Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

merginos norejau paklausti kiek geriausia dienu susilaikyti nesant vyro turta tyrimams? tryju dienu uztenka?ar dar kelias dienas palaukti? meldziu D kad tik butu visi tyrimai pagereje,nes jai ne tai tada vel viskas is pradziu sad.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 01 29, 12:31)
merginos norejau paklausti kiek geriausia dienu susilaikyti nesant vyro turta tyrimams? tryju dienu uztenka?ar dar kelias dienas palaukti? meldziu D kad tik butu visi tyrimai pagereje,nes jai ne tai tada vel viskas is pradziu sad.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif

3-5 dienas reikia susilaikyti smile.gif linkiu gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Gavom rezultatus iš endokrinologo - trūksta testosterono. Bet nieko neskyrė. Sakė gert daugiau vandens ir sportuot. Hm...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 13:09)
Gavom rezultatus iš endokrinologo - trūksta testosterono. Bet nieko neskyrė. Sakė gert daugiau vandens ir sportuot. Hm...

keista... manau tribestan reiketu gal? bet gal nieko nesake nes nera didelis trukumas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite atsakyti- ar yra svarbu spermatozoidu kiekis 1 mln. (neatitinka normos, siek tiek per mazas kiekis (11 mln.)), bet bendras ju kiekis visame- gerokai virs normos (66 mln) g.gif O ir bendras judriu skaicius geras (64 %).
Ar su tokiais rezultatais tik IUI? Ar galima bandyti ir naturaliai?
Atsakyti
Aš pasimetus. MB parsinešė tyrimus iš poliklinikos.
Judrūs - 40 proc. (Buvo - 0)
Judrūs vietoje - 36 proc. (Buvo - 12)
Nejudrūs - 24 proc. (Buvo - 82)
Skystėja (Buvo - neskystėja)
Taip pat rado leukocitų anksčiau netyrė ir testosterono žemutinė riba.
Prieš tai tyrėmės gruodžio 19 VK, dabar paprastoj poliklinikoj. Neįtikėtinas pokytis. Tribestaną vartoja tris savaites maždaug. Gaila kad neištyrė kiek yra normalių formų, nes buvo tik 3 proc.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 14:41)
Prieš tai tyrėmės gruodžio 19 VK, dabar paprastoj poliklinikoj. Neįtikėtinas pokytis. Tribestaną vartoja tris savaites maždaug. Gaila kad neištyrė kiek yra normalių formų, nes buvo tik 3 proc.

thumbup.gif o leukocitų padidėjimas nereiškia, kad yra uždegimas, ar bakterija? nu nebent normos ribose jų g.gif kiek jų rado?
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 01 29, 14:49)
thumbup.gif o leukocitų padidėjimas nereiškia, kad yra uždegimas, ar bakterija? nu nebent normos ribose jų  g.gif kiek jų rado?

Sakė uždegimas. Bet nieko neskyrė... Na bet atgal išsiuntė pas šeimos gydytoją.
Leukocitų norma iki 10, o rado 29-36-34 (taip ir parašyta, nežinau kaip traktuot).

Man keista, kad per mėnesį tiek pasikeitė. Arba kažkas pjauna grybą g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
kaip manot ar trukdo pastojimui toks judrumas- is viso (norma 60-70)- 44%? g.gif Kazkaip i normos ribas neieina, ar labai blogai?
Ir dar uzkliuvo- normaliu formu (norma 70), o musu 39% ?
Daugiau kiti rodikliai plius minus i normos ribas pataiko, tik tos dvi eilutes man nepatinka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 01 29, 16:05)
Sveikos merginos 4u.gif 
kaip manot ar trukdo pastojimui toks judrumas- is viso (norma 60-70)- 44%? g.gif Kazkaip i normos ribas neieina, ar labai blogai?
Ir dar uzkliuvo- normaliu formu (norma 70), o musu 39% ?
Daugiau kiti rodikliai plius minus i normos ribas pataiko, tik tos dvi eilutes man nepatinka... doh.gif

na, musu darytuose tyrimuose VK Vilniuje, visia kitos normos nurodytos...Judrumas turi buti > 40 %, normaliu formu > 4%. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute3 @ 2013 01 29, 17:10)
na, musu darytuose tyrimuose VK Vilniuje, visia kitos normos nurodytos...Judrumas turi buti > 40 %, normaliu formu > 4%.  g.gif

Mes cia Siauliuose daremes g.gif o kaip cia tos normos dabar skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 15:41)

Man viena daktarė sakė, kad vaisingumo klinikos rezultatus 20-30 proc. pablogina (kad daugiau procedūrų darytųsi), o pvz. Pleskačiauskas, jeigu rezultatai geri, 20-30 pagerina - kad būtų linksmiau (jeigu blogi, ir sako kad blogi).
MB jau seniai bambėjo, kad klinikos per/prieš procedūras specialiai pasako blogesnius rezultatus, kad nesėkmės atveju būtų galima kaltę suversti blogai spermai. Aš sakiau kad nesąmonė, bet jau dabar jau tikiu g.gif
aggree, man atrodo, kad per mėnesį tokie stebuklai nevyksta rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 01 29, 16:16)
Mes cia Siauliuose daremes g.gif o kaip cia tos normos dabar skiriasi?

Normas vis mažina, nes mažėja vyrų, kurie į tas normas tilptų. Gal vienos įstaigos rašo naująsias, kitos senas g.gif

Atsakyti