Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

As vakar durnai padariau, sugeriau dexa.... ir tik po kokiu poros val brom....tai ir gavau vakare blogumos verysad.gif aciu mergaites, siandien busiu protingesne 4u.gif

Kaip matau, siandien dauguma budejimo rezime, tai ir as prisidedu 4u.gif kad ir is darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 23, 10:30)
As bromocriptina gerdavau pries miega.. gal del to poveikio nejauciau...

ir gal dar ne po visa tablete gerdavai ? as gerdavau po visa ir du kart dienoj.Dar kazkokie nenormalus miego priepuoliai uzeidavo.Nepamenu niekada gerus ko nors slykstesnio nei tas Br.....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 23, 11:30)
As bromocriptina gerdavau pries miega.. gal del to poveikio nejauciau...

as ji ir gerdavau pries miega bet nuo to geriau nebudavo ryte tikras kosmaras prasidedavo
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 23, 10:10)
Sveikutes  4u.gif 

As jau sedu ant GingerBellos suolelio  bigsmile.gif  kas su manim? smile.gif Ar jau nuo vakar vis dar sedit susivele, nesiprause, dantu nevale? smile.gif Labai noriu tiketi, kad siandien bus baliussss!!!!!

Aš su tavim ax.gif Nu labai laukiu ir labai tikiuosi biggrin.gif Juk mmm požymių nėra jokių? thumbup.gif

KittyKitty, jau tau tiek prirašė, tai aš nieko naujo nebepasakysiu g.gif Man buvo skyrę profilaktiškai tą Trombo aspiriną, bet sakė, kad jei yra problemų su skarndžiu, tai nelabai gerai tada. Man yra buvusi žaizda dvylikapirštėje, bet kol gėriau nieko nenutiko blogo. O alternatyva, manau, tik leidžiamas g.gif

Apie tuos kitus vaistus kur kalbėjot, nu nieko nežinau. Nu net pačiai keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 23, 10:35)
ir gal dar ne po visa tablete gerdavai ? as gerdavau po visa ir du kart dienoj.Dar kazkokie nenormalus miego priepuoliai uzeidavo.Nepamenu niekada gerus ko nors slykstesnio nei tas Br.....

matai, as ji geriau gal 4-5 metus... doh.gif tai gal pripratau... man kai paskyre VK, paskui niekas dozes jau ir nereguliavo.. tik dabartine gyd. liepe nutraukti.. o ar buvo tie pojuciai blogieji 4-5 metai atgal, tai jau ir tiksliai nepamenu doh.gif gerai, kad nors dar savo varda pamenu bigsmile.gif
Atsakyti
Zodziu, kaip supratau, teks man su tuo brom....pasikankinti. Mane ir siaip daznai papykina matyt toks organizams, tai rugstys pakyla, pries mm nuolat pykina...o dabar dar vaistai, tai teks susitaikyt, kad taip turi but ax.gif tik idomu, kiek laiko reiks ji gerti?
ir dar vienas klausimelis ne is tos operos...po kiek dienu paprstai isodina po punkcijos?jei mane punktuoja rytoj, tai taip iseitu, kad savaitgali turetu isodint? ar as cia ko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2013 01 23, 11:55)
Zodziu, kaip supratau, teks man su tuo brom....pasikankinti. Mane ir siaip daznai papykina matyt toks organizams, tai rugstys pakyla, pries mm nuolat pykina...o dabar dar vaistai, tai teks susitaikyt, kad taip turi but ax.gif tik idomu, kiek laiko reiks ji gerti?
ir dar vienas klausimelis ne is tos operos...po kiek dienu paprstai isodina po punkcijos?jei mane punktuoja rytoj, tai taip iseitu, kad savaitgali turetu isodint? ar as cia ko nesuprantu?

sodina 2-3 arba 5 diena po punkcijos
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 23, 10:10)
Sveikutes  4u.gif 

As jau sedu ant GingerBellos suolelio  bigsmile.gif  kas su manim? smile.gif Ar jau nuo vakar vis dar sedit susivele, nesiprause, dantu nevale? smile.gif Labai noriu tiketi, kad siandien bus baliussss!!!!!

As tai parvariau vakar namo nusiprausiau, pailsejau, siandien isokau i lektuva ir vel pas jus ant suoliuko sedu su dideliu tortu pasiruosus svest biggrin.gif

Gingerbella - laikom kumstukus wub.gif
Atsakyti
Terze, as irgi ant suolelio biggrin.gif drinks_cheers.gif
Rytoj vaziuojam pas T. 4u.gif

O tas brom... Nuo ko, del padidejusio prolaktino? Nemaisau?
Atsakyti
QUOTE(VIN @ 2013 01 22, 13:43)
nebaisiai malonus tas badymosi reikalas...
būtinai dar paskaityk informacinį lapelį, gal netyčiom bus kas nors parašyta. aš pati būtinai skambinčiau gydytojai

klausiau gyd,sake cia tikrai ne nuo vaistu,tiesiog issigandau eilinio durymo blush2.gif kaip pagalvoju kad nuo siand 3 kartus reiks leisti,jau db negerai darosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ruth24 @ 2013 01 23, 09:55)

del bromo, manes nepykino,. bet kosmarus sapmavau,beveik kas nakt,beje dar ir vaidendavosi naktimis... tikras kosmaras nuo tu vaistu doh.gif
Atsakyti
merginos, pakilo tempa iki 37 laipsnių. šiaip užskaityčiau kaip teigiamą ženklą, bet taaaiiiiip kaulus laužo, kad nerandu vietos. rytoj darysiu HCG, tai šiaip ištverčiau dienelę laužoma. bet gal turit kokį gerą receptą pamažinti kančias?
Atsakyti
Labas, Mielosios ir Linksmosios sirgales, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

negaliu pasidziaugti graziais skaiciukais. <3 mano hcg. Nepavyko ir vel.

Kadangi jau visus imanomus tyrimus pasidariau, liko man tik Gorgy. Tad jau ir uzsiimsime keliones planavimu pas ji. Ir esu be galo dekinga SM merginoms, kurios jau yra eje siuo keliu ir pasidalino sia info SM (apie Gorgy ir Bykova). Nes jeigu ne variantas nuvaziuoti pas Gorgy, tai nebetureciau to vilties ziburelio tolumoje. O dabar vis dar atrodo, kad dar padarysiu ta ir ta...ir tada jau tikrai pasiseks tapti nestuke.

Aciu jums visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad mes zinotume visos...kodel nepavyksta...padetume is karto viena kitai...bet kokia kaina...taciau..deja...niekas neaisku, kodel mums tiek kartu nepavyksta, o paskui kazkada ir pavyksta... sunkus sitas musu kelias...kai is tiesu nezinai ka daryti, kad butu kitaip...

Bandau laikytis as. Stiprybes ir jums visoms. Nepasiduokime, nenuleiskime ranku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VIN @ 2013 01 23, 12:49)
merginos, pakilo tempa iki 37 laipsnių. šiaip užskaityčiau kaip teigiamą ženklą, bet taaaiiiiip kaulus laužo, kad nerandu vietos. rytoj darysiu HCG, tai šiaip ištverčiau dienelę laužoma. bet gal turit kokį gerą receptą pamažinti kančias?

Daug arbatos, lova ir daug daug miego. Poilsis (miegas) is tikruju gydo.

Atsakyti