Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

Sveikos! Gal, yra tokiu, kurios lanko FIGUREJA? Planuoju ten pradet lankyt, bet atsiliepimu mazoka. Nuo fit club'o atgrase, nes nera treniruociu, o fanke tai labai daug zmoniu, sake vakarais anksta labai buna.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 03 03, 12:20)
Turbut busiu pirmoji kuri pasakys, jog SIL klubas man nelabai unsure.gif
Visu pirma nepatinka, kad pastatas tuscias ir tvarkomas ir ten tik vienas klubas veikia.
Mazai treniruokliu, tik du dviraciai ir trys begimo takeliai, na bet kadangi ir zmoniu mazai, tai pasidaliname treniruokliais, na pasakysiu aplamai skurdus pasirinkimas smile.gif aisku gal nelogiska lyginti po zalgirio arenos, bet pabaigsiu menesio abonementa ir leksiu kitur sportuoti.


Pritariu
Dabartinis SIL centras nė iš tolo neprimena to, kas buvo praeitais metais. Treniruoklių salė skurdoka, rytinės grupinės treniruotės - silpnos. Vienintelė stipri trenerė, kuriai tik patys gražiausi atsiliepimai, tai trenerė Agnė, bet ji veda tik 2 užsiėmimus ryte ir tai tik joga. Grupinių treniruočių pasirinkimas ryte skurdus.
Aš taip pat laukiu savo abonemento pabaigos ir dairausi į kitus klubus rolleyes.gif
Atsakyti

Labai rekomenduoju Figureja, Super treneres, draugiskos, malonios, pataria, pataiso jei kazka blogai darai. Puiki atmosfera ten :) Apie uzsiemimus nezinau, as butent einu ant treniruokliu :) 

Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2017 03 13, 17:16)

Aš taip pat laukiu  savo abonemento pabaigos ir dairausi į kitus klubus rolleyes.gif

I kuriuos klubus zvalgotes?
As tai svarstau apie naujaji kluba Megoje, tik dvejoju del to jog tolokai nuo namu, po darbo 12 min ir vietoje buciau.
Siaip patinka Arenoje Impulsas, bet jau kainas uzsikele Impulsai...
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 03 14, 08:25)
I kuriuos klubus zvalgotes?
As tai svarstau apie naujaji kluba Megoje, tik dvejoju del to jog tolokai nuo namu, po darbo 12 min ir vietoje buciau.
Siaip patinka Arenoje Impulsas, bet jau kainas uzsikele Impulsai...


Aš noriu sportuoti rytais, tad pasirinkimų, kad treniruotės būtų 8 ar 8,30 val. nėra daug.
Megoj, kiek pastebiu, geriausi treneriai, tačiau labai gaila, bet man netinka vieta:(
Žalgirio arena- man asmeniškai nepatiko kaip klubas- tokia mėsmalė. O ir visas įrengimas- ten užgaištu ilgiau, nei kitam klube, nemandagūs administratoriai. Ten man nepatiko unsure.gif

Tad pagal vietą ir laiką telieka - Fankas ir naujasis Galintos. Man Galintos labai tinka vieta, ir treneriai bei treniruotes kaip ir tinkamos, bet keistai atrodo, kad nėra grupinių salės atskiros, nėra veidrodžių...Gal yra ten sportuojančių? Ar tai nekliūna?
Atsakyti

Na tai kas lankosi Gymplius?

Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi :rolleyes:

Kažkaip neįsivaizduoju kaip ten pirmą kartą pakliūti ir ką ten veiki, kai nieko nežinai - nei kaip treniruokliai veikia, nei kokius pratimus atlikti :hmm:

Atsakyti

Bet kuriam klube buna treneriai. Ir parodo pradedanciuju programa. Kreipkites iskart pas juos :)

Atsakyti
Po ilgo laiko vėl reikės prisiminti treniruoklius ax.gif Kur dingo PASIMATYMAS GYM - persikėlė kažkur ar apskritai užsidarė?

Sudomino salė Žalgirio komplekse, gal kas lankosi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti

Lankiau Figūrėją, bet išėjau, Trenerės ten labai draugiškos, kaina gera, tik parkavimas keblokas vakarais, išėjau... nes Figūrėja tuo metu nebetiko, nes dirbo nuo 8 ir sekmadieniais ne, dabar mačiau grafikas pasikeitė, bet į Figūrėją negrįšiu. Dabar sportuoju SIL centre ir man labiau patinka, o ir dirba man palankesnėm valandom. O treneriai tikrai superiniai SIL'e, visi labai draugiški, taip pat erdvės daugiau. Dėl treniruoklių, tai Figūrėjoj kažkaip kitos ir eilę laukdavo prie kardio, o čia dar nemačiau laukiant eilės, nors žmonių vakare irgi sočiai. Dar toks pastebėjimas, kad į Figūrėja dažnai ateidavo ir moksleivės, jaunos studentės (tai pagirtina, žinoma, kad sportuoja), bet kad jos ne kiek sportuoja, o aptarinėja gyvenimą, kvatoja per visą salę, blaško žodžiu :) SIL'e, kur daugiau matau vyrų, tokių chi chi dar neteko matyti :) Solidesni matyt vyrai :) Na čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Atsakyti
Sveikos merginos,
gal rekomenduotumėt kokį klubą, kur galėčiau su 12-mete dukra sportuoti?
Atsakyti
Gal yra sportuojančių Gym plius Kaune Krėvės 13 ? Kaip ten grupinių treneriai ? ar nebūna grūsties grupinėse ?Dėkui
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2017 08 10, 13:20)
Gal yra sportuojančių Gym plius Kaune Krėvės 13 ? Kaip ten grupinių treneriai ? ar nebūna grūsties grupinėse ?Dėkui



Joga labai daug aiškina trenerė ir taiso, zumba pas vyruka nežinau, neteko, kai buvo mergina tai visai nieko. kitos treniruotės tarp 18-19 val labai normalios, dėl to ko norim pasiklausia prieš treniruotę. Priemonių yra, visiems pakanka, vietos irgi pakankamai, nesigrūdam. Bent kol kas. Nuo rugsėjo vidurio mačiau, kad bus pora naujų trenerių, tai jau tada žiūrėsim, kas bus. Labai patinka, kad gali eit beveik bet kada vakare ir į kažkurią treniruotę patekti, tikrai patogu.
Atsakyti