Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukas su dokumentais ar be jų?

QUOTE(Redos @ 2013 01 14, 14:32)
važinėji su žiguliuku, tai ir važinėk, bet ne, kompleksai kažkokie - reik merso ir vsio. Taškas. Taip ir su visom veislėm...Bet vistiek rėkia - kaip man Britai patiiiiinka....

Brangi Ponia. Čia jūs meluojate arba pati klystate. Mersas tai ar žigulys - lemia tai, kurioje gamykloje pagaminta. Ne ženkliukas.

Tai ir kačių pasaulyje Gamykla - tai gimda. O ne jūs - veisėjas. Jūs priešingai - esate tas lipdukas, kuri galima priklijuoti net patvorių murkiui. Bet - išrašyk tu tam murkiui Karaliaus titulą - buvo jis murkius ir liko.

Išvada:
ne jūs lemiate: mersas tai ar zigulys. Jei kaciukas gime "iš merso gimdos" - jis mersas. Ir visiškai nesvarbu - ar jus sumokejote klubui 200 litų stojimo mokesti, ar ne. Tiesiog jei sumokejote - jus tam mersui dar galite papildomai išrasyti "kilmes dokumentą", kuris pačios kilmės nepakeis. Kaciukas liks toks kaip buvo.

Kartu, teisybės delei - veisėjai, tiksliau klubas - turi net galimybę nusižengti, parašydamas ant žigulio, kad tai mersas. Bet kaip nebutu gaila - jis vistiek lieka murkium...

Nu as pilnai jus suprantu. Nu ***** - kaip noretusi, kad tik jus galetumete dauginti pasirinkta rusi. Ir kad pinigus imtumete tokius, kokius norite, o ne tokius, kokius duoda.
Dar butu idealu, kad net dauginti nereiktu. Kad ateitu patys padaugine - o jus tik pyst popieriuką atspausdinate, červoncais ranką paauksuojate - ir visi laimingi. Vienas iš žigoliu pavirto mersu, kitas - apturėjo kišenpinigių,....\

bet taip nebuvo ir niekada nebus. Jus galite galvoti ką tin norite.... Bet jei pas Onute yra Sfinsų patele, Jei yra sfinsų patinas - pas juos gims Sfinsų kačiukas. Neziutint jūsų pasiutimo.... Ir niekaip jis negali pasidaryti krokodilu ar varle.... Tam reiketų burtų, bet girdėjau, kad paskutinės raganos išnaikintos viduramžiais....

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Redos @ 2013 01 14, 14:56)
Taip, tik jeigu visi galvos į vienus vartus - a kam čia mokėti, va yra kur pigiau, tai galutiniam variante, kas liks po daugelio metų iš Brito??????????? Sfinksbritis ar kas? Trumparegiška yra galvoti tik apie savo kiemą ir dar apsimesti veislės mylėtoju. Pirkimas bedokumenčių, tolygu jų dauginimo skatinimas, o tai, visų pirma, yra nepagarba veislei. Čia nekalbu kas legalu, kas nelegalu. Viskas tvarkoj. Katės nepavogei, gali kišti po bet kuriuo pimpiu, uždėti skelbime štampą "Britai" ir tipo tu "veisei". Bet jeigu pramastysite nors truputį toliau savo kiemo, gal netyčia kažką ir suprasite. Gal...

P.S. Merso kūrėjai irgi savo babkes atsiiminėja, nu bet man vistiek juokingas tas žiguliukas su merso ženklu...o gal nejuokingas, gal liūdnas...

Va čia as js palaikau.... Kazkas turi rūpintis veislės grynumu. Va jus ir rupinates. Ir tiek, kas vertina 100 grynumą - jus uz tai išlaiko, mokėdami brangiai uz jusu kaciuku.

