Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

man anksciau daznai sakydavo, bet atpratinau. kas per daznai, tas neskanu. bet va taip atpratinau, kad dabar jau laaaabai retai pasako
Atsakyti
o man daznai sako bet tai visad buna malonu isgirst... ax.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad iš mylimo žmogaus gali būti per dažnai girdima ši frazė. blink.gif Na nebent tikrai kartoja ir kartoja visai ne į temą. Ir aš, ir mano vyras kasdien minimum po kelis kartus ištariam šią frazę. O jei kur išvažiuoja kuris nors, tai ilgai ir dažnai šnekamės telefonu ...
Atsakyti
Kolkas mūsų draugystei nėra net metukų, tai tas žodelis myliu mus lydi kasdien. Net nakti jis atsikėlęs apkabina ir klausia manęs: myli mane? biggrin.gif

malonu tikrai išgirsti ta žodelį... arba va dar būna kalbam kalbam telefu, o paskui baigus poklabi vėl skambina.. ir sako, pamiršau tau pasakyt... kad myliu biggrin.gif

uj kaip noretųsi, kad taip būtų visad....

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evadilė @ 2009 04 12, 16:38)
Kolkas mūsų draugystei nėra net metukų, tai tas žodelis myliu mus lydi kasdien. Net nakti jis atsikėlęs apkabina ir klausia manęs: myli mane? biggrin.gif

malonu tikrai išgirsti ta žodelį... arba va dar būna kalbam kalbam telefu, o paskui baigus poklabi vėl skambina.. ir sako, pamiršau tau pasakyt... kad myliu biggrin.gif

uj kaip noretųsi, kad taip būtų visad....

ax.gif

bet taip nebuna blush2.gif
na gal 1 pora is 1000 gali islaikyt tokius santykius iki senatves.... blush2.gif
bent jau man taip atrodo...
Atsakyti
Kai mano ex kartodavo daznai myliu, tai prasydavau jo liautis net doh.gif O dabartinis, kai pasako tai iki siol sirdele suvirpa isgirdus, nors praejo du metukai, galetu kartot ir kartot.... wub.gif
Atsakyti
svarbiausiai jausti ta jausma ploja.gif
Atsakyti
Vienas mano buves vaikinas po 3men draugystes nauju metu isvakarese pasake "as tave myliu", tai as jam isdesciau savo nuomone apie siuos zodzius, kad turi pirma isitikinti ar taip yra is tiesu, galbut neimanoma taip gerai pazinti zmogaus ir ji pamilti per 3 menesius, kad tai svarbus zodziai ir negalima jais svaistytis unsure.gif Po to laiko, nors draugavome dar visus metus, jis tu zodziu nebesake, o pries issiskiriant (graziuoju), kai paklausiau kodel man jokiu graziu zodziu nesake, jis primine ta naujuju metu nakti, kad as ji tada "suvariau" cool.gif Gal as ir buvau teisi, nes mes visgi issiskyreme, bet neteisi buvau del tu 3 menesiu, nes mes su dabartiniu vyru isimylejome vienas kita vos po menesio pazinties - ir tai buvo tikras jausmas, kuris tesiasi iki siol ir jis beveik kasdien man sako zodziu "as tave myliu" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mute025 @ 2009 03 12, 16:59)
meile tai toks tyras jausmas,ir nemanau,kad zodzei ta pasako....jei tikrai myli,gali yroditi darbais.....gali sneketi,daug ka....bet jausti visai ka kita....zodzei dar neviskas.... verysad.gif

as ir taip manau thumbup.gif man kasdien tas zodis atsibostu , as ir pati nesu linkusi daznai sakyti ,,as tave myliu,, rolleyes.gif bet sie zodziai iastarti nuostabia akimirka ,tai taip miela nes jie skamba kazkaip kitaip, is gelmiu wub.gif
Atsakyti
O man patinka tai kartoti ir girdeti daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2009 04 15, 19:32)
bet taip nebuna blush2.gif
na gal 1 pora is 1000 gali islaikyt tokius santykius iki senatves.... blush2.gif
bent jau man taip atrodo...

buna mirksiukas.gif mes kartu jau 11 metu ir tikrai ne reciau nei pradzioj sakom tuos zodzius
ir dabar jie dar gilesne prasme igavo, tikrai nenusivalkiojo

beje nemanau kad sakymas kad myli tikrai mylimam zmogui yra svaistymas, juk ne bet kam, o butent mylimam
Atsakyti
Man nebuna per daznai biggrin.gif
Atsakyti