai tik toki zmogiuka, kokio labai nori rinkciau, nes bet kokie nedziugina taip, o ir malonumas brangus...

Šiuo metu UK amazon'e didelis duplo padas tik 5,5 svaro ir UK siuntimas nemokamas
Galvoju, reikia ar dar nelabai man

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 10:10)
O ka jus darot su minifigurelemis, jeigu turite po 2 ar net daugiau? Keiciates? Nupirkau is assorti su akcija is 7 serijos raudonose maiseliuose kelis, tai jau turim dvi vienodas.
Aš kol kas dedu atgal į pakelį, o tada į dėžutę

Bet jau mums ju beveik nebėra nenorimų

Priminėt

Papildyta:
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 10:38)
Šiuo metu UK amazon'e didelis duplo padas tik 5,5 svaro ir UK siuntimas nemokamas

Gera kaina

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 11:03)
Gera kaina
. Jei yra, kas UK paima, arba Jūs ten
... Žiūrint, kokio amžiaus jaunasis konstruktorius
, o jei dar nereikia, tai didelė tikimybė, kad prireiks 

1,5 m. Turėčiau, kas nuperka UK, tik nežinau, kada atvežtų

QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 12:19)
Tik kyla klausimas, ar tikrai ji reikalinga?
Tarkim gal geriau tie maži, bet tvirti padai, kur pakuotėj po 3 būna?

Vienam mano vaikui to Duplo pado visai nereikejo, priprato statyt be pado ir state. O vat kitiems dviems, tai labai reikalingas ir turim ne viena. Tik ant pado stato didelius statinius

QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 11:19)

Pasakysiu, kaip pas mus: ant didelio pado mažoji stato kelis bokštus, dėlioja kėdutes, ant jų sodina žmogiukus. Aišku, visa tą būtų galima ir ant mažo. Bet toliau- ant didelio vyresnioji pastato namą, kurio antro aukšto perdengimams ir stogui sueina maži. Ant didžiojo pado dar lieka vietos aplinkai- auga gėlytės, medis, vaikšto žmogiukai. Mes jau turim du rinkinius mažųjų ir dar mažai

QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 11:38)

jo, čia tikrai gera kaina, tik man reikia smulkiųjų pado.

QUOTE(Kačia @ 2013 01 11, 12:24)
Vienam mano vaikui to Duplo pado visai nereikejo, priprato statyt be pado ir state. O vat kitiems dviems, tai labai reikalingas ir turim ne viena. Tik ant pado stato didelius statinius 

beje, kažkada buvot užrodę lego smulkių detalių atskirtukus

QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 11, 12:37)
beje, kažkada buvot užrodę lego smulkių detalių atskirtukus

kad lyg neber memeltoys ju

duplo ir pas mus panasiai - dickis padais labai apsidziauge, o mazoji kiek daugiau tuos mazus kolkas naudoja, nes nesiotis lengviau

Perdengimai ilga laika buvo zaislu pard su 30pr. nuolaida.
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 12:19)

Mes turim viena, super. Anto tikrai galima didesnius statinius statyt, o tuos mazus padus naudoti kaip perdengimus, mes taip ir bandom daryt. VAt galvojau irgi dar viena dideli nupirkti, bet noreciau uz gera kaina gauti. Ta amazone kaina super, tik neturiu kas parveztu su nemokamu siuntimu, o siustis is amazono del vieno pado tikrai neapsimoka. Jeigu rasciau ka nors dar gero siustis is amazono, tai butinai paimciau, bet deja daugiau geru nuolaidu nera.
Tiesa, assorti atsirado nauju rinkiniu, bent jau duplo tikrai yra