QUOTE(Febrez @ 2013 01 07, 20:37)
Visu smulkmenu ir sapnu tiesiog neimanoma papasakoti, bet pabaigoje( na po metu kamantinejimo)

sapnu pobudis pasikeite i verbavima i Armija
Vienai pazistamai, nepasiseke, ja taip netgi uzverbavo, paliko vyra, du vaikus ir isejo tarnauti
Apie KGB metodus, tiesa pasakius, as zalio supratimo neturiu ir nebijau to prisipazinti

Reikes praplesti savo akirati ir pabandyti paieskoti per google.
Apie jusu uzverbuota drauge... Nezinau, kaip kitoms, bet man toks logiskas klausimas kilo: kam Armijai reikia sapnu pagalba verbuoti padeveta, pagimdziusia du vaikus, praradusia sportine forma, pagyvenusia seimos moteriske, vietoj to, kad kad sapnu pagalba gali verbuoti 18mecius jaunus, sportinio pasiruosimo vaikinus? Cia ka-Amerijos Armija eme verbuoti visokias klipatas, nes jaunimas netiki tokiais dalykais ir per sapnus ju neina paveikti?
QUOTE(loja5 @ 2013 01 07, 20:54)

nezinau is kur pas jus tokios zinios

mano geriausios drauges mama is pradziu buvo laikoma keleta dienu, veliau savaiciu, veliau jau ir visai neisleisdavo,
Uzduosiu viena klausima-kas neiprasto toje ligonineje, kur gulejo drauges mama, krito jums i akis?
QUOTE(Juvira @ 2013 01 08, 00:58)
Norėčiau paklausti senos pažįstamos, kaip kovoti su tuo? Ar reikia tam subręsti? Tiesiog negalvoti? Save agaudinėti, kad tai dar toli...? (kai niekas iš tikro nežino kada...)
Kokia gyvenimo prasmė invdalido vaiko, kuris išgyveno tol kol išmoko kalbėti, po to numirė nuo sunkios ligos?
Aciu, su mastanciais diskutuoti labai malonu, nesvarbu, kurioje barikadu puseje aponentas stovi
Tai klausimas, kuris man irgi baisus ir neduodantis prasmes.

Suprantu, kai zmogus gimsta ir senatveje mirsta, tai tikrai visa ko pradzia ir pabaiga. Manau, kad mirciai kiekvienas senolis subresta, ji tampa nebaisi, su ja susigyvena, nesidomedami, kur paskui keliaus-pas Dieva, i kosmosa ar tiesiog supus zemeje. Tuo tarpu, kai mirsta mazi vaikai, jauni zmones-man visada nori rekti, kodel Dievas toks negailestingas, kodel palieka senius kreteti sioje zemeje, o pasiima graziausius ziedus, pries tai dar pakankine(liga, trauma, tevu nemeile)

Bandziau mastyti, gal mes, krikscionys, pasirinkome ne ta Dieva? Bet pasiziurejus, kiek mirsta musulmonu, kokie gamtos kataklizmai vyksta tarp budistu ir induistu, kai zuva vel nekalti vaikai, suprantu tik viena-Dievas tik energija, tai kuriamoji ir naikinamoji galia, be jausmu, be emociju, net be...minciu. Malda-tai sukurta paciu zmoniu kaip psichologinis saves guodimo ir raminimo metodas. Saviitaiga. Juk minties galia isties didele, ji zmogu irgi tiek nuzudyti gali, tiek pagydyti.

Ir pasakysiu ranka prie sirdies pridejusi, as TIKIU Dievu, ne ta energija, o tuo seneliuku ant debesies, as nuosirdziai meldziuosi, is sirdies. Ir man buna tada labai lengva.
P.S. vaiduokliais, velniais, baubais as vis tiek netikiu, nors jus mane uzmuskit.
QUOTE(Elysa @ 2013 01 08, 01:50)
O perskaičius, pirmoji man kilusi mintis buvo - kiek gi ilgai ji čia išsilaikys, kada gi ją išės? Keista mintis, bet tai tiesa.
Su terminu
placebo faktorius pirmą kartą susidūriau tik medicinos srityje ir vaistų veikimo srityje. Net nesusimąstydavau, kad šis terminas gali turėti ir kitą reikšmę. Ogi žmonių smegenų pudrinimo poveikyje.
Kodėl, kokiu tikslu tradicinės medicinos gydytojai yra paversti neišmanėliais, nevykėliais, aferistais, net tarytum visuomenės kenkėjais? Nuo aukščiausių žiniasklaidos priemonių tribūnų iki kiekvienos namų virtuvės. Pavalgyt neduok, bet padergti daktarų malonumo tai neatimk.
Tik kažkodėl operacinių stalai nėra apdulkėję nuo pacientų trūkumo...
Kas dergia, kodėl dergia, kokį turi tikslą?
Planai nukonkuruoti? Klijentūros dalybos?
Ir dergimas primityvus, išties viduramžiais dvelkiantis, bet jo daug ir savo mase bei metodais stulbinantis.
Sena pazistama labai stipri psichologiskai ir dvasiskai, jei jos nekabina jokie vaiduokliai ir ateiviai, tai tuo labiau zmoniu ji nebijo ir ja isesti ne taip paprasta

Kol temoje bus bent vienas MASTANTIS zmogus, kad ir kitos pozicijos, tol ir ji bus temoje, nes per diskusijas atsiranda ir moksliniai isradimai
Mano tevas serga veziu. Paskutine stadija. Ne siandien, tai ryt iseis jis. Paklausiau onkologu apie netradicines medicinos gydomaji poveiki, apie visokius papildus, kuriu pilna dabar internete, apie vezio gydyma sodos dozemis-as nekukli ir nebaili, taip kaip diskutuoju su jumis drasiai, taip ir onkologu tiesiai sviesiai paklausiau. Syptelejo jie ir atsake, jei butu veiksmingi tie gydymai, kad bent simtaja dalimi, tai farmacija, kuri bizni daro net is oro, tikrai griebtusi tu metodu. Juk lengviau zmogui israsyti 100 piliuliu ir is ju uzdirbti pinigus, nei kad pjaustyti kasdien zmogu ar nuodyti ji chemija.
To atsakymo man pakako.
Kalbant apie visokias laidas, net per rimtas tv, tai, manau, kad cia siekiama zmonems sukelti panika, baimes jausma, pvz, kaip su ta pasaulio pabaiga ir maju pranesystemis, juk rode per Discovery labai rimtai, pati maciau, juk tokius zmones paskui lengva valdyti, jie nesirupins nei kainu kilimu, nei darbu netekimu, viena mintis jiems galvoje tebus-kaip nemirti, kaip isgyventi nuo vaiduokliu, nuo pasaulio pabaigos. Stai kodel tukstanciai zmoniu pasaulio pabaigos diena vaziavo ir slepesi Amerikos kalnuose.