Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Joviva naujų pirkinių temoje prašė pakomentuoti LipLift primer'į ir Prescious Light maskuoklį.
Taigi: LipLift naudoju, nes nemėgstu lupų pieštukų. Jo paskirtis drėkinti lūpas, prailginti lūpdažio laikymąsi ir sustabdyti nuo išsiliejimo (ryškių lūpdažių). Naudoju tikrai taip, kaip Guerlain rekomenduoja, bet stebuklų man jis nedaro. Tai yra vienas iš Guerlain Best seller'ių, kuriam nenaudota jokia reklama, bet man jis darbą atlieka tik pusiau. Drėkinimo nesijaučia, nes mano lūpos LABAI sausos, bet prisdabdo lūpdažio išsiliejimą už lūpų kraštų (deja, ne visiškai), naudoju su ryškiais Guerlain lūpdažiais, kurie ir taip man laikosi 4-8 valandas, taip kad dėl laikymosi kažkokių skirtumų sunku pastebėti.
Prescious Light maskuoklis/šviesintojas - patinka, tik kartais man jo negana, nes turiu gan tamsius paakius, reik stipresnio maskuoklio, šis vidutinio maskavimo. Tačiau vis tiek patinka, nesausina paakių ir galų gale šimtą kartų geresnis už populiarųjį YSL Touche Eclat (kuris yra TIK šviesintojas, tuo tarpu Guerlain šviesina, maskuoja, drėkina).
P.S. YSL man atrodė tragiškai, sausino ir "sendino" paakius užsitepus.
Atsakyti
Ačiū labai, Ameera 4u.gif šaunu, kad palyginote su YSL touch eclat pen. Kaip tik pastarąjį naudoju šiuo metu, bet jis man visai nieko,pasviesina paakius, šiek tiek gaiviau veidas atrodo. Turiu ir Chanel tokio tipo daikciuka, tai vat jis man tikrai kazkaip negyvai paakius uzmaskuoja, kažkoks Mirtises veidas patampa, gal nevykusi atspalvi parinko man g.gif po jūsų komentaru reikes butinai Guerlain maskuokli isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 22 lapkričio 2013 - 18:30
Man YSL ant pačios odos negražiai gulė ir negražiai ją "paveikė", todėl net nemačiau ar atlieka savo funkciją. smile.gif
Guerlain funkcijų kiekiu daug geresnis. smile.gif
Atsakyti
Keliu taure uz Guerlaine Parure Lingerie! thumbup.gif Super produktas. Lengvas, bet tuo paciu gerai maskuojantis. Jis nepastebimas ant odos, o oda tobula bigsmile.gif Naudoju ir paakiams, tik tose vietose patepu keliais sluoksniais.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 11 22, 09:39)
Kad tas RT šepetėlis skaistalams.... unsure.gif Nebent tik skruostus perbėgt su meteoritais....  Bet visam veidui tai jis ryškiai per mažas  g.gif Nu gal pripratimo reikalas...

kiekvienam savo, man jis tikamiausias is mano turimu. o skaistalams jis man kaip tik nelabai patiko.

mastau kuo pakeist Guerlain Blonde Terracotta Bronzer. Man jis patinka, bet labai nepatiko, kad nevienodai issinaudojo, pirma liko tuscios skyles ruzavose ir blizgiausiose vietose, paskui suttrupejo viasas doh.gif dabar meteoritu dezuteje makaluoju doh.gif Ar mozaika nors kiek panasi i Guerlain Terracotta 4 Seasons g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 25 lapkričio 2013 - 09:38
4 seasons naudojasi tolygiai biggrin.gif ten 1/4 blizgios yra, bet kai nori matiskumo- gan paprasta to blizgesio neuzkabint. man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 11 25, 13:04)
4 seasons naudojasi tolygiai  biggrin.gif ten 1/4 blizgios yra, bet kai nori matiskumo- gan paprasta to blizgesio neuzkabint. man patinka smile.gif

O kokia pas jus spalvyte? Nes pas mane tai nea jokio blizgesio, na tik 1 spalvyte vos vos, bet ant veido to tikrai nematyti smile.gif
Atsakyti
02 naturel blondes berods
Atsakyti
4 seasons visiškai tolygiai naudojasi, jei maišot visas spalvas, nes konsistencija visų spalvų vienoda, vienodai suspaustos. Terracotta Light skirtingai išsinaudoja, nes blizgios spalvos mažiau presuotos nei kitos (gaunasi, kad tos spalvos ten mažiau, tiesiog). smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif bandysiu naturoj apziuret progai pasitaikius.
Kiek pas mus kainuoja 4 seasons?
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 11 26, 07:48)
Aciu  4u.gif  bandysiu naturoj apziuret progai pasitaikius.
Kiek pas mus kainuoja 4 seasons?

Jeigu gerai pamenu 219 lt 4u.gif
Atsakyti
Gal jau išbandėte naujuosius Kalėdinius meteoritus? 4u.gif Kokie Jūsų atsiliepimai?
Atsakyti