Sveikos, planiukes
Endzi

Mes su MB irgi gaudem VD tarp jo isvazinejimu, bet jis turejo galimybe grizt butent tai savaitei, su salyga, kad visa likusi men bus isvaziaves, tai ir grizdavo tik VD
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 15:33)
ar kuri nors iki pastojimo gere kt ir kai nutrauke po kiek laiko gamino/pastojo vaikeli? (gal ten reikia issivalyti organizmui nuo visokiu hormonu?)
QUOTE(Intelektuale @ 2013 02 07, 15:47)
o dar klausimas, ar nelindo tokiu ikyriu minciu, kad kaip bus su pirmuoju vaikuciu, ar nebus nuskriaustas demesio atzvilgiu (labai to bijau, kad nejaustu), ar susitvarkysit su abiems, ar nebus sunku
Drauge gere kt, ginius leido iskart gaudyt leliuka, 3 ciklas buvo laimingas
Tokiu klausimu visiems teveliams kyla, mamyciu grupeleje pas mus visokiu amziu skirtumu ir puikiai mamos susitvarko, aisku, vienoms lengviau, kitoms sunkiau, bet, juk zinojom kur lendam

Svarbiausia skirti ir vyresneliams demesio, o po keliu menesiu viskas nusistovi ir, rodos, taip visada ir buvo, niekas net neatsimena, kad buvo tik vienas vaikas namuose
Man lenda ikyrios mintys apie trecia net
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 08, 18:41)
kraujingos isskyros
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 09, 11:36)
aciu. o kada jau galima NT daryti? man mm 15d kazkur turi buti. o jei pasidaryciau 13d?ar jau rodytu? noreciau per valentino diena jau zinoti, kad vyno nepadaugint

juokauju, is tikro, tai vyrui staigmena gera paruosciau
Gali buti taip, jei pastojei, nieko blogo, man panasiai buvo pirma karta, o antra nebebuvo
Bandyk 13 ir 14 dienomis, gal netycia parodys bent vaiduokliuka. Bet man tik mmm diena pavaiduokliavo, o tvirtus bruksniukus pamaciau tik kelios dienos po mmm datos

Aisku, kiekvienos atvejis skirtingas