Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Bella Donna @ 2013 01 22, 19:50)
O kuri Tribestana vartoja jusiskiai? Mes Tribestana R turim, gal per mazom dozem vartojam g.gif ....

Va šitą
http://www.farmapliu...-10243-590.html
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 23, 15:50)

Va sita mums ir israse Zilaitiene gert po 6 tab. per diena..
Papildyta:
QUOTE(Ainyte @ 2013 01 23, 18:16)
Va sita mums ir israse Zilaitiene gert  po 6 tab. per diena..

Tik nepamirskit, kad tribulus reikia gerti minimum 3 men., kitaip poveikio gali nebut. Mums dabar isrese cheminiu vaistu kelianciu testosterona ir tai sake, jei suveiks, tai ne anksciau, kaip po pusantro men.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2013 01 23, 17:23)
Tik nepamirskit, kad tribulus reikia gerti minimum 3 men., kitaip poveikio gali nebut. Mums dabar isrese cheminiu vaistu kelianciu testosterona ir tai sake, jei suveiks, tai ne anksciau, kaip po pusantro men.

Va va todel as ir sakau, kad MB jie veikia placebo principu biggrin.gif per dvi savaites taip staigiai negali viskas pasikeist, tuolab kad pirma dar gere tik 3 tabletes per diena. Na bet jis galvoja, kad taip gerai veikia jo vyriskuma ir spermiukus, tai gal ir paveiks is tikruju, juk daug ka reiskia tikejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 23, 18:36)
Va va todel as ir sakau, kad MB jie veikia placebo principu biggrin.gif per dvi savaites taip staigiai negali viskas pasikeist, tuolab kad pirma dar gere tik 3 tabletes per diena. Na bet jis galvoja, kad taip gerai veikia jo vyriskuma ir spermiukus, tai gal ir paveiks is tikruju, juk daug ka reiskia tikejimas smile.gif

Na maniskui, tai nei silta, nei salta nuo tribulus lotuliukas.gif Nors jau sugere 1 but sio http://www.iherb.com...90-Tablets/6159, dar vieno laukiam.
MB, tai buvo pasyvus viskam, kai suzinojo diagnoze-seksas is pareigos, vitaminus geriu, bet nemanau, kad pades ir t.t. Kol nenuejo pas Zilaitiene. Po jos pasikeite visiskai. Nupirk man tu, tu vitaminu, neik anksti miegot reik nd daryt, kada tos dienos, kada iui...? nu zodziu dziaugiuosi, kad tai jau musu abieju reikalas pasidare. Nezinau ko ji ten pribure, gal del to, kad pasake, kad imanoma mums ir naturaliai su 2,5mln lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj ne, MB viskuo domisi, skaito, nepribursiu as jam nieko schmoll.gif Matyt galvoja, kad nunuodyt bandau, kai pakisu sauja pilna tableciu po nosim ir dar palaukiu kol prarys biggrin.gif .
Toki pati tribestana geria MB tik po 2 tabletes, gaus 4 gert, manau blogiau nebus. g.gif Gal as cia per daug panikuoju, gal tik laikinai jam cia kas uzplauke, na kasdiena, bet ir ne viena karta per menesi smileysex.gif Bet kad taip staigiai jam tas noras dingo, as nesusipratus likau blink.gif , per tiek metu buvau pripatus prie SB aktyvumo blush2.gif
Atsakyti
Merginos, pas vyra spermoje rasta koku ir lazdeliu kokiu tai unsure.gif Ka tai reikstu? g.gif
Atsakyti
Noriu paklaust, gal kurios is Jusu MB gyd. skyre ovitrelle? niekur nerandu kad jis butu naudojamas ir vyrams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 23 sausio 2013 - 19:17
QUOTE(Allivo @ 2013 01 23, 20:16)
Noriu paklaust, gal kurios is Jusu MB gyd. skyre ovitrelle? niekur nerandu kad jis butu naudojamas ir vyrams  g.gif

Paklauskit temoj "tarp iui ir ifv", nenoriu sumeluot lyg Maidenana kazka neperseniausiai minejo.
Jei ne paslaptis kokios pas jus problemos ir kas skyre tuos vaistus?

