QUOTE(dratux @ 2008 02 19, 11:10)
man sako labai daznai ir tas zodis myliu man jau tapo rutina kaip labas rytas
bet jau geriau tegul sako negu tyli
Man patinka, kai daznai sako, kad myli!
nesuprantu zmoniu, kurie tik per didziasias sventes arba ypatingom progom tokius zodzius sako
Nematau cia jokio nuvalkiojimo, prasmes netekimo. I "As tave myliu" tiek daug telpa, tad kodel to nekartoti tam, kas tau brangiausias
QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 09, 00:10)
Kaikuriems vyrams atrodo, kam ta sakyti vis, gi vistiek zino, kad ja myliu
(esu ir skaicius kazkada, kad taip yra)
aha .ne visi vyrai vienodi
Mes vienas kitam dažnai kartojam ir kai keletą sms ar ilgesnę dalį dienos neišgirstu šių žodžių, keista pasidaro
is pradziu ir man buvo keista, kai pradejau tai girdeti kelis kartus per diena
...iki to laiko nebuvo tokio potyrio
dabar pripratau, zinau, kad tai nuossirdu
esu labai patenkinta
dabar pripratau, zinau, kad tai nuossirdu
esu labai patenkinta
o as jauciuosi girdinti tiek, kiek man to ir reikia..
tikrai nenoreciau, kad tas Myliu taptu kaip "labas rytas"...
tikrai nenoreciau, kad tas Myliu taptu kaip "labas rytas"...
meile tai toks tyras jausmas,ir nemanau,kad zodzei ta pasako....jei tikrai myli,gali yroditi darbais.....gali sneketi,daug ka....bet jausti visai ka kita....zodzei dar neviskas....
Na man taip pat šie žodžiai labai ypatingi. Tad kaip ir taupau juos nesu dar nei kart jų ištarus, nes visad noriu būti tikra ar tikrai taip. Dabartinis mano draugas būtent labai laukia šitų žodžių, nors nežinau neskubu jų sakyti
Dažnai sako.
Mes su MB visada sakome "myliu" kai baigiame sneketi telefonu, dar kelis kartus per savaite is jo isgirstu be jokios progos, tiesiog kai apsikabiname ar pries uzmiegant. Man visai patinka, bet jeigu ta "myliu" girdeciau 15 kartu per diena, gal ir imtu nervinti. Dirbtinokai atrodytu.