Bet tai nereiškia - kad dabar visi privalo jums moketi. Visada bus Mersų ir žigulių gerbėjai. Ir manyti, kad juodinant vienus paderės kiti - tiesiog naivu....
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2013 01 14, 13:56)

P.S. Merso kūrėjai irgi savo babkes atsiiminėja, nu bet man vistiek juokingas tas žiguliukas su merso ženklu...o gal nejuokingas, gal liūdnas...

jei ant kiemo rainiaus kaktos uzklijuotume britu veliava, tai gal man ir juoka keltu, bet kai is dvieju dokumentiniu kaciu atsiranda kaciukai tai man nei kiek nejuokinga.
o jum juoko Maybach nekelia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2013 01 14, 14:56)
Taip, tik jeigu visi galvos į vienus vartus - a kam čia mokėti, va yra kur pigiau, tai galutiniam variante, kas liks po daugelio metų iš Brito??????????? Sfinksbritis ar kas? Trumparegiška yra galvoti tik apie savo kiemą ir dar apsimesti veislės mylėtoju. Pirkimas bedokumenčių, tolygu jų dauginimo skatinimas, o tai, visų pirma, yra nepagarba veislei. ...

Merginos - tai gal pirma susitvarkome su žmonių pasauliu... Nuvaziuokite į oro uosta, pasiziurekite kokie zmones parskrenda. Lietuviukai ten ar jau ne? Tokie grazus, garbiniuoti.... Tai ko ten nešaukiate: ginkime veislės (tautos grynumą).

O jau kai užsiimate veisimu - tai jau tas grynumas - -šventa karve.....

Tarp kitko - paimkite Peterbalda. Koks jis buvo pries 5 metus ir koks dabar - tai žiauriai pasikeitė. Tai kuris dabar grynas? Tas pirmas, ar šiandieninis?

Kraujai keičiasi, maišosi - tai normalu ir nieko cia baisaus...

Na neliks tokių britų kokie yra dabar - bus tokie - kokie bus po 100 metų. Kas cia sake, kad išlaikyti tokius kokie yra - geriausiai.

Veislės gerinimas, o ne išlaikymas - yra veisėjo tikslas. O jus cia save jau sutapatinote su nacionaliniu muziejumi.... biggrin.gif

Nagales mano anukai nusipirkti Sfinsko - bet tuo metu bus Britasfinskiai... Na ir liuks - pirks juos ir myles.

Ir nebutinai tai nutiks del daugintoju. Patys veisejai labai megsta eksperimentuoti.

O keik bus sukurta nauju veislių?

Ar jus moterys žiauriai verkiate, kad Akropolyje nėra "krempleninio sijono"? Jauciu ne. O kai kurios - net nežino kas tai yra.... Taip kad atsipalaiduokite. Jūs nesake sevonės Druidų kurturos vertybių saugotojos. Jus tik dauginate šią akimirką "naudojamus" kačiukus. O jusu anūkai, tikėtina - juoksis iš tų nuotraukų, tipo "kokie baisiai neišsivestę anais laikais buvo britukai"... Na ir nieko nenutiks. Pavasaris del to ateis taip pat, kaip Dievo numatyta....
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 14, 15:05)
jei ant kiemo rainiaus kaktos uzklijuotume britu veliava, tai gal man ir juoka keltu, bet kai is dvieju dokumentiniu kaciu atsiranda kaciukai tai man nei kiek nejuokinga.
o jum juoko Maybach nekelia? lotuliukas.gif

Juoko? Kokio juoko, man pvz nejuokinga, kai zmones juokiasi patys is saves

Na ir ka sako du dokumentuoti katinai, parduoti ne veisimui? Jie nebuvo tinkami veisimui, del tik veisejui zinomu priezasciu. O va tulas lietuvis, nusprende prisikt i kepure ir pakergt.
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 14, 15:03)
Brangi Ponia. Čia jūs meluojate arba pati klystate. Mersas tai ar žigulys - lemia tai, kurioje gamykloje pagaminta. Ne ženkliukas.

