Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 13:14)
Aciu 4u.gif  aha OV buvo tom dienom, na tiketina kad 16,  pagal grafika sian 13DPO, pasiziurekite dar karta ta nuoroda yjungiau ND, gali buti kad ir veliau viskas yvyko, nes mano ciklas lb nereguliarus.  blush2.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 13:32)
Aciu 4u.gif 
Butinai merginos jums siunciu diziausia virusiuka, linkiu, kad ilgai netektu laukti  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  4u.gif

WAW bigsmile.gif , sveikinu 4u.gif Gaudom virusiuką 4u.gif

O kokie konkrečiai jau nestuke.gif požymiai ryškėja blush2.gif Kiek pamenu mums mmm turėjo buti panašiai, bet aš dar kantriai laukiu ir nedariau NT, mano ciklas taip pat nereguliarus ...
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2013 02 12, 14:05)
WAW  bigsmile.gif , sveikinu  4u.gif  Gaudom virusiuką  4u.gif

O kokie konkrečiai jau  nestuke.gif  požymiai ryškėja  blush2.gif Kiek pamenu mums mmm turėjo buti panašiai, bet aš dar kantriai laukiu  ir nedariau NT, mano ciklas taip pat nereguliarus ...

Aciu 4u.gif pati dar netikiu, laukia dar keli NT eileje biggrin.gif
Mano ovuliacija anksciau buvo matyt nei tau smile.gif bet linkiu to paties rezultato 4u.gif
O pozymiu nebuvo visai lotuliukas.gif iki vakar ryto... galva svaigsta visa diena nuo vakar, uzuodziu visus kvapus kilometro spinduliu, net nosy skauda, ir pilvuka maudzia, karsta nuolat g.gif maistas visai netraukia schmoll.gif pirmo nestumo pradzioje ir nieko nejauciau, tik veliau ryskejo pozymiai, o dabar gana anksti ax.gif
Atsakyti
O kaip ilgai planavote?
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 12, 14:47)
O kaip ilgai planavote?

Antras ciklas tik blush2.gif smile.gif uztai dar netikiu, nes pirmaja ilgiau planavom.
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 14:49)
Antras ciklas tik  blush2.gif  smile.gif  uztai dar netikiu, nes pirmaja ilgiau planavom.

MSM sveikinuuuu thumbup.gif laukiam spaliukuose nestuke.gif

Endzi 4u.gif tikiu, kad gandrai sekanti karta neaplenks jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 02 12, 17:20)
MSM sveikinuuuu  thumbup.gif laukiam spaliukuose  nestuke.gif

Endzi  4u.gif  tikiu, kad gandrai sekanti karta neaplenks jusu  smile.gif

MSM tyliai sveikinu thumbup.gif wub.gif kaip faina
nejaugi as cia viena liksiu unsure.gif g.gif
mes siandien darbe darem uzgavenes :supersmagu labai buvo thumbup.gif truputi primaisiau laipsniu, tai negera dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 12 vasario 2013 - 21:10
zmoniu ir zaidimu tik negaliu rodyt cia ax.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Endzi koks fainas darbas, jog taip svesti galite biggrin.gif

Neliksi viena as dar tikraai pabusiu, nors ir nelabai nenoreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 12, 22:32)
Endzi koks fainas darbas, jog taip svesti galite  biggrin.gif

Neliksi viena as dar tikraai pabusiu, nors ir nelabai nenoreciau  blush2.gif

vakar labai nervavaus is tikro, nes vakar pasake, kad va snd darom, man tik plaukai pasitojo, nes viska supirkt, zaidimu surast, galvojau nupusiu lotuliukas.gif bet nieko visai smagu, jei sefui patiko, reiskia gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 02 12, 17:20)
MSM sveikinuuuu  thumbup.gif laukiam spaliukuose  nestuke.gif

Endzi  4u.gif  tikiu, kad gandrai sekanti karta neaplenks jusu  smile.gif

Aciu, tuoj junksiuos thumbup.gif

QUOTE(Endži @ 2013 02 12, 21:10)
MSM tyliai sveikinu thumbup.gif  wub.gif kaip faina
nejaugi as cia viena liksiu unsure.gif  g.gif
mes siandien darbe darem uzgavenes :supersmagu labai buvo thumbup.gif  truputi primaisiau laipsniu, tai negera dabar doh.gif

Aciu 4u.gif Sutinku su echmeja, ir tikiu, kad gandrai jau link taves skrenda nestuke.gif Siunciu tau paty didziausia virusiuka nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif Dar kolkas nepabegsiu ax.gif
Beje, labai grazios foto, turejo but tikrai linksma, ypac foto su vaisem wub.gif nu tie rauginti agurkeliai essen.gif dabar apie juos visa diena galvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 12, 23:32)
Neliksi viena as dar tikraai pabusiu, nors ir nelabai nenoreciau  blush2.gif

Endži neliksi viena
g.gif Manau , kad ir as dar verysad.gif , nors taip pat norėčiau jungtis prie MSM Bet kol kas lieka tik laukti dar ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 13 vasario 2013 - 12:52