Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(Endži @ 2013 02 08, 18:28)
As kazkaip jau nelabai tikiu kad gali but teigiamas unsure.gif

O kodėl taip iš kart nebetiki , gal dar per mazai laiko nestuke.gif Kada tau tiksliai turi būti mmm ?
Atsakyti
ateinu su klausimu, gal greitu metu kas atsakis. labai isigandau. nuejus i tualeta pasisiojus nusivaliau tualetiniu popieriu ir ten kraujingos isskyros blink.gif mm turi ateit tik 15d kazkur. visada labai reguleariai buna. o ovuliacinis tepliojimas nemanau, kad galetu buti mat ovuliacija jau sausio 30d buvo schmoll.gif as sunu kartais pakilnoju (sveria apie 14kg) gal as pastojau ir cia jau kas negero???? mes planuojam leliu tai gal jau pastojau ir dabar kazkas negero vyksta? kada jau sunerimti? atsiprasau, jei mintys padraikos, bet labai isigandau, nes su pirmu nestumu bedu buvo. bijau, kad ko nepraleisciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2013 02 08, 18:39)
O kodėl taip iš kart nebetiki , gal dar per mazai laiko  nestuke.gif  Kada tau tiksliai turi būti mmm ?

Pagal termina lyg pirmadieni
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 08, 18:41)
ateinu su klausimu, gal greitu metu kas atsakis. labai isigandau. nuejus i tualeta pasisiojus nusivaliau tualetiniu popieriu ir ten kraujingos isskyros blink.gif  mm turi ateit tik 15d kazkur. visada labai reguleariai buna. o ovuliacinis tepliojimas nemanau, kad galetu buti mat ovuliacija jau sausio 30d buvo schmoll.gif  as sunu kartais pakilnoju (sveria apie 14kg) gal as pastojau ir cia jau kas negero???? mes planuojam leliu tai gal jau pastojau ir dabar kazkas negero vyksta? kada jau sunerimti? atsiprasau, jei mintys padraikos, bet labai isigandau, nes su pirmu nestumu bedu buvo. bijau, kad ko nepraleisciau unsure.gif

Gali buti kad tai inplantacinis kraujavimas, daznai pasitaiko moterims. Pastebek diena kita savo organizma. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2013 02 08, 15:20)
TIKIUOSI PAMATYSI II wub.gif

Tikiuos ir as 4u.gif

QUOTE(Endži @ 2013 02 08, 17:28)
As kazkaip jau nelabai tikiu kad gali but teigiamas unsure.gif

Neatejo mmm, dar nenuleisk ranku, laikom kuscius uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 08, 20:08)
Gali buti kad tai inplantacinis kraujavimas, daznai pasitaiko moterims. Pastebek diena kita savo organizma.  smile.gif

sakot unsure.gif pirma karta taip nebuvo, arba neatkreipiau demesio. dabar tai labai atydziai viska seku, po pirmojo sunkaus nestumo. labai tikiuos, kad jus teisi, ot valentino dienos proga dovana pateikciau vyrui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 08, 20:32)
sakot unsure.gif pirma karta taip nebuvo, arba neatkreipiau demesio. dabar tai labai atydziai viska seku, po pirmojo sunkaus nestumo. labai tikiuos, kad jus teisi, ot valentino dienos proga dovana pateikciau vyrui bigsmile.gif

Jei kitokiu simptomu nepasirodys ir kraujavimas isnyks, siulyciau pasidaryti NT 4u.gif Linkiu isvysti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 08, 21:15)
Jei kitokiu simptomu nepasirodys ir kraujavimas isnyks, siulyciau pasidaryti NT 4u.gif  Linkiu isvysti II 4u.gif

prisidedu prie sio pasisakymo 4u.gif
Atsakyti
Nukrito mano BT laukiu mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 09, 10:48)
Nukrito mano BT laukiu mmm verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif 4u.gif

As kazkaip jau nebelaukiu kitos savaite, mano BT ir nieko gero nerodo, bijau net testa daryt, jauciu keliausiu su tavim y nauja cikla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 09, 10:57)
console.gif  4u.gif

As kazkaip jau nebelaukiu kitos savaite, mano BT ir nieko gero nerodo, bijau net testa daryt, jauciu keliausiu su tavim y nauja cikla schmoll.gif

Man kita cikla nieko nebus, nes per vaisingas ir O nebus MB verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 09 vasario 2013 - 11:09
QUOTE(Endži @ 2013 02 09, 11:08)
Man  kita cikla nieko nebus, nes per  vaisingas ir O nebus MB verysad.gif

Niekaip neisiais jam grysti keliems vakarams?
Na tokiu atveju reiks truputy palaukti 4u.gif Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 09, 11:14)
Niekaip neisiais jam grysti keliems vakaram?

Ne verysad.gif
Atsakyti