Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

O ka jus darot su minifigurelemis, jeigu turite po 2 ar net daugiau? Keiciates? Nupirkau is assorti su akcija is 7 serijos raudonose maiseliuose kelis, tai jau turim dvi vienodas.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 10:42)
Bandžiau dėl sportinio įdomumo pagooglinti, kokių jie metų, bet nieko nesugebėjau rasti ax.gif
Papildyta:

Dėkui smile.gif

Ai, dabar mazike nieko dirbt neleidzia, anksti apbudus - rankinuke tokia tampa, tai paziurejau geriau - dedas, pasirodo ir ant dvieju snapiuku doh.gif - kazka supainiojau, tik mazikei nelabai iseina pataikyt ant tu dvieju teisingai uzdet. O ant pado ir didesniu detalyciu tai be problemu 4u.gif .
Grazus ir man jie 4u.gif . o dar kai pigiai randi, tai greit akyse dar labiau pagrazeja lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 11, 10:09)
as is to musu seno katalogo zinau smile.gif vadinosi Little Forest Friends wink.gif
ir man jie labai mieli, pigiai radusi paimciau, net jei ne taip gerai dedasi smile.gif

Per ilgą kaklą kol daeina doh.gif ... Tai rašėte, kad devyniasdešimt devintų metų smile.gif ? O aš supratau, kad devyniasdešimt devynių metų, na, atsieit tokie seni, kad jiems šimtas metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 11:10)
O ka jus darot su minifigurelemis, jeigu turite po 2 ar net daugiau? Keiciates? Nupirkau is assorti su akcija  is 7 serijos raudonose maiseliuose kelis, tai jau turim dvi vienodas.

Vilniuj, Kaune, tai, manyciau, tikrai vyksta mainai. Skelbimu lego temoj geriausia parasyt ir nuotraukele ikelt. Bet va kituose miestuose sudetingas reikalas...
As senokai savajam bepirkau, bet jei pirkciau, tai tik toki zmogiuka, kokio labai nori rinkciau, nes bet kokie nedziugina taip, o ir malonumas brangus... verysad.gif
Atsakyti
Šiuo metu UK amazon'e didelis duplo padas tik 5,5 svaro ir UK siuntimas nemokamas smile.gif Galvoju, reikia ar dar nelabai man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 10:10)
O ka jus darot su minifigurelemis, jeigu turite po 2 ar net daugiau? Keiciates? Nupirkau is assorti su akcija  is 7 serijos raudonose maiseliuose kelis, tai jau turim dvi vienodas.

Aš kol kas dedu atgal į pakelį, o tada į dėžutę smile.gif . Pakelius stengiuosi gražiai prakirpti. To instrukcinio lapuko neišmetu. Tik kartais mažoji pagauna, labai mėgsta panagrinėti, tai tas lapukas beskubant atskleisti nuplyšta rolleyes.gif . Nors kai kurie paleisti į apyvartą po du- pvz. žmogus beždžionės kostiumu- mažoji ypatingai vertina.
Bet jau mums ju beveik nebėra nenorimų blush2.gif - vieni labiau sūnui tinka, kiti mažei, kiti man lotuliukas.gif . O internete mačiau, kad vėl bus nauja kolekcija doh.gif . Per daug jie leidžia, per brangiai atsieina doh.gif . Pernai juk net dvi kolekcijos buvo. O kai mes tik nuo pernai pradėjom- tai ir visi kiti buvo visiška naujiena ax.gif

Priminėt biggrin.gif - pirkau ir aš iš assorti, dar keli pakeliai tebėra neatidaryti bigsmile.gif . Kaip smagu thumbup.gif . Vaikėju, turbūt blush2.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 10:38)
Šiuo metu  UK amazon'e didelis  duplo padas tik 5,5 svaro ir UK siuntimas nemokamas smile.gif Galvoju, reikia ar dar nelabai man  biggrin.gif

Gera kaina thumbup.gif . Jei yra, kas UK paima, arba Jūs ten biggrin.gif ... Žiūrint, kokio amžiaus jaunasis konstruktorius g.gif , o jei dar nereikia, tai didelė tikimybė, kad prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 sausio 2013 - 11:04
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 11:03)
Gera kaina thumbup.gif . Jei yra, kas UK paima, arba Jūs ten biggrin.gif ...  Žiūrint, kokio amžiaus jaunasis konstruktorius g.gif , o jei dar nereikia, tai didelė tikimybė, kad prireiks biggrin.gif

