Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

yra, yra efektas biggrin.gif , bent jau mano vienintelių, pirmų kuriuos turėjau, pabaigiau bigsmile.gif ir jau antrą dėžutę nusipirkau, tokių pat, emilio pucci meteorites 2012 vasaros limituoto leidimo. Matau skirtumą su jais ir be jų, tik tą skirtumą ne iš karto pamačiau biggrin.gif , net buvau nusprendus parduot kai tik pabandžiau, bet niekam nereikėjo, kuo aš labai džiaugiuosi biggrin.gif, taigi teko susidraugaut, ir labai sėkmingai tas pavyko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 11 07, 22:38)
yra, yra efektas biggrin.gif , bent jau mano vienintelių, pirmų kuriuos turėjau, pabaigiau bigsmile.gif  ir jau antrą dėžutę nusipirkau, tokių pat, emilio pucci meteorites 2012 vasaros limituoto leidimo. Matau skirtumą su jais ir be jų, tik tą skirtumą ne iš karto pamačiau biggrin.gif , net buvau nusprendus parduot kai tik pabandžiau, bet niekam nereikėjo, kuo aš labai džiaugiuosi biggrin.gif, taigi teko susidraugaut, ir labai sėkmingai tas pavyko biggrin.gif  wub.gif

Aha, ir aš tuos turiu biggrin.gif
Irgi labai myliu, irgi kol efektą pastebėjau, koks mėnuo praėjo lotuliukas.gif Užtai ir sakau, kad neypatingas tas efektas lotuliukas.gif Nes, tarkim, kokių ten tušo ar šešėlių efektą tai tikrai iškart pamatai, užsitepei, ir matai biggrin.gif O ne tai, kad mėnesį lotuliukas.gif

Dėl to man visada buvo keistos mergos, kurios meteoritus kolekcionuoja, o jos kolekcionuoja! Atrodo - nu ir kas, kad pakuotės skiriasi, efektas tai toks pats lotuliukas.gif

Bet dabar pati naujų užsimaniau. Vdrug nuo jų efektas bus toks, kaip nuo tušo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimuku, gal kas zinos 4u.gif Ar padirbinejamas sitas produktas g.gif
http://www.sephora.c...1?skuId=1100130

imanoma neoriginalius nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 08, 16:21)
Merginos, kurios siunciates is feelunique. Per kiek laiko jums ateina siuntinukai? Man visada ateidavo per max 10 dienu, o dabar jau 2 savaites ir nera  unsure.gif

Elvita o tau atejo laikas, kad issiusta? kazka kai siunciausi losjona po saules labai ilgai ejo.... tikrai ne dvi savaites, ilgeliau dar 4u.gif

Kur rasti pigiau sito gerio GUERLAIN Super Aqua Serum? drauge kazkasa yra pirkus uz 70 Lt is tu, kur vezioja po iskaigas..... bet uz tokia kaina nesu niekur nemaciau, net amerikej
http://www.escentual...a/superaqua009/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agilee: 11 lapkričio 2013 - 10:34
Meginos, o gal jau kas nors turit ir bandėt ką nors iš tos kalėdinės Crazy paris kolekcijos? Ypač domintų šešėliai...
Atsakyti
Kur perkat naujuosius meteoritus? g.gif
Atsakyti
Tuoj bus ir Kristianoje naujieji meteoritai:4u:
Bet jie į ružavumą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 20 lapkričio 2013 - 11:37
Ką, visi trys į ružavumą? unsure.gif Ar čia katrie?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 08, 00:04)
Ateinu su klausimuku, gal kas zinos  4u.gif Ar padirbinejamas sitas produktas  g.gif
http://www.sephora.c...1?skuId=1100130

imanoma neoriginalius nusipirkti?   unsure.gif

Imanoma deja, vos pati neuzsiroviau... ziu dabar jau gaug ka is Guerlain padirbineja.
O del meteoritu crazy aciu D, ir mano pinigines laimei, nepatinka jie man. Teoriskai jais naudotis bus gerai, kai roziniu rutuliuku paliksi max 3 vnt, nes man jie nu labaaaai roziniai....wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 20 lapkričio 2013 - 12:17
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 11:57)
Ką, visi trys į ružavumą? unsure.gif Ar čia katrie?

Čia rutuliukais į ružavumą 4u.gif
Atsakyti
Ai, čia tie Crazy Paris, žieminiai?

Ar čia tie etatiniai, kuriuos naujai pradės leisti, 1, 2 ir trečio numerių pirmieji?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 12:56)
Ai, čia tie Crazy Paris, žieminiai?

Ar čia tie etatiniai, kuriuos naujai pradės leisti, 1, 2 ir trečio numerių pirmieji?

Taip, taip čia žieminiai 4u.gif Tik ar visam veidui nebus per rožiniai g.gif
Atsakyti