Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(MSM @ 2013 02 12, 12:01)
Laba ryta, merginos smile.gif
Kur visos prapuolusios?  ax.gif
Turiu jums siokiu tokiu naujienu  biggrin.gif Mano BT uzkilusi ir laikosi  thumbup.gif  o NT parode grazuoly vaiduokliuka blush2.gif ryskeja visi nestumo simptomai, turiu ytarima kad keliausiu y spaliukus, toks pats yvikys kaip ir lygiai pries 2m, to tai tikrai nesitikejau, tarp vaikuciu gimtadieniu bus tik "pora" dieneliu lotuliukas.gif  negaliu atsidziaugti tokiu sutapimu 4u.gif  nestuke.gif

Sveikos!

Buvau isvykus kelioms dienoms, o cia stai kokiu geru naujienu esama!!
Dideli dideliausi sveikinimai MSM!!! Va ka reiskia tiek amunicijos naudoti biggrin.gif Saunuole smile.gif Dar linkiu, kad taip bloga nebutu kaip man. Visas dienas pykina, nepavalgai, bloga, pavalgai vel bloga, jau nezinia kur dingt, vaikstau visa pikta kaip sirse, labiausiai ant vyro pikta, kad nepadeda...zodz...tikiups greit praeis sitie "malonumai" smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai MSM!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 02 14, 14:17)
Sveikos!

Buvau isvykus kelioms dienoms, o cia stai kokiu geru naujienu esama!!
Dideli dideliausi sveikinimai MSM!!! Va ka reiskia tiek amunicijos naudoti biggrin.gif Saunuole smile.gif Dar linkiu, kad taip bloga nebutu kaip man. Visas dienas pykina, nepavalgai, bloga, pavalgai vel bloga, jau nezinia kur dingt, vaikstau visa pikta kaip sirse, labiausiai ant vyro pikta, kad nepadeda...zodz...tikiups greit praeis sitie "malonumai" smile.gif

Aciu lotuliukas.gif nestuke.gif as jau ir dziaugiuos tais simptomais, tik gal lengvesniais nestuke.gif

QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 14, 20:59)
Sveikinimai MSM!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, man jau pradėjo teplioti verysad.gif

Klausimas, o kaip Jus cikla pradedate skaiciuoti nuo tepliojimo dienos (man teplioja kelias dienas pries del endometriozes) ar kai jau normaliai pradeda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 16, 10:16)
Nu ka, man jau pradėjo teplioti  verysad.gif

Klausimas, o kaip Jus cikla pradedate skaiciuoti nuo tepliojimo dienos (man teplioja kelias dienas pries del endometriozes) ar kai jau normaliai pradeda?  blush2.gif

Aš tai skaičiuoju nuo tos pirmos dienos 4u.gif

Merginos , turiu naujienų bigsmile.gif , pagaliau ir man NT parodė neryškų vaiduokliuką. Tikiuosi , kad jis ryškės ir toliau ir keliausiu į kitą temutę nestuke.gif kartu prie MSM ir Pabaldukės bigsmile.gif wub.gif
MSM ir Pabalduke ar jau buvote pas gines, ar darė jau echo , kad tai patvirtintų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 16 vasario 2013 - 09:48
Jetus kaip smagu wub.gif wub.gif

as tikrai liksiu viena cia verysad.gif kita cikla MB nera verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visas su puikia švente lithuania.gif

QUOTE(perla30* @ 2013 02 16, 09:35)
Aš tai skaičiuoju nuo tos pirmos dienos  4u.gif

Merginos , turiu naujienų  bigsmile.gif ,  pagaliau ir man NT parodė neryškų vaiduokliuką. Tikiuosi , kad jis ryškės ir toliau ir keliausiu į kitą temutę  nestuke.gif  kartu prie MSM ir Pabaldukės  bigsmile.gif  wub.gif 
MSM ir Pabalduke ar jau buvote pas gines, ar darė jau echo , kad tai patvirtintų ?

Ooo kokios geros naujienos, sveikinu perla30 4u.gif 4u.gif 4u.gif
linkiu ir toliau rysketi ir rysketi smile.gif

Pas gydytoja dar nebuvau, bet eisiu pirmadieni, tai paziuresiu ka gero pasakys, gal ir echo padarys smile.gif O siaip tai jauciu, kad zirnis tikrai yra, nes visa puokste nestumo pozymiu mane kankina doh.gif Bus lygiai 8 savaites, bet manau, labai anksti eiti neverta jei gerai jautiesi smile.gif
Kada tu zadi pas gine uzsirasyt? Kada tavo preliminari gimdymo data?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *pabalduke*: 16 vasario 2013 - 16:51
Aš tai skaičiuoju nuo tos pirmos dienos  4u.gif

Merginos , turiu naujienų  bigsmile.gif ,  pagaliau ir man NT parodė neryškų vaiduokliuką. Tikiuosi , kad jis ryškės ir toliau ir keliausiu į kitą temutę  nestuke.gif  kartu prie MSM ir Pabaldukės  bigsmile.gif  wub.gif 

