QUOTE(Toumei @ 2013 01 13, 22:50)
O kas įrodys, kad tas daugintojas patikimas ir parduos jums prekę su garantija? Veisėjas parduoda prekę su garantija, daugintojas tos garantijos neduoda... Tai kaip čia išeina? Rizikuojate savo sumokėta suma... Ar tai bus dešimt ar penki šimtai litų... Oi, atleiskite, pamiršau, kam jums ta garantija, juk galite sau leisti finansiškai pirkti tiek prekę su garantija, tiek prekę be jos.
Gerai mergaitės, pasiduodu
Jūsų, veisėjų čia krūva, o aš tik vienas... Kur čia as pridiskutuosiu su jumis. Bandau atsakyti vienai - jau susikaupia eilė kitu.
Nenorėjau nei vieno ižeisti, sorry kad kai kurie postai buvo karštesni, gal net papuoliau į asmeniškumus. Specialiai nenorejau, "afekto įtakoje"
Del manes jus veiskite, dauginkite, prekiaukite ir makliuokite.
Nei daugintojai niekaip "neuzrauks" jusu veiklos, nei jus - ju.
Nei vienas iš jūsų neturite turtinių ar neturtinių teisių į veislę - todėl kas juos nori - tas juos ir daugina.... Retai, daznai, su karaliais ar eiliniais murkiais....
Sakoma, kad tarp dvieju preišingų nuomonių glūdi tiesa...
Ir greičiausiai nei jusu, nei mano puseje...
O del garantiju... neduoda tu garantiju niekas. Nei veisejai, nei daugintojai.
Perverciau nemazai sutarciu.... Veislynu sutarciu... Jokiu garantiju ten nera. Parsivezu, per 5 dienas patikrinu, jei ta akimirka sveikas - tai viskas. nera jokiu garantiju del autoimuniniu ligu, kurios pasirekstu kada veliau, nei del kokiu paveldimu. Nera garantiju, kad isaugs super toks kokio reikia veislei... Nera garantiju, kad perki SHOW, ir uzauges toks bus....
Taip kad - visur tas pats....
Bet manau zmones - jie patys atsirinks... Kas margį uz 5 litus, o kas kokį "sugaminta" - uz 20.000
O tai kad daugintojams nepatinkate jus, o veisejams jie - kam tai rupi....
O jau man - kai as nestoviu nei vienoje barikadu puseje - tai jau tos kovos - tai tikrai ne mano karas... Ne aš čia ta atskira temą sukuriau - ne mano ir pupos
Sekmingos jums visiems selekcijos