Nea, nemeluoju ir neklystu. Ta jūsų gamykla "gimda" yra viena - ir pas mišrūnus, ir pas kilmingus. O kokie kraujai įeina į nedokumentės britės gimdą, jūs nežinote. Todėl teigti, kad ten va tai jau britės kraujai, jūs negalite. Nes ten dažnai būna ir visai ne britų užklydusių, arba tokių ale britų į standartą panašiu kokiu 50 proc. Tai tokia jau ten ir originali gamykla gaunasi. Po tokių originalių gamyklėlių ko tik neužauga... biggrin.gif

Tiesa, kad jau taip širdies apie klubų mokesčius visokius neskaudėtų, tai pasakysiu, kad nei vienam klubui nepriklausau, nei vienoj parodoj nebuvau, o apie veisimą net minčių nėra. Nes jau bijau, kad iš tokio draskymosi (kuriame apart filosofinių minčių, žinių kvepia dideliu trūkumu) dar apkaltinsit milijonų uždirbimu iš vargšų Lietuvos piliečių, kurie kvailiai perka dokumentuotus gyvūnus už žiauuuuuriai didelius pinigus.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. galiu dar ir balionėlių pridėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redos: 14 sausio 2013 - 15:17
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 14:14)
Juoko? Kokio juoko, man pvz nejuokinga, kai zmones juokiasi patys is saves

Na ir ka sako du dokumentuoti katinai, parduoti ne veisimui? Jie nebuvo tinkami veisimui, del tik veisejui zinomu priezasciu. O va tulas lietuvis, nusprende prisikt i kepure ir pakergt.

net nesupranti apie ka kalba eina biggrin.gif

o pries paskutinis sakinys dar vienas akmuo i veiseju darza doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 14, 15:16)
net nesupranti apie ka kalba eina  biggrin.gif

o pries paskutinis sakinys dar vienas akmuo i veiseju darza doh.gif

kur jau man jus suprasti, praktiskai neimanoma

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 15:14)
Jie nebuvo tinkami veisimui, del tik veisejui zinomu priezasciu. O va tulas lietuvis, nusprende prisikt i kepure ir pakergt.

Tesingumo delei parašykime dvi galimas priežastis:
1. Jis idealus veislės atstovas, tik veiseja bijo konkurencijos, ir Show pardavė kaip PET kastrata. Arba kaip Show kastrata.
2. Jis turi aiškių defektų, todėl veisti su tikslu turėti idealu rusies negalima - nes jis defektuotas, brokuotas. Tik veiseja nesake - kad butu brangiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Redos @ 2013 01 14, 15:15)
Nea, nemeluoju ir neklystu. Ta jūsų gamykla "gimda" yra viena - ir pas mišrūnus, ir pas kilmingus. O kokie kraujai įeina į nedokumentės britės gimdą, jūs nežinote.

O tas banditas veisėjas, kuris kergia du dokumentinius - jis irgi nežino? Jam jaučiu samones uztemimas tokiu metu nutinka.
Rase gi - buna veiseju, kurie pertekline vada, kuri isvesta be leidimo - negauna dokumentu ir parduoda be dokumentu. Tai ta akimirka- pas ja nutinka samones uztemimas, ir sukergia su kaimynų varnėnu?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 14, 15:19)
Tesingumo delei parašykime dvi galimas priežastis:
1. Jis idealus veislės atstovas, tik veiseja bijo konkurencijos, ir Show pardavė kaip PET kastrata. Arba kaip Show kastrata.
2. Jis turi aiškių defektų, todėl veisti su tikslu turėti idealu rusies negalima - nes jis defektuotas, brokuotas. Tik veiseja nesake - kad butu brangiau  biggrin.gif

Ir viskas? Ribotai pas jus su priezastimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 15:23)
Ir viskas? Ribotai pas jus su priezastimis biggrin.gif

Aš gi ne veisėjas, ir net ne daugintojas. Nezinau aš visų jūsų maklių... Pasipasakokite

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 14:19)
kur jau man jus suprasti, praktiskai neimanoma

na as ir tikriausiai nieko nesuprasciaus, jei tureciau viena tiesa ir ta pacia tiesiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 14, 15:24)
Aš gi ne veisėjas, ir net ne daugintojas. Nezinau aš visų jūsų maklių... Pasipasakokite

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip tai nezinot, taigi tiek daug prisiskaitet, tiek daug jums i AZ prirase, tiek daug ties anekdotais pasijuoket, atejot katininku foruma padrebinti, gi iki jusu gyvenom tyliai ir nuobodziai, o dabar staigiai imat ir nebezinot, ajajaj.... dabar jau antra karta sakau - netikiu biggrin.gif
Atsakyti