QUOTE(Horo @ 2013 01 15, 23:54)
Aš pati tai galvoju, kad veikiausiai moterų sporto klubas toks smagesnis pabendravimui yra. Kurios dirba, toms skirtumo nėra, ar ne taip?

Nors mano asmeninė patirtis gan linksma. Žodžiu, aš dirbu trenere, bet vienam sporto klube sportuodavau grynai savo malonumui, pasirinkau tokį, kuriame nedirbu, kad galėčiau ramia galva sportuot

Norėtum

pradėjo visokie vyriškiai kibti prie manęs su savo plepalais, pasakojimais ir t.t. Galiausiai net pikta pradėjo darytis, nes nesinori būti nemandagia, bet ir sportuoti man reikia. Galiausiai taip sporto klube ir susitikau savo antrą vyrą

Dabar sportuojam abudu kartu
Bendrauti puikiai galima ir bendruose klubuose

na čia aišku jau kaip kam. Gal kitos geriau jaučiasi moterų klube, nu tai valio. Aš gerai nesijaučiu

tiesiog būna tokių dienų, kai nelabai yra nuotaikos, ir treniruotė tokia šuniui ant uodegos, ir dirbi "išblerbėjus", bet vis tiek toks jausmas kad būni labiausiai užsidegus ten sportuoti, nes labai dauguma moteriškaičių siaubingai pasyvios ten ir nėra kas paskatintų

kažkaip man asmeniškai kai aplink sportuoja vyrai, vaikšto treneris, draugas salėje kartu ir pan, nesinori būti tokia skystuole ištižėle, ir pasistengi tada, nes ta tokia aplinka kažkaip užveda, nemoku paaiškint