Įkraunama...
Įkraunama...

Kačiukas su dokumentais ar be jų?

Koks jus zalias sioje srityje biggrin.gif
Bet valdyti ''bazara" vistiek reiketu, cia ne siaip sau netikeliai veisejai skaito ir raso, jie ir profesijas turi ir mokyklas baige, sirdi ir dusia turi)) truputis kuklumo nepakenks diskutuojant))
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2013 01 13, 22:26)
O ką jūs pasakytumėt į tai jeigu aš savo kačiukus parduodu po 400-700 lt dokumentinius, kilmingų tėvų su skiepais ir t.t.
O gal tamsta jaučiatės apiplėštas  g.gif

Na nižinau aš ką jus ten parduodate. Jei tai butu sfinksai - tai jus jau butumete pastatyta prie sienos, nes esate niekinga daugintoja. Sfinskai skelbimuose bedokumenciai prasideda nuo 700. biggrin.gif

Tai kiek jusu veisles kainuoja bedokumentis? 100?
Tai ir ko cia kariauti? Va kad tos veisejos pastate daug ant kortos - tada taip.. O jus?

Bet koks čia mano reikalas kiek pas jus kainuoja....

ir ko čia prikibote prie manes su tuo 4000 Nu is lempos.
Dokumentinis sfinskas kainuoja nuo 1200 PET pastratas iki 20000 SHOW nekastratas. Tai va iį lempos ir parašiau - 4000
Ką man dabar inkstus turi skaudeti, kad jus tik po 400 parduodate? Tai keiskite veislę....

Nesijaučiu aš apiplėštas ir prašau čia neišvedžioti... Bet jei jau esate veiseja - turetumoete suprasti, kad buna zmoniu, kurie nenori vaikscioti po parodas, bet tarkime nori sau tureti SHOW klases gyvuna.

Kai vyras zmona renkasi juk neziuri - kojos yra, gimda yra - jamam, tinka.... Kitaip vertina, ir i isvaizda ziuri....
Tai ir kaciukus kai kas - idemiau renkasi.... Kodel parasei 4000, kodel 40000
Šiaip sau... Labai graziai atrodo. biggrin.gif
Bet as tiek nemokejau. O zinau zmoniu, kurie mokejo net 8000 uz savo drauga.
Veisliu yra visokiu. Kai kurios retos, brangios.... Ka man dabar daryti, kad jusu veisle gamina ant kiekvieno kiosko, ir jie kainuoja tik 400?

Rekomenduoju keisti veislė. Va - rekomenduoju pereiti prie šitos:
user posted image
Labai brungiai galima parduoti.... biggrin.gif
Atsakyti
tai kate suvedinet su tuo paciu katinu kokis 3 metus yra veisles gerinimas?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 01 14, 00:53)
tai kate suvedinet su tuo paciu katinu kokis 3 metus yra veisles gerinimas?

o ką jūs suprantat apie veislės gerinimą? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jūs norite, kad būtų gerinama veislė, veisėjai pirktųsi gerus reproduktorius, vežtųsi iš užsienio, o mokėt už veislės gerinimą nenorit schmoll.gif

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Toumei @ 2013 01 13, 22:50)
O kas įrodys, kad tas daugintojas patikimas ir parduos jums prekę su garantija? Veisėjas parduoda prekę su garantija, daugintojas tos garantijos neduoda... Tai kaip čia išeina? Rizikuojate savo sumokėta suma... Ar tai bus dešimt ar penki šimtai litų... Oi, atleiskite, pamiršau, kam jums ta garantija, juk galite sau leisti finansiškai pirkti tiek prekę su garantija, tiek prekę be jos. 4u.gif

Gerai mergaitės, pasiduodu biggrin.gif
Jūsų, veisėjų čia krūva, o aš tik vienas... Kur čia as pridiskutuosiu su jumis. Bandau atsakyti vienai - jau susikaupia eilė kitu.

Nenorėjau nei vieno ižeisti, sorry kad kai kurie postai buvo karštesni, gal net papuoliau į asmeniškumus. Specialiai nenorejau, "afekto įtakoje" biggrin.gif

Del manes jus veiskite, dauginkite, prekiaukite ir makliuokite.
Nei daugintojai niekaip "neuzrauks" jusu veiklos, nei jus - ju.

Nei vienas iš jūsų neturite turtinių ar neturtinių teisių į veislę - todėl kas juos nori - tas juos ir daugina.... Retai, daznai, su karaliais ar eiliniais murkiais....

Sakoma, kad tarp dvieju preišingų nuomonių glūdi tiesa...
Ir greičiausiai nei jusu, nei mano puseje...

O del garantiju... neduoda tu garantiju niekas. Nei veisejai, nei daugintojai.
Perverciau nemazai sutarciu.... Veislynu sutarciu... Jokiu garantiju ten nera. Parsivezu, per 5 dienas patikrinu, jei ta akimirka sveikas - tai viskas. nera jokiu garantiju del autoimuniniu ligu, kurios pasirekstu kada veliau, nei del kokiu paveldimu. Nera garantiju, kad isaugs super toks kokio reikia veislei... Nera garantiju, kad perki SHOW, ir uzauges toks bus....

