Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2013 08 09, 11:49)
O aš iš paveiksliuko maniau kad šie skaistalai tokie ryži bus  unsure.gif  Bet jei rožiniai, tai man tinka  bigsmile.gif  Tik kaži kaip įmanoma juos realiai pamatyt, kaži ar į LT atveš šį grožį  doh.gif
Beje, jei jau matėt gyvai Guerlain šėšėlius, tai gal žinot kuris būtų turintis blizgiausią spalvą  wub.gif  Norėčiau kad blizgesys būtų ne trupininis, o toks drėgno efekto, perlamutrinis. Ar tokių yra iš šios naujienos  ax.gif

Na jis toks net per rožinis smile.gif Net persikiniu nepavadinčiau tik viršų naudojant biggrin.gif

Na dauguma palečių turi po vieną spalvą, kuri realiai iš blizgučių sudaryta, galutinis vaizdas - vandens žėrėjimo. Kaip va šičia, tik blizga dar labiau nei foto matosi http://www.temptalia...photos-swatches.
O yra pora palečių, kur blizgioji spalva yra satininė, kaip čia http://www.temptalia...photos-swatches.
Tai priklausio kuris variantas Jums tinkamesnis smile.gif
Atsakyti
Paskutiniean gražūs wub.gif O tų pirmųjų blizgučiai labai jau stambokais trupinukais unsure.gif Gal gražūs, bet kaži kaip dengiasi tokie trupininiai ir kaip tokie laikosi g.gif Turiu vienus blizgančius trupinukais, bet kol pasidažai, visas veidas apibyra, turi pasikišt servetėlę, o tai yra labai nepatogu dažytis, oir šiaip dienos eigos apibyra veidas jais.... unsure.gif
Kaži kada LT atsiras ta kolekcija - šėšėliai ir skaistalai g.gif
Atsakyti
Jei esate bandžiusi UD šešėlius, galiu palyginti su jais - UD šešėliai, kurie turi stambių blizgių dalelių - tragiški. Visas veidas nuo jų blizga ir nenusivalo, nors dažau akies prieš visą veidą. Šie nebyra, jei šiek tiek pabyra, kas yra normalu - nelimpa prie odos. Su pagrindu laikosi visą dieną. Ir duoda gražų vientisą vandeninį žerėjimą, kurį sunku nuotraukose perteikti.
Skaistalai yra rudens kolekcijoje, šešėliai - naujas pastovus produktas, todėl dėl skaistalų Lt abejočiau, o šešėlius beveik garantuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 09 rugpjūčio 2013 - 22:22
Ačiū, esu turėjus UD šėšėlius - pardaviau nes nepatiko nei laikymas, nei dengimas, nei tie trupiniai-blizgesiai, nei pigmentacija... schmoll.gif Sakyčiau už porą litų gauti dovanų GoldenRose buvo geresni doh.gif
O skaistalų tai noriu noriu noriu noriuuuuu...... wub.gif Tik jaučiu visas tas spalvų ir piešinių gražumas po keleto braukimų "nusivalys" rolleyes.gif
Atsakyti
Sidabriniai taškeliai nusivalo per pirmą palietimą, o visa kita lieka. Jie kietesni nei MAC skaistalai ar pan, taigi laikosi ilgiau, o spalvų išdėstymas nesusimaišo išvis smile.gif
Atsakyti
Suzavejo Two parisian smile.gif Atrodo super universalus spalvu derinukas.

user posted image

Tik gaila, internete mazai realiu makiazo foto su siuo deriniu. Jus, Ameera, matau viska zinot, gal galit placiau pakomentuoti, ta juoda kaip suprantu visiskai matine. smile.gif
Atsakyti
Turės man Guerlain pradėt mokėt už papildomas konsultacijas lotuliukas.gif
Rausvas žėrutis ir visiškai matinė, gerai pigmentuota juoda. Klasikinis, paprasčiausias ir lengviausiai dėvimas derinys smile.gif
Atsakyti
Man jau geriau tada tegul savo produkcijos duoda už tokią reklamą biggrin.gif
O šiaip Guerlain vien dėl pakuočių verta pirkti, nes asmeniškai man jos labai gražios, prabangios tokios, kaip žaisliukai... wub.gif
Atsakyti
Kad ta produkcija...kartais kai gauni - nežinai kur kišti, nes prabangu, norisi naudoti, bet lyg per anksti..Žodžiu. biggrin.gif
Pakuotės yra viena iš svarbiausiu Guerlain dalis, visas kuria dizainieriai ir...klientas susimoka už pakuotes. Tarkim Meteoritų kompaktinė pudra 105svarai, o papildymas po to tik 30svarų. 75svarai už tą gražią pakuotę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 08 12, 12:08)
Kad ta produkcija...kartais kai gauni - nežinai kur kišti, nes prabangu, norisi naudoti, bet lyg per anksti..Žodžiu. biggrin.gif
Pakuotės yra viena iš svarbiausiu Guerlain dalis, visas kuria dizainieriai ir...klientas susimoka už pakuotes. Tarkim Meteoritų kompaktinė pudra 105svarai, o papildymas po to tik 30svarų. 75svarai už tą gražią pakuotę smile.gif

Iš tikro tai taip. Betgi kosmetika labai retai kada perkama tik tam, kad špakliuotis. Jinai dar perkama kad save palepint, kad nugainiot depresiją, kad "aš to verta", žo, pasidžiaugimui. Kitaip tų meteoritų iš viso niekas nepirktų - efektas iš jų gi tikrai neypatingas, turbūt niekas niekada niekam nesakė - ach, kokia tu graži su šiais meteoritais! Nes paprastai niekas jų nemato, nebent pati biggrin.gif Tik kad kvapas, grožis ir ritualo smagumas biggrin.gif

Tai va jie į tai ir eina.
Špaklius kokybiškas, viskas gerai, o smagumas nusipirkus - didesnis biggrin.gif Na, kaina, žinoma, irgi didesnė, kaip moksliškai paskaičiuota, 70 proc. didesnė lotuliukas.gif Bet kai tai yra antidepresantas, tai vaistai visada kainuoja. Ir tarp kitko, labai negražu, kodėl ligonių kasos jų nekompensuoja? Gerokai gi sveikiau pirkti kosmetiką, negu vaistus, ir šalutinių poveikių mažiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turite GUERLAIN Météorites Compact Powder ir galite pakomentuoti?
Idomu ar verta demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 08 18, 10:47)
Gal kuri turite GUERLAIN Météorites Compact Powder ir galite pakomentuoti?
Idomu ar verta demesio 4u.gif

Viena iš geriausiai makiažą fiksuojančių kompaktinių pudrų, ilgai išlaiko matinę T zoną (bent man), bet naudojasi pakankamai greitai, pakuotė 7g, todėl sakyčiau kaina jos labai didelė už tai. Na bet jokia kita kompaktinė man taip gerai nelaikė skystos pudros. Tarp kitko, tai jau nutrauktas produktas, Lietuvoje dar turėtų būti likučių, bet tai paskutiniai vienetai.
Atsakyti