1,5 m. Turėčiau, kas nuperka UK, tik nežinau, kada atvežtų smile.gif Tik kyla klausimas, ar tikrai ji reikalinga? blush2.gif Tarkim gal geriau tie maži, bet tvirti padai, kur pakuotėj po 3 būna?
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 12:19)
1,5 m. Turėčiau, kas nuperka UK, tik nežinau, kada atvežtų  smile.gif  Tik kyla klausimas, ar tikrai ji reikalinga?  blush2.gif Tarkim gal geriau tie maži, bet tvirti padai, kur pakuotėj po 3 būna?

Vienam mano vaikui to Duplo pado visai nereikejo, priprato statyt be pado ir state. O vat kitiems dviems, tai labai reikalingas ir turim ne viena. Tik ant pado stato didelius statinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 11:19)
1,5 m. Turėčiau, kas nuperka UK, tik nežinau, kada atvežtų  smile.gif  Tik kyla klausimas, ar tikrai ji reikalinga?  blush2.gif Tarkim gal geriau tie maži, bet tvirti padai, kur pakuotėj po 3 būna?

Pasakysiu, kaip pas mus: ant didelio pado mažoji stato kelis bokštus, dėlioja kėdutes, ant jų sodina žmogiukus. Aišku, visa tą būtų galima ir ant mažo. Bet toliau- ant didelio vyresnioji pastato namą, kurio antro aukšto perdengimams ir stogui sueina maži. Ant didžiojo pado dar lieka vietos aplinkai- auga gėlytės, medis, vaikšto žmogiukai. Mes jau turim du rinkinius mažųjų ir dar mažai tongue.gif . Dar kiti nupirkti parvažiuos truputį vėliau biggrin.gif . O ir didžiųjų jau turim ne vieną. Ko mažoji dėl savo mažumo nepanaudoja, pagavus įkvėpimui panaudoja vyresnioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 11:38)
Šiuo metu  UK amazon'e didelis  duplo padas tik 5,5 svaro ir UK siuntimas nemokamas smile.gif Galvoju, reikia ar dar nelabai man  biggrin.gif

jo, čia tikrai gera kaina, tik man reikia smulkiųjų pado. 4u.gif

QUOTE(Kačia @ 2013 01 11, 12:24)
Vienam mano vaikui to Duplo pado visai nereikejo, priprato statyt be pado ir state. O vat kitiems dviems, tai labai reikalingas ir turim ne viena. Tik ant pado stato didelius statinius 4u.gif

drinks_cheers.gif mes turim 2 didelius duplo padus, abu 3 ir 6m žaidžia, dėlioja ant jų thumbup.gif

beje, kažkada buvot užrodę lego smulkių detalių atskirtukus bigsmile.gif dar perverčiau atgal psl, nerandu kur pirkot, o tikrai reikia pagaliau nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 11 sausio 2013 - 11:38
QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 11, 12:37)

beje, kažkada buvot užrodę lego smulkių detalių atskirtukus bigsmile.gif  dar perverčiau atgal psl, nerandu kur pirkot, o tikrai reikia pagaliau nusipirkt bigsmile.gif

kad lyg neber memeltoys ju g.gif

duplo ir pas mus panasiai - dickis padais labai apsidziauge, o mazoji kiek daugiau tuos mazus kolkas naudoja, nes nesiotis lengviau biggrin.gif , bet siaip tai dideliems statiniams nepamainomi. Nebent tik masinytem temegsta zaist, tada ir perdengimu uztenka vietoj paduku ar garazams smile.gif .

Perdengimai ilga laika buvo zaislu pard su 30pr. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 11, 12:19)

Mes turim viena, super. Anto tikrai galima didesnius statinius statyt, o tuos mazus padus naudoti kaip perdengimus, mes taip ir bandom daryt. VAt galvojau irgi dar viena dideli nupirkti, bet noreciau uz gera kaina gauti. Ta amazone kaina super, tik neturiu kas parveztu su nemokamu siuntimu, o siustis is amazono del vieno pado tikrai neapsimoka. Jeigu rasciau ka nors dar gero siustis is amazono, tai butinai paimciau, bet deja daugiau geru nuolaidu nera.

Tiesa, assorti atsirado nauju rinkiniu, bent jau duplo tikrai yra

Atsakyti