Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai specialiai moterims:

Čia ir taip aišku, jaunos, lieknos mergičkos visai neprieštarauja su vyrais -vaikinais sportuot- visgi dėmesys biggrin.gif o štai stambesnės jaučia diskomfortą. Nežinau, tai normalu ar nenormalu, tačiau silpnoji lytis, jei savimi pasitiki, savęs "nesodina", jai visai nesvarbu, ar vyrukai, ar moterys sportuoja smile.gif
Atsakyti
na treniruokliu saleje netrukdo man jie, buna kad matau kad spokso, bet nelabai man idomu.. sportuoti atejau. Tik erzina jeigu jau nebe spokso, o prieina kalbinti. Ne pazinciu ieskoti atejau ir visada tai duodu suprasti

o vat kur diedai nervina tai baseine blink.gif atsiprasau kai koks spokso akivaizdziai gasliu zvilgsniu kaip as po pirties prausiuosi po dusu, tai... slykstu net pasidaro..

o del merginu, kurios sako neinancios i sporto klubus, nes blogos formos yra.. na nezinau, niekada i tokia ziurint nekilo mintis "o storule lasinius krato" blink.gif blink.gif kaip tik zavi, kad dirba, daro kazka, o ne sedi rankas sudejusi ir dejuoja.
Atsakyti
Kai po gimdymo sveriau 89kg,tai trikde visi uz mane lieknesni zmones ax.gif o dabar kai sveriu 54,dzin ar ziuri i mane ar ne.Jei atvirai,tai kartais taip isijauciu sportuodama,kad pradedu net niuniuoti pagal muzikos ritma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 05 06, 11:49)
na treniruokliu saleje netrukdo man jie, buna kad matau kad spokso, bet nelabai man idomu.. sportuoti atejau. Tik erzina jeigu jau nebe spokso, o prieina kalbinti. Ne pazinciu ieskoti atejau ir visada tai duodu suprasti

Juo, mane irgi erzina kai spokso tokiu ale macho zvilgsniu, o praeinant butinai turi uzkliuti dar doh.gif toks demesio reikalavimas durnas..
as i sporto sale ateinu sportuot, prakaitelio isliet, arba tiesiog atsijungt nuo minciu.. tai dazniausiai tenka LABAI AISKIAI ir demonstratyviai tai parodyti.. ir labai labai nesmagu kai dar reikia galvot kur cia ziuret, kad tik zvilgsniai nesusikirstu dar, nes tada tai juk jau butinai reikia prieiti ir ka nors "mandro" pasakyt doh.gif

nors siaip, ne retai buna ir mergaiciu tokiu, pastebiu... issimaliavoja kaip i karnavala ir plaukia kaip gulbes per visa sale.. - "ar mane kas mato" bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 05 rugsėjo 2007 - 16:52
QUOTE(Bransha @ 2007 09 05, 17:50)

nors siaip, ne retai buna ir mergaiciu tokiu, pastebiu... issimaliavoja kaip i karnavala ir plaukia kaip gulbes per visa sale..  - "ar mane kas mato"  bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ką? Tam ir yra sporto klubai biggrin.gif Todėl man kartais labiau patinka sportuoti kokiam rūselyje - nelabai kas ką kabina, nes visi dažniausiai užsiėmę sportu. Nebent vienas kitas berniukas prieš veidrodį kokį spuogą apsižiūri, ar mergelė-gulbelė pavasariop pasirodo, bet šie porūšiai kažkaip iš gero rūsio greitai dingsta smile.gif
Atsakyti
Kai lankiau treniruoklių salę, tai tikrai labai trikdydavo vyrai blush2.gif Aš į treniruotes net eidavau išsidažiusi kaip į pasimatymą, nors ir vaikiną tada turėjau ir tikrai nesiruošiau ten megzti pažintis blush2.gif
Dabar lankau aerobiką, o į treniruoklius eičiau nebent jei ten nebūtų vyrų blush2.gif
Atsakyti
seip niekad netrukdydavo schmoll.gif , eidavau sportuoti , nu bet paskutini karta tai buvo topas, buvau baseine po treniruotes saleje ir nuvariau i pirti, paziurejau viename jaunas bachuriukas sedi, o kitame jau vyriskis apie 40-45metu, ai galvoju eisiu ten kur senesnis sedi pasikaitinti lotuliukas.gif , ir ka , uzsimane vyriskis susipazinti, nu ka zinau blink.gif , pasirodo visko buna, kai kurie vyriokai ir pazinciu iesko, nors kabintu truputi vyresnes, kazkaip net pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Vyrai trikdo tada,kada salei tik tu ir Jie.Trakim siandien sportavau kardio treniruokliu saleje,tai ne duok Dieve,tik ir jutau is nugaros zvilgsnius.
Ypac trikdo tokie kruti jauni paaugliukai ir labai seni diedai.
Dar vienas aspektas - dazniausiai vyrai trikdo tas moteris,kuriu figura nera ideali,kurios tak pradejo sportuoti,gedijasi truputeli savo kuno.As ne isimtis,bet jau baigiu priprast prie vyru biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau lankyt sporto kluba ir jau mėnuo nepilnai nu manes vyru dėmesys labai netrikdo,bet kartais taip nikriepe dėmesy,kad neturi kur akių dėt,bet kur aš einu i ta sporto klubai tai visi matosi,kad atėjo sportuot biggrin.gif ir daugely ateina su draugais,su draugėm,bet va kaip nueini i baseina ir būni sum maudymke tai nužiūri vyrai tai mane baseine trigdo tas. smile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ka gi veikti sporto klube jei vyru nebutu? ax.gif Dviratuka mini pusvalanduka - pabostu gi jei graziu vaizdeliu pries akis nebutu biggrin.gif biggrin.gif Nors kartais is juoko apsisiusioti gali kai koks susna bando stanga nepakeliama kelti.
O manes demesys nevarzo - juk jei stebi, vadinasi gerai atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2008 01 12, 21:43)
Nu aš ir nelabai ten su kuo einu i kalba,bet kita kart kaip ateini ir vyrai taip pradeda žiūrėt i mane tai galvoju gal aš purvina ar tokia baisi tai tie žvilgsniai trikdo aš ir ateinu su treneriu pasisveikinu ir pan. 4u.gif

biggrin.gif aš tai esu pakankamai išnaglėjusi ir kai kas nachališkai spokso, paklausiu "patinku" biggrin.gif ; dažnai šio etapo neįveikia žmonės t.y. vyrai ir susinepatoginę nusuka žvilgsnį; jei atsako "taip", paklausiu "per kurią vietą";
tada visi tyli, nes pas mane tik viena vieta yra patinkanti vyram lotuliukas.gif

Kažkaip nepatogumų nėra su vyrais, gal todėl, kad tuo metu, kai einu - jų nedaug.
Atsakyti
Mane trikdo ir erzina vyru zvilgsniai sporto klubuose. Ypac nepatinka, kai kokie nors prielipos pradeda kabinti ir nesupranta, kad yra visiskai neidomus. Tada, einant i sporto kluba, tik ir galvoji, kad to prielipos nebutu. Apskritai, toks jausmas, kad i sporto klubus dalis vaikinu eina ne tik sportuoti, bet ir pazintis megzti unsure.gif
Atsakyti