Atsakyti
Shpokinyčia, greičiausiai infekcija, turbūt reikės antibų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 23, 22:31)
Shpokinyčia, greičiausiai infekcija, turbūt reikės antibų 4u.gif

taip ir maniau! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2013 01 23, 22:38)
Paklauskit temoj "tarp iui ir ifv", nenoriu sumeluot lyg Maidenana kazka neperseniausiai minejo.
Jei ne paslaptis kokios pas jus problemos ir kas skyre tuos vaistus?

po truputi ruosiames treciam IVF ir mano gyd. O.K. pasiule vyrui pasirodyti gydytojui urologui Antanui Balvočiui. Jis labai spyriojosi, ka jis man gali pasakyti ir pan. pries tai buvo pas Z., pasiule tribestan gert ir tiek, pasake, kad sveikas. Pas MB mazai spermiuku judriu, o ir kokybe ne pati geriausia, nes per IVF nieko nelikdavo uzsaldyti. A.B. apziurejo vyra ir jo nusinestas spermogramas, tai is ju mate, kad anksciau buvo uzdegimas, kuri nezinodami patys pagydem. Rudeni pati siunciau i graikija issitirti zarasas ir man rado mycoplazma, tai abu gerem dideles dozes antibiotiku. Dabar pas MB uzdegimu nera, tai sako jei pasirasot ant mano gydymo, didinsim spermiuku kieki ir kokybe. Israse trims menesiams vitamino E 400, neorubine ir ovitrelle, kuri reikia leistis i savaite 2 kartus. MB pasake, kad anksciau gere profertil dabar tribestana, tai atsake, kad ju poveikis yra vienalaikis. Viena ampulyte jau suleidau, bet kiek skaitau tas ovitrelle tik moterims, pradejau bijot, kad ko blogo neprisidirbtume, na bet jei gyd israse g.gif dar liepe vyrui kramsnot graikiskus riesutus, medaus, i savaite bent 2 kartus zuvies, myletis reguliariai. Negerti visokiu gazuotu gerimu, alaus.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 01 24, 08:59)
po truputi ruosiames treciam IVF ir mano gyd. O.K. pasiule vyrui pasirodyti gydytojui urologui Antanui Balvočiui. Jis labai spyriojosi, ka jis man gali pasakyti ir pan. pries tai buvo pas Z., pasiule tribestan gert ir tiek, pasake, kad sveikas. Pas MB mazai spermiuku judriu, o ir kokybe ne pati geriausia, nes per IVF nieko nelikdavo uzsaldyti. A.B. apziurejo vyra ir jo nusinestas spermogramas, tai is ju mate, kad anksciau buvo uzdegimas, kuri nezinodami patys pagydem. Rudeni pati siunciau i graikija issitirti zarasas ir man rado mycoplazma, tai abu gerem dideles dozes antibiotiku. Dabar pas MB uzdegimu nera, tai sako jei pasirasot ant mano gydymo, didinsim spermiuku kieki ir kokybe. Israse trims menesiams vitamino E 400, neorubine ir ovitrelle, kuri reikia leistis i savaite 2 kartus. MB pasake, kad anksciau gere profertil dabar tribestana, tai atsake, kad ju poveikis yra vienalaikis. Viena ampulyte jau suleidau, bet kiek skaitau tas ovitrelle tik moterims, pradejau bijot, kad ko blogo neprisidirbtume, na bet jei gyd israse  g.gif dar liepe vyrui kramsnot graikiskus riesutus, medaus, i savaite bent 2 kartus zuvies, myletis reguliariai. Negerti visokiu gazuotu gerimu, alaus.

stai ka surado sy skyreli sekmingai apleidusi nare Pumpule
http://pjms.com.pk/i...e/article3.html

kokio stiprumo ovitrelle siule naudoti? ir kiek ilgai?
Atsakyti