Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Matėt, strawberrynet tik šiandien didelė nuolaida terra indigo šešėliams, čia, jei neklystu, buvo 2011 vasaros limited.
http://www.temptalia...photos-swatches

Šiandien braškėse pas juos daily deal, 22 eu:
http://eu.strawberry.../159571/#DETAIL

Jei kam tinka spalvos, gal visai ir nieko? Aš į juos ir be tokios nuolaidos vis pažiūrėdavau, bet man spalvos nelabai, kas iš to, kad gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 01, 10:00)
Matėt, strawberrynet tik šiandien didelė nuolaida terra indigo šešėliams, čia, jei neklystu, buvo 2011 vasaros limited.
http://www.temptalia...photos-swatches
Šiandien braškėse pas juos daily deal, 22 eu:
http://eu.strawberry.../159571/#DETAIL

Jei kam tinka spalvos, gal visai ir nieko? Aš į juos ir be tokios nuolaidos vis pažiūrėdavau, bet man spalvos nelabai, kas iš to, kad gražus biggrin.gif

Kad ir su nuolaida, vistiek man šis produktas nevertas tos kainos biggrin.gif kažkaip nelabai ta paletė... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 08 01, 10:07)
Kad ir su nuolaida, vistiek man šis produktas nevertas tos kainos biggrin.gif kažkaip nelabai ta paletė...  mastau.gif

Ot kelmas žino, čia gal priklauso nuo žmogaus. Asmeniškai man tai tikrai tos spalvos nelabai, aš blondė, man per ryža biggrin.gif Brt jei kokiai rudeninio tipo moteriai - gal visai ir nieko? Bent jau kai jie reklamavo, tai man buvo gražu. Juolab ta mėlyna- oranžinė ir aktualumo dar nepraradus... Dar plius rašo, kad viskam atsparūs ir ilgai laiko. Bet tai jie patys rašo, nerašys gi, kad tuoj nubyra biggrin.gif

user posted image

Bet kokiu atveju, aš apie juos galvojau, bet nepasiryžau, o jei kas pasiryžo, tai radau ir pranešiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 01, 11:24)
Ot kelmas žino, čia gal priklauso nuo žmogaus. Asmeniškai man tai tikrai tos spalvos nelabai, aš blondė, man per ryža biggrin.gif Brt jei kokiai rudeninio tipo moteriai - gal visai ir nieko? Bent jau kai jie reklamavo, tai man buvo gražu. Juolab ta mėlyna- oranžinė ir aktualumo dar nepraradus... Dar plius rašo, kad viskam atsparūs ir ilgai laiko. Bet tai jie patys rašo, nerašys gi, kad tuoj nubyra biggrin.gif

Bet kokiu atveju, aš apie juos galvojau, bet nepasiryžau, o jei kas pasiryžo, tai radau ir pranešiau biggrin.gif

Tinka rudeninio tipo labai gražiai moteriai, va tokiai kaip nuotraukoje biggrin.gif ir su fotošopu. Na vistiek, realiai taip neatrodys tikrai.. Ir ta mėlyna ir oranžinė labiausiai stabdo. Kasdien neprivaikščiosi taip. Nebent, į Guerlain kolekciją, kad šiaip turėt. biggrin.gif
Atsakyti
dominica, o kaip šios? smile.gif

Rue de Sevres
user posted image

Place Vendôme
user posted image

Les Aqua
user posted image

Les Fauves
user posted image

Les Bleus
user posted image

Arba kažką iš naujos kolekcijos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 01 rugpjūčio 2013 - 12:50
O įdomu, ta nauja kolekcija bus LT, ar kaip visada? dry.gif Nes va šitų šešėlių aš iš nuotraukos niekaip nesuprantu, kodėl jie sugrupuoti taip, kaip sugrupuoti ir kame ten vinis. Bet va gyvai pasižiūrėjus gal aiškiau pasidarytų!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 01, 14:14)
O įdomu, ta nauja kolekcija bus LT, ar kaip visada? dry.gif Nes va šitų šešėlių aš iš nuotraukos niekaip nesuprantu, kodėl jie sugrupuoti taip, kaip sugrupuoti ir kame ten vinis. Bet va gyvai pasižiūrėjus gal aiškiau pasidarytų!

Sugrupuoti po du, o kodėl taip spalvos parinktos, tai neaišku biggrin.gif dizainerio fantazija pasireiškė.
Greičiausiai nebus tų stendų LT biggrin.gif bet va, gal taip atrodytų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Guerlain Madame Batifole (860) Rouge G Lipstick wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O as pasiryzau jamt ta seniena is braskiu lotuliukas.gif Man labai tinka melyni atspalviai, kaskart pasidazius komplimentu sulaukiu, nes vis dazaus rusvais, pilkais seseliais, o melyni tartum akis atveria (nors ir taip nemazos, is orbitu krenta lotuliukas.gif ) ir siaip tinka, bet sunkiai priprantu as prie tu visokiu melynu....
Toj paletej man tinkamos visos spalvos, iskyrus ta ryza g.gif Bet va sedejau, swatchinau ir pamaciau, kad ir su ja galima labai idomiai suzaisti, tai jei tik atspalvis man tiks, manau naudosiu visas spalvas alei vienos drinks_cheers.gif O gal kol sulauksiu josios, uzmatysiu ka nors dar grazesnio.....tada ta imsiu ir parduosiu nepranaudota biggrin.gif Zodziu kaina gera, manau jei ne as, tai kita dama ja dziaugsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 08 01, 14:43)
Sugrupuoti po du, o kodėl taip spalvos parinktos, tai neaišku biggrin.gif dizainerio fantazija pasireiškė.
Greičiausiai nebus tų stendų LT  biggrin.gif bet va, gal taip atrodytų:

Oho, dabar gerokai aiškiau! Nes tik iš anų foto, pavyzdžiui, tas 03 - iš viso iškrypimas atrodė, o čia, žiū, gal visai ir nieko biggrin.gif
Ir 07, ir 06, ir 04 visai nieko... Va ką reiškia žmoniškai parodyt! wub.gif
Atsakyti
Panikes, gal jau kuri isbandet si derinuka? Susidedu i krepsa ir vel isismu, bijau, kad nebutu labai blizgu unsure.gif Bet taip norisi doh.gif

GUERLAIN Météorites Pearls Base Collector
user posted image

GUERLAIN Terra Ora Powder
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 02, 10:51)
Panikes, gal jau kuri isbandet si derinuka? Susidedu i krepsa ir vel isismu, bijau, kad nebutu labai blizgu  unsure.gif Bet taip norisi  doh.gif

Aš jį užsisakius, pirmadienį turbūt jau pasiimsiu, tai galėsiu parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gisana abu jamei??? flirt.gif Oi kaip lauksiu atsiliepimų...
Noriu aš tų gražiųjų "auksinių" burbuliukų, tik kažin ar jie atstos normalią makiažo bazę g.gif Turbūt skirti labiau skaistumui, šviežumui suteikti.... unsure.gif
Atsakyti