Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(kioske @ 2013 01 24, 14:16)
stai ka surado sy skyreli sekmingai apleidusi nare Pumpule
http://pjms.com.pk/i...e/article3.html

kokio stiprumo ovitrelle siule naudoti? ir kiek ilgai?

250mg, 16 amp., 2 kartus i savaite.

Labai aciu uz nuoroda vakare reikes pasiskaityti
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 01 24, 13:23)
250mg,  16 amp., 2 kartus i savaite.

Labai aciu uz nuoroda vakare reikes pasiskaityti

o kiek cia pinigeliais gaunasi? uz kiek nusipirkti galima?
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 01 24, 14:38)
o kiek cia pinigeliais gaunasi? uz kiek nusipirkti galima?

1 amp. 70 lt. Kai pasake issiziojau, tai pradziai 8 uzsakiau. Dar israse neorubine bei vitamino E 400
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 01 24, 14:16)
stai ka surado sy skyreli sekmingai apleidusi nare Pumpule
http://pjms.com.pk/i...e/article3.html

kokio stiprumo ovitrelle siule naudoti? ir kiek ilgai?

dar karta aciu uz nuoroda 4u.gif Ir savo gyd. paskambinau pasiklausti, sake, kad leistis.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 01 24, 09:59)
po truputi ruosiames treciam IVF ir mano gyd. O.K. pasiule vyrui pasirodyti gydytojui urologui Antanui Balvočiui. Jis labai spyriojosi, ka jis man gali pasakyti ir pan. pries tai buvo pas Z., pasiule tribestan gert ir tiek, pasake, kad sveikas. Pas MB mazai spermiuku judriu, o ir kokybe ne pati geriausia, nes per IVF nieko nelikdavo uzsaldyti. A.B. apziurejo vyra ir jo nusinestas spermogramas, tai is ju mate, kad anksciau buvo uzdegimas, kuri nezinodami patys pagydem. Rudeni pati siunciau i graikija issitirti zarasas ir man rado mycoplazma, tai abu gerem dideles dozes antibiotiku. Dabar pas MB uzdegimu nera, tai sako jei pasirasot ant mano gydymo, didinsim spermiuku kieki ir kokybe. Israse trims menesiams vitamino E 400, neorubine ir ovitrelle, kuri reikia leistis i savaite 2 kartus. MB pasake, kad anksciau gere profertil dabar tribestana, tai atsake, kad ju poveikis yra vienalaikis. Viena ampulyte jau suleidau, bet kiek skaitau tas ovitrelle tik moterims, pradejau bijot, kad ko blogo neprisidirbtume, na bet jei gyd israse  g.gif dar liepe vyrui kramsnot graikiskus riesutus, medaus, i savaite bent 2 kartus zuvies, myletis reguliariai. Negerti visokiu gazuotu gerimu, alaus.

Aciu, Allivo uz pasidalinima. 4u.gif Nes reik ir mums ziuret i prieki. Jei kartais dabartinis gydymas nepadetu.. Tai jau dabar reik dometis visais imanomais gydymo budais.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2013 01 24, 19:47)
Aciu, Allivo uz pasidalinima.  4u.gif  Nes reik ir mums ziuret i prieki. Jei kartais dabartinis gydymas nepadetu.. Tai jau dabar reik dometis visais imanomais gydymo budais.

Jei galit pasidalinkit koks jusu gydymas? nes MB urologui kai pasake, kad geria tribestan, welman conseption, zuvu taukus, tai jis atsake, kad cia joks gydymas. na ziuresim, po tu suleistu ampuliu kas bus ax.gif
Atsakyti
Allivo, kokie buvu jusu SG rodikliai? hormonai? mums Z nieko neskyre, tai sita metoda pabijojome taikyti savarankiskai , rusu forumuose uzskaiciau kad naudoja pregnyl, ir jei testosterono lygis zemas. Ydomu Z turbut niekam sio metodo nesiule... Lietuvoje nepropaguojamas...
Atsakyti
Na va, MB po endokrinologo. Gavom abu siuntimus pasidaryti pilnus hormoninius tyrimus. MB pasidare, o as darbe sedziu... teks kuria nors diena keliaut ir man. Tiesa, gal zinot, per kiek laiko atsakymai siu tyrimu buna, nes MB pasake, tik vasario 12, o tai gi labai negreit.
Beje, MB sake, kad spermograma daro ir poliklinikose su siuntimu ir kainuoja 5 litus.
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2013 01 25, 11:48)
Allivo, kokie buvu jusu SG rodikliai? hormonai?  mums Z nieko neskyre, tai sita metoda pabijojome taikyti savarankiskai , rusu forumuose uzskaiciau kad naudoja pregnyl, ir jei testosterono lygis zemas. Ydomu Z turbut niekam sio metodo nesiule... Lietuvoje nepropaguojamas...

vakare paziuresiu, SG - tai cia spermograma? pamenu, kad per IVF proceduras, po atplovimo A+B budavo 5 mln. Tiksliau parasysiu vakare, kai pasiziuresiu i popierius. Vakar prisiskambinau savo gyd., tai paklausiau ar leistis, sake leistis. Dar uzklause po kiek mokejau uz ovitrele, kai pasakiau kad po 70 lt, pasiule savo pagalba, ji gali parduoti po 62 lt.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 25, 10:52)
Na va, MB po endokrinologo. Gavom abu siuntimus pasidaryti pilnus hormoninius tyrimus. MB pasidare, o as darbe sedziu... teks kuria nors diena keliaut ir man. Tiesa, gal zinot, per kiek laiko atsakymai siu tyrimu buna, nes MB pasake, tik vasario 12, o tai gi labai negreit.
Beje, MB sake, kad spermograma daro ir poliklinikose su siuntimu ir kainuoja 5 litus.

Aggree, esu kažkur seniau forume skaičiusi, kad poliklinikose spermogramos būna neišsamios (netikslios). Bet gal ir pasenusi ši mano informacija, gal dabar kažkas pasikeitę rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 01 25, 15:44)
Aggree, esu kažkur seniau forume  skaičiusi, kad poliklinikose spermogramos būna neišsamios (netikslios). Bet gal ir pasenusi ši mano informacija, gal dabar kažkas pasikeitę rolleyes.gif .

Am... na turėsiu omeny.

Blyn tas endokrinologas kažko prišnekėjo MB neina susikalbėt doh.gif biški papurtyt tokius gydytojus reikia, juk jie vilties galėtų įkvėpt, o ne "beviltiška" stengtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 25, 18:33)
Am... na turėsiu omeny.

Blyn tas endokrinologas kažko prišnekėjo MB neina susikalbėt doh.gif biški papurtyt tokius gydytojus reikia, juk jie vilties galėtų įkvėpt, o ne "beviltiška" stengtis doh.gif

maniskis kai gryzo is Z irgi buvo nekaip nusiteikes, nes ji pasake, kad pakeisti jo fiziologijos neimanoma.
MB hormonai: (skliausteliuose normos)
folitropinas 2,83 (1,5-12,4)
prolaktinas 239,8 (86-324)
testosteronas 12,15 (9,9-27,8)
liutropinas 3,03 (1,7-8,6)

neseniai pasikartojom testosterona ir buvo 654 (160-726).

SG rezultati per IVF: bendras kiekis 10mln/ml, A nera, A+B 3 mln/ml. Po atplovimo bendras kiekis 10 mln/ml, A+B 7 mln/ml. Cia buvo geriausi rezultatai is visu darytu spermogramu.

Kai darom IVF taiko ir ISCI, kiekio kaip ir uztenka, norim kokybe spermiuku pagerinti.
Atsakyti