Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Feelunique galima nusistatyti 10 proc. nuolaida pasirinktam prekiniam zenklui, pvz., Guerlain. Toks nustatymas galioja 6 men, po to galima pasikeisti. Tuomet bent jau Guerlain kainos gaunasi tokios pat, kaip ir Escentual. Todel kai nera nuolaidu, labiau apsimoka siustis is feelunique, kadangi siuntimas nemokamas. Jei nedega, apsimoka palaukti Escentual nuolaidu ir pirkti cia, ypac jei keliese uzsisako ir siuntimo mokesti pasidalina. smile.gif

Siuntinys is Escentual eina dvigubai greiciau ( bent jau man taip pasitaike) ir yra registruotas, o is Feelunique - neregistruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretori: 24 liepos 2013 - 12:03
QUOTE(Pretori @ 2013 07 24, 13:00)
Feelunique galima nusistatyti 10 proc. nuolaida pasirinktam prekiniam zenklui, pvz., Guerlain. Toks nustatymas galioja 6 men, po to galima pasikeisti. Tuomet bent jau Guerlain kainos gaunasi tokios pat, kaip ir Escentual. Todel kai nera nuolaidu, labiau apsimoka siustis is feelunique, kadangi siuntimas nemokamas. Jei nedega, apsimoka palaukti Escentual nuolaidu ir pirkti cia, ypac jei keliese uzsisako ir siuntimo mokesti pasidalina.  smile.gif

Bent jau man norimų produktų kainos feelunique net ir su 10 proc. vistiek didesnės nei escentual kartu ir siuntimą įskaičiavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 07 24, 13:03)
Bent jau man norimų produktų kainos feelunique net ir su 10 proc. vistiek didesnės nei escentual kartu ir siuntimą įskaičiavus biggrin.gif

Todel, kad escentual dabar akcija iki 20 proc. viskam iki 26 dienos, o iprastai kainos buna aukstesnes.
Atsakyti
Aš viską registruoju! biggrin.gif Aha, nuolaida 10 proc.! biggrin.gif

Taip noriu dar kažkokio bronzerio biggrin.gif Bet turiu pernykštį limituotą, Terra Azurra, ir kažkaip šiemetiniai man labai panašiai atrodo g.gif biggrin.gif O aš noriu, kad su blizgučiais! Ir kad guerlain biggrin.gif
Tik va minusas biggrin.gif Aktyviai metus laiko taudotas Guerlain Terra Azura susinaudojo tik tiek, kad ant paviršiaus išspaustos raidės dar vis matosi lotuliukas.gif Dėžutė - kaip vakar pirkta wub.gif Kai tuo tarpu tuo pačiu mmetu pirktas bodyžopas jau sulūžo, būtent dėžutė visiškai šaibom išėjo ir šiukšlynan pateko...
Įtariu, aš jį, tą Terra azurra bronzerį ir anūkams paliksiu lotuliukas.gif Todėl daugiau be blizgučių bronzerio man ilgai nebereikės biggrin.gif

Šiaip tie bronzeriai be blizgučių man labai gerai tinka kontūravimui. Kažkaip guerlainas gerai spalvas parenka, nei per geltoni, nei per raudoni wub.gif Ir dar tas kvapas jų wub.gif
Atsakyti
Kosmetikos internetinės parduotuvės
Atsakyti
gerules akcijos..... as noriu Super Aqua serum... cia jauciu 75 svarai pigiausia ka, esu macius.... Ar buna pigiau?

Ir dar klausimukas: noriu lengvo blizgio kunui? meteroritai ta blizgi duotu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2013 07 24, 12:00)
Feelunique galima nusistatyti 10 proc. nuolaida pasirinktam prekiniam zenklui, pvz., Guerlain.

Kaip reikia nusistatyti?

Papildyta:
QUOTE(Agilee @ 2013 07 24, 17:55)

Ir dar klausimukas: noriu lengvo blizgio kunui? meteroritai ta blizgi duotu ar ne?

Kunui naudoju si http://www.escentual...nterra2011_004/ , pbrezia idegi ir subtiliai blizga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 24, 19:34)
Kunui naudoju si http://www.escentual...nterra2011_004/ , pbrezia idegi ir subtiliai blizga  thumbup.gif

Oho blink.gif Net nežinojau, kad jie tokį turi blink.gif O jis iš esmės kam skirtas, po deginimosi? Jei ten parašyta, kad melaniną aktyvina? O drabužių netepa?

Ir man reikia blink.gif

O pas mus yra?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 24, 19:13)
Oho blink.gif Net nežinojau, kad jie tokį turi blink.gif O jis iš esmės kam skirtas, po deginimosi? Jei ten parašyta, kad melaniną aktyvina? O drabužių netepa?

Ir man reikia blink.gif

O pas mus yra?

Aha, po deginimosi, bet as ir siaip tepuosi, kai jau oda idegusi. As pirkau pas mus, berods 180 ar 189lt kainuoja. Internetinese pardese pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 07 24, 22:05)
Aha, po deginimosi, bet as ir siaip tepuosi, kai jau oda idegusi. As pirkau pas mus, berods 180 ar 189lt kainuoja. Internetinese pardese pigiau  mirksiukas.gif

Labai puikus šis produktas, bet sakyčiau, gan neskalsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 07 25, 09:25)
Labai puikus šis produktas, bet sakyčiau, gan neskalsus smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, domina Guerline pudryte parure extreme kur galima ja pigiau nusipirkti?
Atsakyti