Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2013 08 10, 11:06)
Ačiū, esu turėjus UD šėšėlius - pardaviau nes nepatiko nei laikymas, nei dengimas, nei tie trupiniai-blizgesiai, nei pigmentacija...  schmoll.gif  Sakyčiau už porą litų gauti dovanų GoldenRose buvo geresni  doh.gif

Cia apie UD Naked kalbat? unsure.gif

QUOTE(dominica @ 2013 08 21, 15:15)
nusiziurejau two gossip ir two spicy, idomu kurie graziau melynom akim butu

As irgi siuos dvejus nusiziurejau kai tik pamaciau reklama. drinks_cheers.gif Gossip si vakara ant mano voku. Melynas akis daro zalesnem, bet man visi violetiniai toki efekta sukuria. smile.gif Sio violetinio atspalvis labai grazus, gerai pigmentuotas, matinis, o auksinis seseliukas visai kaip auksas, ir jis yra savarankiskas seselis, ne taip kaip is Parisian ar Lovely kur viena is spalvu tik pavieniai blizguciai.

O Two Spicy norejau isbandyt bet nera tarp ju, kazin kodel? unsure.gif Sis duetas tai labai turetu akiu melynuma isryskint.

Beje, maloniai nustebino Two Rock duetas, ta vandens melsvai zalsva labai malonios satinines teksturos su graziu svytejimu, o ta tamsioji tokia tamsiai pilka su sidabriniais blizguciais, vakariniam makiazui turetu labai efektingai ziuretis. wub.gif Tik nuojauta man sako kad jeigu juos nusipirkciau labai retai tenaudociau... biggrin.gif kazkaip man tokios spalvos neina, nors visada labai grazu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 rugpjūčio 2013 - 20:36
Su Two Spicy kažkokia problema yra, visoj UK gavom produktą, bet negavom testerio būtent tos vienintelės spalvos. Turėtų artimiausiu metu išsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 25, 20:21)
Cia apie UD Naked kalbat? unsure.gif

Mhm.... cool.gif
Atsakyti
Čia naujiena? Netyčia užtikau internete, bet pagooglinus niekur kitur jos nerandu, tik saksfifthavenue parduotuvėj.... g.gif Gal čia kokia limitkė....? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 28, 12:49)
Čia naujiena? Netyčia užtikau internete, bet pagooglinus niekur kitur jos nerandu, tik saksfifthavenue parduotuvėj.... g.gif Gal čia kokia limitkė....? unsure.gif

Naujas pastovus produktas, vietoj Meteoritų kompaktinės pudros. Tai mineralinė kompaktinė pudra, išleistos trys spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 08 29, 17:44)
Naujas pastovus produktas, vietoj Meteoritų kompaktinės pudros. Tai mineralinė kompaktinė pudra, išleistos trys spalvos.

Gal galite jas abi palyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 08 29, 16:50)
Gal galite jas abi palyginti  smile.gif

Aha... ir man idomu, ar skiriasi tik pakuotė, ar ir produktas kažkuo kitokesnis... smile.gif
Nors man meteoritinė pakuotė gal net gražesnė wub.gif
Atsakyti
Produkto mažiau, šiek tiek brangesnė. O skiriasi iš esmės. Jei ten buvo meteoritai, tai čia mineralinė.
Bet meteoritai man bent jau tobulai matizavo ir fiksavo makiažą. Šita - nu nesuprantu aš jos. Kiek bandžiau, nei už, nei prieš. Nu tokia visai nereikalinga. Gali būt, kad čia vienas iš tų produktų, kurį prisijaukinsiu netikėtai ar tiesiog staiga nušvis protas apie jį. Kol kas nuomonės neturiu. smile.gif
Atsakyti
Atsielipimas apie Terra Nerolia:
user posted image
Kaip stipriai as norejos sio bronzanto, bet dar stipriau jis mane nuvyle... Jeigu turite atliekamu pora simtu litu, tai galite nusipirkti i graziu produktu kolekcija. Tik tiek smile.gif
Pirkau labiau konturavimui, vidurine persikine spalva planavau naudoti kaip skaistalus, o ruda kaip bronzanta. Nei viena spalva ant mano odos neatrodo graziai. Persikine kaizkaip murzinai, o ruda - ryzai. Be to didziausias mano nusivilimas buvo - blizguciai. Skaiciau daug atsiliepimu, tai rase, kad daugiau matine. Bet as matau smulkius blizgucius, kas man visai nepatinka. Manau ant labai idegusios odos atrodytu tikrai ispudingai. Gal nuskambes juokingai, bet daug grazesni efekta isgaunu su Artdeco persikiniais ir rudais skaistalas.
Nerolios pigmentacija labai gera, ilgai bruzint sepeteliu nereikia. Laikosi taip pat labai gerai (visa diena buvau sauleje) - i vakara pudra nubego, o ant skruopstu liko kaip is ryto pasidaziau. Kvapas keistas, astrus. Palyginus su kitais turimais Guerlain produktais visai nepatiko.
Taigi, jeigu ir sumastysite isigyti, butinai kur nors paziurekite gyvai smile.gif
Atsakyti
Nu nieko sau. Aš kaip tik norėjau su blizgučiais - nes be blizgučių turiu tokį pat terra azurra (labai fainas, tik biskutuką stipriai supresuotas biggrin.gif). Bet kontūravimui tinka idealiai... Tik neblizgina. O aš vasarą blizgučių norėjau biggrin.gif

Tfū. Vat ir pasitikėk žmogus biggrin.gif

O gal ten tik ant paviršiaus tie blizgučiai? Nusiperki vasarą, pablizgi, iki žiemos praeina, ir kontūruoji sau ramiai?
Atsakyti
Aš googlėj buvau užtikus nunaudotos pudros foto, tai buvo be jokių blizgalų, tai supratau, kad jie tokie paviršiniai, nutrynei ir nebelieka, na gal ji ir nėra visiškai matinė, gal ten turi šiek tiek šaimeriuko, bet paviršius jos tai supratau gerooookai blizgus unsure.gif
Atsakyti
Tie blizgus trikampiukai nusitrine vienu sepetelio judesiu. Dabar atrodo, kad pudra grynai matine, bet pasukus tam tikru kampu (negaliu pagauti su fotiku) ir ant skruostu sauleje yra smulkus blizgiukai. O as tikejausi tokiu kaip Benfit Hoola, is vis be jokiu smulkiu ar stambiu ar dar kokiu nors blizgiu daleliu smile.gif
Zodziu kol kas naudoju tik vidirine spalva smile.gif
Atsakyti