Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Būtent ir aš manau, kad tokie pokyčiai negali įvykti per nepilną mėnesį. Esu linkus netikėti VK tyrimais, nes visgi jie suinteresuoti "pasigauti" klientą. Tačiau bet kokiu atveju II nesulaukiam jau ilgai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 30, 01:43)
Būtent ir aš manau, kad tokie pokyčiai negali įvykti per nepilną mėnesį. Esu linkus netikėti VK tyrimais, nes visgi jie suinteresuoti "pasigauti" klientą. Tačiau bet kokiu atveju II nesulaukiam jau ilgai.

Na, nežinau... g.gif MB VK darėsi du tyrimus ir abu jie panašūs - labai mažas kiekis -apie 2milij., (tačiau labai judrūs), VK mūsų neskatina greitai darytis IVF ir dar bandyti natūraliai... ax.gif Iš mano pusės lyg viskas ir ok (daryti beveik visi tyrimai, net ir LP).
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 14:41)
Aš pasimetus. MB parsinešė tyrimus iš poliklinikos.

O kokioje poliklinikoje darėte tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2013 01 29, 16:58)
O kokioje poliklinikoje darėte tyrimus?

Vilniaus rajono centrinėje poliklinikoje
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 15:01)
Sakė uždegimas. Bet nieko neskyrė... Na bet atgal išsiuntė pas šeimos gydytoją.
Leukocitų norma iki 10, o rado 29-36-34 (taip ir parašyta, nežinau kaip traktuot).

Man keista, kad per mėnesį tiek pasikeitė. Arba kažkas pjauna grybą g.gif

tikrai keista, nes jei ir uždegimą rodo, o rezultatai taip staiga pagerėjo g.gif ką toliau darysit, kai tokios dviprasmybės gaunas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 01 29, 17:10)
tikrai keista, nes jei ir uždegimą rodo, o rezultatai taip staiga pagerėjo  g.gif ką toliau darysit, kai tokios dviprasmybės gaunas? doh.gif

Kol kas nežinau. Na tribestaną gers toliau. Pasitarsiu su mama (ji dirba privačioj klinikoj, gal pasiklaus gydytojų, kodėl taip rezultatai gali skirtis ir ką rekomenduotų), nes MB pas gydytoją eis daugiau nei po dviejų savaičių.
Neramu, kad tuos leukocitus rado, tai gal reiktų kokių priešuždegiminių vaistų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 29, 17:39)
Neramu, kad tuos leukocitus rado, tai gal reiktų kokių priešuždegiminių vaistų? g.gif

neaišku, koks uždegimas. O zarazų (ureaplazmų, mikoplazmų... ) tyrimus darėtės?
Atsakyti
merginos, ar kurios vyras naudojuo siuos vaistukus kacolin, rusiski ar ukrainietiski jie, Lt vaistinese nera, rekomendavo gydytoja, gal zinot kur gauti?
https://www.google.l...

imetu nuoroda, tik baisiai ilga, kazin ar rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 29, 16:39)
Man viena daktarė sakė, kad vaisingumo klinikos rezultatus 20-30 proc. pablogina (kad daugiau procedūrų darytųsi), o pvz. Pleskačiauskas, jeigu rezultatai geri, 20-30 pagerina - kad būtų linksmiau (jeigu blogi, ir sako kad blogi).

Man ir tokia mintis apie VK buvo kilusi...nezinau kuo tiketi g.gif bet kai vyras du kartus daresi VK tyrimus su daugiau nei metu pertrauka, abu kartus kiekis buvo lygiai po 15 ml, per IUI ( ne VK daryta) skaiciukai geresni wink.gif gal cia tik as tokia priekabi prie VK rezultatu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 29 sausio 2013 - 23:09
Na musu patirtis tokia: daremes VK, rezultatai l. Blogi, A+B 0, C arti 20 %, visi kiti negyvi, po poros sav. Kartojom tyrima centrinej rajono poliklinikoje tai: A+B apie 50 %, C apie 30 %. leukocitu irgi rado. po to seke tyrimas northway: is esmes rezultatai analogiski VK, leukocitu yra, taciau bacilos neuzaugo. Pasirinkit pacios kuo tiketi, taciau poliklinikos rezultatu tikeciau maziausiai rolleyes.gif kitaip nereiktu stebuklo laukt ilgiau nei metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 01 29, 19:04)
neaišku, koks uždegimas. O zarazų (ureaplazmų, mikoplazmų... ) tyrimus darėtės?

Daremes bet jau seniai, nebuvo. Bet gal atsirado juk gyvenimas nestovi vietoj. Itariu kad del kepenu. Mb vasara itare hepatita a, bet atsakymai buvo neigiami, taciu kepenu fermentai buvo padidej, lyg issigyde, bet gal ne iki galo. Zodziu dabar eis i vidaus organu echoskopija.

QUOTE(Sanctum @ 2013 01 29, 20:39)
oho pokytis bigsmile.gif
pas maniški su judriais ta pati situacija ( 0% ) kolkas geriam profertili  smile.gif
o sakykit Tribestana jums išrašė gyd. ar tiesiog patys nusprendėt pagert?

Mes patys. T.y.as paskaiciau ir ryzausi ji pagirdyt. Man kazkodel neaiskus tie tyrimai. Nu negali but toks pokytis per menesi. Tuolab kad tribestana geria neilgai, o gyvenimo budas perdaug nepasikeite. Tiesa i pirti nebeina...
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2013 01 29, 23:36)
Na musu patirtis tokia: daremes VK, rezultatai l. Blogi, A+B 0, C arti 20 %, visi kiti negyvi, po poros sav. Kartojom tyrima centrinej rajono poliklinikoje tai: A+B apie 50 %, C apie 30 %. leukocitu irgi rado. po to seke tyrimas northway: is esmes rezultatai analogiski VK, leukocitu yra, taciau bacilos neuzaugo. Pasirinkit pacios kuo tiketi, taciau poliklinikos rezultatu tikeciau maziausiai  rolleyes.gif kitaip nereiktu stebuklo laukt ilgiau nei metus  doh.gif

Na va... Panasiai kaip ir pas mus... Na ziuresim toliau kas bus.
Atsakyti