QUOTE(Toumei @ 2013 01 14, 00:20)
Prikišai man,
pakark mane viešai,
Va aš "nekulturos isikunijimas". Bet kazkaip kreipiuosi jus... O i mane kurturingas veisejas - jau ant taip....
Tai sveikinu su brudershaftu....
Dvigubi tie standartai, dvigubi....
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2013 01 14, 00:20)
Pilni skelbimai, neturėtų būti sunku susipažint
Skelbimuose maciau daugumos jusu skelbimu. Nemaniau kad tai yra dauginimo irodymas... Tai jus kas: daugintojai ar veisejai?
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 00:31)

Tuomet sutarciu turetu buti ne viena, petui, breedui ir show'ui)))
Normalus veislynai, paprastai siuncia sutartis (individualiai jas paruose) interesantams i el.pasta, kad susipazintu su salygomis, o veliau popierini varianta
Na nežinau - tingiu aš siusti linkus irodymus... Bet jos tikrai trumpos, vienodos, ir kuklios. Nera skirtingu PET as SHOW. Yra irasoma paskirtis, tai toje vietoje matyt iraso kas - PET ar Breed.
Nu ir taip toliau. Kaip tik tokiu sutarciu prisiskaites ir kazkur rasiau - kad veisejai dejuoja kad juos apgauna pirkejai, kurie perka kastravimui bet neiskastruoja - o patys tingi padirbeti prie sutarties.
Shiaip tai ir pas rusu veiseju - radau kokius 5 kartus identiska, tipine sutarti. Ir tokia pat kaip ir pas kelias lietuves. Tai tiketina - musu veisejos tiesiog issiverte rusiska - ir visas darbas... Negincinu - kad yra ir teisiskai pasikausciusiu veiseju. Man ta tipine net kaip pirkejui - bukai izeidzianti. Ten yra keli tokie punktai - kurie is karto parasšyi, prieštaraujantys teisei. Ju tikslas tikriausiai - ne aptarti salygas, o prigasdinti pirkeja
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2013 01 14, 00:42)
O ka, turint tik keleta vadu, o nekeliolika, neimanoma ismanyti? Lygiai taip pat skaityti, dometis, gilintis ir praktikuotis.
O gal tikrai be reikalo tas savo 4 brangias valandas erzinat moteriskes, kurios ismano tai ka daro))))))) Pradedu itarti, kad ne siaip sau cia atejot vandens drumsti
Kolegos - nenoriu as cia daugiau su jumis gincytis - tapsiu priesu numeris vienas.
Tiesiog yra toks dalykas kaip "masto ekonomija", Veikla turi buti pelninga - tik tada turi prasme. Pelnui pasiekti reikia tam tikrų apimčių. Kaip ir rasiau - is klaipedos peskom po batoną neprinesiosi
Tas pats ir gerinimas. Nesvarbu ar ji teisinga, bet prisiminkime Darvino teoriją. Kiek daug kartu dalyvavo, kol naturaliai atsiradusi mutacija per kelias kartas persidave, sustiprino tos mutacijos turetoja - kol tai dave isskirtinuma pries kitus...
Nu nemoksliskai as cia issireiskiau - bet gal supratote.
Tas pats ir veisiant iš vieno, dvieju. Nu tai per maza imtis, kad joje iziuretum pagerejima. Ir atrinktum geriausią. Aisku imanoma, bet. Jei veslynas su 50 kačių kazko pasieks per 10 metų, tai jums su dviem kiek prireiks? 100 metų. Teoriškai imanoma, bet visi suprantame, jei jus tuo uzsiimate tik 5 metus - nieko jus nepagerinote. O kad kazkas pablogejo - tiketina. Juk pokytis vyksta ne tik i geraja puse...