QUOTE(Ainyte @ 2013 01 23, 22:38)
Paklauskit temoj "tarp iui ir ifv", nenoriu sumeluot lyg Maidenana kazka neperseniausiai minejo.
Jei ne paslaptis kokios pas jus problemos ir kas skyre tuos vaistus?
po truputi ruosiames treciam IVF ir mano gyd.
O.K. pasiule vyrui pasirodyti gydytojui urologui
Antanui Balvočiui. Jis labai spyriojosi, ka jis man gali pasakyti ir pan. pries tai buvo pas Z., pasiule tribestan gert ir tiek, pasake, kad sveikas. Pas MB mazai spermiuku judriu, o ir kokybe ne pati geriausia, nes per IVF nieko nelikdavo uzsaldyti. A.B. apziurejo vyra ir jo nusinestas spermogramas, tai is ju mate, kad anksciau buvo uzdegimas, kuri nezinodami patys pagydem. Rudeni pati siunciau i graikija issitirti zarasas ir man rado mycoplazma, tai abu gerem dideles dozes antibiotiku. Dabar pas MB uzdegimu nera, tai sako jei pasirasot ant mano gydymo, didinsim spermiuku kieki ir kokybe. Israse trims menesiams vitamino E 400, neorubine ir ovitrelle, kuri reikia leistis i savaite 2 kartus. MB pasake, kad anksciau gere profertil dabar tribestana, tai atsake, kad ju poveikis yra vienalaikis. Viena ampulyte jau suleidau, bet kiek skaitau tas ovitrelle tik moterims, pradejau bijot, kad ko blogo neprisidirbtume, na bet jei gyd israse

dar liepe vyrui kramsnot graikiskus riesutus, medaus, i savaite bent 2 kartus zuvies, myletis reguliariai. Negerti visokiu gazuotu gerimu, alaus.