Taip kad - visur tas pats....

Bet manau zmones - jie patys atsirinks... Kas margį uz 5 litus, o kas kokį "sugaminta" - uz 20.000

O tai kad daugintojams nepatinkate jus, o veisejams jie - kam tai rupi....

O jau man - kai as nestoviu nei vienoje barikadu puseje - tai jau tos kovos - tai tikrai ne mano karas... Ne aš čia ta atskira temą sukuriau - ne mano ir pupos biggrin.gif

Sekmingos jums visiems selekcijos biggrin.gif
Atsakyti
Kruva veislynu sutarciu? Reiktu suprasti, kad visi veisejai sutartinai puole jums siusti savo sutartis? Ajaj... Netikiu:D
Atsakyti
QUOTE(Sierovasss @ 2013 01 14, 00:51)
Na nižinau aš ką jus ten parduodate. Jei tai butu sfinksai - tai jus jau butumete pastatyta prie sienos, nes esate niekinga daugintoja. Sfinskai skelbimuose bedokumenciai prasideda nuo 700.  biggrin.gif

Tai kiek jusu veisles kainuoja bedokumentis? 100?
Tai ir ko cia kariauti? Va kad tos veisejos pastate daug ant kortos - tada taip.. O jus?

Bet koks čia mano reikalas kiek pas jus kainuoja....

ir ko čia prikibote prie manes su tuo 4000 Nu is lempos.

Tai ko čia plyšaujate, kad nieko nežinote ir nesuprantate doh.gif

Visi tamstos pasisakymai "iš lempos"
O tokių gudručių "iš lempos" čia oi kiek daug biggrin.gif

Labai protingą pavaizduoti bandėt cool.gif
Didysis kačių veisimo žinovas biggrin.gif
Staltiesė jums kelelis 4u.gif Duodu kelią

000189.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2013 01 13, 23:02)
o ką jūs suprantat apie veislės gerinimą?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jūs norite, kad būtų gerinama veislė, veisėjai pirktųsi gerus reproduktorius, vežtųsi iš užsienio, o mokėt už veislės gerinimą nenorit  schmoll.gif

O kas jum sake kiek kas nori ar nenori moket? g.gif Buvo uzduotas klausimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2013 01 13, 23:44)
Gerb Sierovai, ką tamsta išmanote apie veislės gerinimą, kad va taip visus aplinkui čia mokote?

Mergaitės nieko aš nemokau. Tiesiog sumoketi 200 litu ir tapti "veiseju" - per mazas indelis, kad siulyti "uzdrausti diskutuoti bedokumenciu tema" arba siulyti "istatymais drausti dauginti" biggrin.gif

Del manes - tai dauginkite jus, daugina tegul jie.... O vienam is 1000 tokių kaip jus - pavyks ne tik "islaikyti" o ir pagerinti.... Kiti zinoma jam žiauriai pavydes....

Niekada iki tol nemaniau kad šitas jusu biznis toks žiaurus, piktas, kategoriškas... Kiek aš čia prisiskaičiau pletkų... Stumiate vieni ant kitų... Veisejas pjauna veiseja, klubas kluba... Ne vieni tai kiti padirbineja dokumetus, uzskundzia ant konkurentu mokescius.... Dar visokiu nesamoniu...

Patys veisejai kartais, negave leidimu - kergia motina su sunumi.... Zodziu nu Holivudas kazkoks....

Seniau tikria maniau kad tie profesionalus gyvunu myletojai yra tokia kilniadvasiška liaudis.... Pilni tikros meilės gamtai, gyvumams... Ir kad sugeba ivertinti kitą taip gyvenanti... Bet kurtau... Veisejai, daugintojai, neskiepyti kaciukai, blogas maistas, tas anas..., Nu tikrai - Holivudas....
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 14, 01:12)
O kas jum sake kiek kas nori ar nenori moket?  g.gif  Buvo uzduotas klausimas tongue.gif

Oi tik nereikia, matau kas klausimą uždavė biggrin.gif
Paskaitau britukų temą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2013 01 13, 23:51)
Bet valdyti ''bazara" vistiek reiketu, cia ne siaip sau netikeliai veisejai skaito ir raso, jie ir profesijas turi ir mokyklas baige, sirdi ir dusia turi)) truputis kuklumo nepakenks diskutuojant))

Kaltas, kaltas, karštas diskusijose, isijaučiu....
Gerai, dar karta atsiprašau jei ka ižeidžiau, jei kazko nepelnytai neivertinau....
Jusu cia pasaulis, jus čia ir kariaukite - kas geras veisejas, o kas niekingas daugintojas....

na ir reikejo man čia su jumis tiek diskutuoti? 4 gyvenimo valandas praknisau... Ir del ko?
Reikes kokiam daugintojui saskaita isstatyti uz advokatavima.... Tik kad nei vieno tokio nepazystu ;-)
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2013 01 13, 23:15)
Oi tik nereikia, matau kas klausimą uždavė  biggrin.gif
Paskaitau britukų temą  tongue.gif

o koks skirtumas kas g.gif
Atsakyti