Kaip saunu thumbup.gif 4u.gif sveikinu, linkiu rysket ir iki spaliuku keliaut 4u.gif
As pas gine vasario gale gal eisiu, dabar tik 4-5 savaites, ankstoka, kai su pirmu nestumu buvau anksti nuejus nieko nemate, tai dabar ir laukiu kantriai, nors tirkai noretus kad patikrintu, nes maudzia pilvuka, kartais suskausta... bet manu naturalu, po cp gimda ruosias is naujo, o beto ir pozymiai nestuke.gif jaucias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 02 16, 17:49)
Sveikos,

Visas su puikia švente lithuania.gif
Ooo kokios geros naujienos, sveikinu perla30  4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu ir toliau rysketi ir rysketi smile.gif

Ačiū 4u.gif Pagal internetinį paskaičiavima tai spalio 22 -24d, nes visada nereguliarios būdavo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MSM @ 2013 02 16, 18:20)
Kaip saunu thumbup.gif  4u.gif sveikinu, linkiu rysket ir iki spaliuku keliaut 4u.gif
As pas gine vasario gale gal eisiu, dabar tik 4-5 savaites, ankstoka, kai su pirmu nestumu buvau anksti nuejus nieko nemate, tai dabar ir laukiu kantriai, nors tirkai noretus kad patikrintu, nes maudzia pilvuka, kartais suskausta... bet manu naturalu, po cp gimda ruosias is naujo, o beto ir pozymiai  nestuke.gif  jaucias  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Mums labai panašiai 4-5 sav. drinks_cheers.gif Mane taip pat kankina keletas negalavimų: uoslės suaštrėjimas, krūtų jautrumas, kartais svaikstanti galva ( labai neramina -gal kraujo tyrima padarytų,) ir pilvuko pamaudenimai, manau neišlauksiu dar kelių savaičių nežinios, planuoju eiti kitoje savaitėje , jei tik dasibrausiu pas savo gine ...
O ir darbas mano ne iš lengvųjų, pastovus stresas doh.gif gal kokio magnio reikia pagerti g.gif tik nežinau ar galima pačioje pradžioje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 16 vasario 2013 - 18:09
QUOTE(perla30* @ 2013 02 16, 17:51)
Ačiū  4u.gif Pagal internetinį paskaičiavima tai spalio 22 -24d, nes visada nereguliarios būdavo  blush2.gif
Papildyta:
Ačiū  4u.gif Mums labai panašiai 4-5 sav. drinks_cheers.gif  Mane taip pat kankina keletas negalavimų: uoslės suaštrėjimas,  krūtų jautrumas, kartais svaikstanti galva ( labai neramina -gal kraujo tyrima padarytų,) ir pilvuko pamaudenimai, manau neišlauksiu dar kelių savaičių nežinios, planuoju eiti kitoje savaitėje , jei tik dasibrausiu pas savo gine ... 
O ir darbas mano ne iš lengvųjų, pastovus stresas  doh.gif  gal kokio magnio reikia pagerti  g.gif  tik nežinau ar galima pačioje pradžioje  g.gif

Na va kaip saunu, gimdysim kartu thumbup.gif pas mane tokie pat simptomai, svaigsta galva nuolat, maudzia visur, labai noriu suriu patiekalu biggrin.gif ir speneliai jau jautrus pasidare, manau iki mmm dienos, na kada jos turetu buti pagal kalendoriu, normalu jausti maudima pilve, turetu jau praeiti. Man tevu darzelis rodo spalio 26d. g.gif
Ai, o magni issraso gine, tik jau pirmiau sulauk manu vizito, gal jo net nereiks 4u.gif geri folio rugsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MSM: 16 vasario 2013 - 20:23
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 16, 09:16)
Klausimas, o kaip Jus cikla pradedate skaiciuoti nuo tepliojimo dienos (man teplioja kelias dienas pries del endometriozes) ar kai jau normaliai pradeda?  blush2.gif

Istikro tepliojimas nesiskaito mmm, cikla reikia skaiciuot nuo normalaus kraujavimo pradzios 4u.gif Nezinojau sito anksciau, tai ir ciklai nevienodi atrode kalendoriuje doh.gif Gal ir Perlai del to ciklai nereguliarus atrode, kad zymedavo nuo tepliojimo g.gif

Merginos , turiu naujienų  bigsmile.gif ,  pagaliau ir man NT parodė neryškų vaiduokliuką.

Sveikinu, ryskekit 4u.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 16, 11:34)
as tikrai liksiu viena cia  verysad.gif  kita cikla MB nera  verysad.gif

Neviena, gi Endzi dar yra, tuoj ir naujokiu prisijungs 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 02 16, 21:20)
Na va kaip saunu, gimdysim kartu thumbup.gif  pas mane tokie pat simptomai, svaigsta galva nuolat, maudzia visur, labai noriu suriu patiekalu biggrin.gif  ir speneliai jau jautrus pasidare, manau iki mmm dienos, na kada jos turetu buti pagal kalendoriu, normalu jausti maudima pilve, turetu jau praeiti. Man tevu darzelis rodo spalio 26d.  g.gif
Ai, o magni issraso gine, tik jau pirmiau sulauk manu vizito, gal jo net nereiks 4u.gif  geri folio rugsti?

Taip jau kelis mėnesius geriu ta folinę rūgstį, gi planavau jau seniai ...

Alegria ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 17 vasario 2013 - 10:42