Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 11, 11:37)

beje, kažkada buvot užrodę lego smulkių detalių atskirtukus bigsmile.gif  dar perverčiau atgal psl, nerandu kur pirkot, o tikrai reikia pagaliau nusipirkt bigsmile.gif

Memeltoys'e neliko, tai galima nusipirkti tik su rinkiniais
http://www.assorti.l...tu-vaikams-4626
http://www.assorti.l...tu-vaikams-4625
http://www.assorti.l...tu-vaikams-4635
http://www.assorti.l...u-vaikams-60004
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 10:23)
Per ilgą kaklą kol daeina doh.gif ... Tai rašėte, kad devyniasdešimt devintų metų smile.gif ? O aš supratau, kad devyniasdešimt devynių metų, na, atsieit tokie seni, kad jiems šimtas metų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Lego 2012 šventė 80 metų jubiliejų, duplo figūrėlėms 99 metų sukakties dar reikės palaukti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 13:08)
Memeltoys'e neliko, tai galima nusipirkti tik su rinkiniais
http://www.assorti.l...tu-vaikams-4626

gerai pagalvojus, tai musu pazintis beveik nuo to atskirtuko ir prasidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 12:12)
gerai pagalvojus, tai musu pazintis beveik nuo to atskirtuko ir prasidejo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš jau vakar savo vaikiui grasinau, kad tą atskirtuką atiduosiu kitiems vaikams mad.gif. Kažką konstravo, vienu metu žiūriu virtuvėje su didžiausiu peiliu lupinėja detales doh.gif , atskirtuko mat neranda. Aišku, radau aš jį dėžėje paskendusį tarp kitų detalių. Bet sūnus dažniausiai jį ir naudoja tik kaip detalę savo statinuose, o kai prireikia pagal paskirtį, tai arba "neranduuu" arba "neišeeeiiina" . O siuntėmės iš ebay kaip stebuklą doh.gif .
Atsakyti
O čia Makvynas gigantas lotuliukas.gif

user posted image

Nuotraukoj tai nelabai matosi jo dydis, na bet nemenkas toks. Panaudotos rinkinio 8486 dalys ir lėktuvo sparnai.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 11, 13:24)
O čia Makvynas gigantas lotuliukas.gif

Nuotraukoj tai nelabai matosi jo dydis, na bet nemenkas toks. Panaudotos rinkinio 8486 dalys ir lėktuvo sparnai.

Žvengiu su balsu lotuliukas.gif . Na liuks Jūsų vaikinas thumbup.gif
Atsakyti
ZIURIU ASORTI DAUG TIKRAI IR FRIENDS SU ARKLIUKU YRA MAZAS RINKINUKAS KURIO NEBUVO TIKRAI...

kas dar- ar seniau leisdavo mazas princeses (ne friends) ar tik dabar cia???
user posted image
Papildyta:
stai toks rinkinukas 27.59 ne akcijinis bet manau kaina palyginus nera auksta bet toks vaizdas kad ta pilis istisine??? ar kaladelemis? va sito kai bus bent 30 proc pigiau paimsiu...
Papildyta:
o duplo kaip visad:
user posted image

toks rinkinukas 3 kaladeles 2 gyvuneliai 20.99
jei sulaukti akcijos: gausis 12lt...
pasiziuriu toliau tai tokio tik figureliu ir 3 kaladeliu tokio neapsimoka pirkti- visiskai:
duplo rinkinukas:
user posted image

37.99 ir ieina:2 gyvuneliai zmogiukas, kaladeles, medi galima surinkti- tas mazas padukas kur nuo dezutes ir langelis ir SAKES net lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image

vat sito nesuprantu uz ka cia moketi 79.99???? tikrai neverta... schmoll.gif net akcijos metu uz 40 nelabai imciau gal kam kitaip pasirodys... bet mano manymu tikrai nevertas dalykas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 11 sausio 2013 - 14:09
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 11, 15:06)
ZIURIU ASORTI DAUG TIKRAI IR FRIENDS SU ARKLIUKU YRA MAZAS RINKINUKAS KURIO NEBUVO TIKRAI...

toks rinkinukas 3 kaladeles 2 gyvuneliai 20.99
jei sulaukti akcijos: gausis 12lt...
pasiziuriu toliau  tai tokio tik figureliu ir 3 kaladeliu tokio neapsimoka pirkti- visiskai:
duplo rinkinukas:
user posted image

37.99 ir ieina:2 gyvuneliai zmogiukas, kaladeles, medi galima surinkti- tas mazas padukas  kur nuo dezutes ir langelis ir SAKES net lotuliukas.gif

Na duplo is vis kainos yra kosmines. Kazkaip idomiai jus zinute, man rode ne iki galo, kai pradejau atsakinet, ziuriu dar yra parasyta.
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 11, 15:12)

vat sito nesuprantu uz ka cia moketi 79.99???? tikrai neverta...  schmoll.gif net akcijos metu uz 40 nelabai imciau gal kam kitaip pasirodys... bet mano manymu tikrai nevertas dalykas

O cia ar nebus tie isvis pirmieji duplo, kur didesnes kaladeles. Mes tai neturejom tu didesniu,bet ziuriu per skelbimus pardavineja - Primo rodos serija vadinasi. Gal cia tas?
Atsakyti
o mano dukra sugebejo Andrejos plaukus pamesti... jie taip lengvai nusiiminejo kad nu... nesistebiu... ir taip ilgai nepamete- nors keliais ejom visa jos tos diens po buta kelius takelius neradau... gal dar atsiras- pergyvena daba labai...nuo mios nueme (ju pas mus 2) ir daba andrea ir mia su vienodais plaukais o antroji mia pasislepusi namelyje
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 16:14)
O cia ar nebus tie isvis pirmieji duplo, kur didesnes kaladeles. Mes tai neturejom tu didesniu,bet ziuriu per skelbimus pardavineja - Primo rodos serija vadinasi. Gal cia tas?

ne asorti raso lego duplo pirmasis traukiamas statinys... gal cia ta kaina uz virvute??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man, beje, irgi užkliuvo tai, kad Friends mergaičių plaukai labai silpnai laikosi... Jau net kyla mintis priklijuoti, kad nebūtų pastoviai plikom galvom lotuliukas.gif doh.gif .

O to duplo rinkinuko tokia kosminė kaina turbūt dėl paspalvintų originalesnių detalių. Už kiekvieną tokią smulkmeną jie iš karto kainą užmeta. O mūsų prekybcentriai užsivežę paskui išpardavinėja su didelėm nuolaidom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 11, 15:20)
o mano dukra sugebejo Andrejos plaukus pamesti... jie taip lengvai nusiiminejo kad nu... nesistebiu... ir taip ilgai nepamete- nors keliais ejom visa jos tos diens po buta kelius takelius neradau... gal dar atsiras- pergyvena daba labai...nuo mios nueme (ju pas mus 2) ir daba andrea ir mia su vienodais plaukais o antroji mia pasislepusi namelyje
Papildyta:
ne asorti raso lego duplo pirmasis traukiamas statinys... gal cia ta kaina uz virvute??? lotuliukas.gif

nakad man rodos cia tikrai didesne kaladeles, va ka radau raso apie juos
"Create tons of toteable toddler toys using 15 extra-large LEGO® DUPLO® bricks in bright colours with the Toddler Build and Pull set! "
Atsakyti