Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

Na mergaites nosis aukstyn gi vistiek kazkada bus 4u.gif

As bijau irgi to kad MB kita cikla nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 08, 21:15)
Jei kitokiu simptomu nepasirodys ir kraujavimas isnyks, siulyciau pasidaryti NT 4u.gif  Linkiu isvysti II 4u.gif

aciu. o kada jau galima NT daryti? man mm 15d kazkur turi buti. o jei pasidaryciau 13d?ar jau rodytu? noreciau per valentino diena jau zinoti, kad vyno nepadaugint lotuliukas.gif juokauju, is tikro, tai vyrui staigmena gera paruosciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, planiukes 4u.gif
Endzi 4u.gif Mes su MB irgi gaudem VD tarp jo isvazinejimu, bet jis turejo galimybe grizt butent tai savaitei, su salyga, kad visa likusi men bus isvaziaves, tai ir grizdavo tik VD biggrin.gif
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 15:33)
ar kuri nors iki pastojimo gere kt ir kai nutrauke po kiek laiko gamino/pastojo vaikeli? (gal ten reikia issivalyti organizmui nuo visokiu hormonu?) 4u.gif

QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 15:47)
o dar klausimas, ar nelindo tokiu ikyriu minciu, kad kaip bus su pirmuoju vaikuciu, ar nebus nuskriaustas demesio atzvilgiu (labai to bijau, kad nejaustu), ar susitvarkysit su abiems, ar nebus sunku blush2.gif

Drauge gere kt, ginius leido iskart gaudyt leliuka, 3 ciklas buvo laimingas mirksiukas.gif
Tokiu klausimu visiems teveliams kyla, mamyciu grupeleje pas mus visokiu amziu skirtumu ir puikiai mamos susitvarko, aisku, vienoms lengviau, kitoms sunkiau, bet, juk zinojom kur lendam biggrin.gif Svarbiausia skirti ir vyresneliams demesio, o po keliu menesiu viskas nusistovi ir, rodos, taip visada ir buvo, niekas net neatsimena, kad buvo tik vienas vaikas namuose wub.gif
Man lenda ikyrios mintys apie trecia net doh.gif

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 08, 18:41)
kraujingos isskyros blink.gif

QUOTE(padraika22 @ 2013 02 09, 11:36)
aciu. o kada jau galima NT daryti? man mm 15d kazkur turi buti. o jei pasidaryciau 13d?ar jau rodytu? noreciau per valentino diena jau zinoti, kad vyno nepadaugint lotuliukas.gif  juokauju, is tikro, tai vyrui staigmena gera paruosciau thumbup.gif

Gali buti taip, jei pastojei, nieko blogo, man panasiai buvo pirma karta, o antra nebebuvo mirksiukas.gif
Bandyk 13 ir 14 dienomis, gal netycia parodys bent vaiduokliuka. Bet man tik mmm diena pavaiduokliavo, o tvirtus bruksniukus pamaciau tik kelios dienos po mmm datos mirksiukas.gif Aisku, kiekvienos atvejis skirtingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 09, 12:30)
Sveikos, planiukes 4u.gif
Endzi 4u.gif Mes su MB irgi gaudem VD tarp jo isvazinejimu, bet jis turejo galimybe grizt butent tai savaitei, su salyga, kad visa likusi men bus isvaziaves, tai ir grizdavo tik VD biggrin.gif

tai, kad mes tokios galimybes neturim, jis grizta tik kas 10 dienu, tai kita cikla as paziurejau visai nieko neisdegs, nes gris bus dar mm, o kai sekanti gris jau bus po O doh.gif
Atsakyti

Taip ramu šioje temutėje blush2.gif
Endži kaip tau sekas, gal dareisi NT ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 11 vasario 2013 - 18:39
QUOTE(perla30* @ 2013 02 11, 18:38)
Taip ramu šioje temutėje  blush2.gif
Endži kaip tau sekas, gal dareisi NT ?

atejo vakar mmm verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 11, 21:51)
atejo vakar mmm verysad.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta, merginos smile.gif
Kur visos prapuolusios? ax.gif
Turiu jums siokiu tokiu naujienu biggrin.gif Mano BT uzkilusi ir laikosi thumbup.gif o NT parode grazuoly vaiduokliuka blush2.gif ryskeja visi nestumo simptomai, turiu ytarima kad keliausiu y spaliukus, toks pats yvikys kaip ir lygiai pries 2m, to tai tikrai nesitikejau, tarp vaikuciu gimtadieniu bus tik "pora" dieneliu lotuliukas.gif negaliu atsidziaugti tokiu sutapimu 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 13:01)
Laba ryta, merginos smile.gif
Kur visos prapuolusios?  ax.gif
Turiu jums siokiu tokiu naujienu  biggrin.gif Mano BT uzkilusi ir laikosi  thumbup.gif  o NT parode grazuoly vaiduokliuka blush2.gif ryskeja visi nestumo simptomai, turiu ytarima kad keliausiu y spaliukus, toks pats yvikys kaip ir lygiai pries 2m, to tai tikrai nesitikejau, tarp vaikuciu gimtadieniu bus tik "pora" dieneliu lotuliukas.gif  negaliu atsidziaugti tokiu sutapimu 4u.gif  nestuke.gif

Linkiu ryškėti 4u.gif
Įmesk kitoms virusiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2013 02 12, 12:15)
Linkiu ryškėti 4u.gif
Įmesk kitoms virusiukų  4u.gif

Aciu 4u.gif
Butinai merginos jums siunciu diziausia virusiuka, linkiu, kad ilgai netektu laukti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 12:32)
Aciu 4u.gif 
Butinai merginos jums siunciu diziausia virusiuka, linkiu, kad ilgai netektu laukti  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  4u.gif

sveikinimai 4u.gif

tai kaip suprantu OV buvo 16 ciklo diena? O kada Nd atlikot?
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 12, 13:00)
sveikinimai  4u.gif

tai kaip suprantu OV buvo 16 ciklo diena? O kada Nd atlikot?

Aciu 4u.gif aha OV buvo tom dienom, na tiketina kad 16, pagal grafika sian 13DPO, pasiziurekite dar karta ta nuoroda yjungiau ND, gali buti kad ir veliau viskas yvyko, nes mano ciklas lb nereguliarus. blush2.gif
Atsakyti