QUOTE(Inguliux @ 2013 03 31, 21:31)
Cruze buvo tariamas nėštumas, neseniai vėl buvo ruja, gal šįkart apneštės 
Būsimi, tikiuosi, tėveliai:

Mane domintų Lietuvos reproduktoriai (kergimui su kito veislyno kate). Ar yra tikrai puikių egzempliorių?

Būsimi, tikiuosi, tėveliai:

Mane domintų Lietuvos reproduktoriai (kergimui su kito veislyno kate). Ar yra tikrai puikių egzempliorių?
As nekertu jus tiek daug nuotrauku metat proteviu, dedziu, tetu

Papildyta:
QUOTE(eglute25 @ 2013 04 01, 10:32)
As nekertu jus tiek daug nuotrauku metat proteviu, dedziu, tetu
nebesuprantu kur jusu katinai ,kur is interneto traukti
sitose nuotraukose jusu? kuom jusu patinas negeras jums ? taigi iskart pirkot abu tai pasirinkot kat tiktu. kiekvienai katei skirtingas katinas tinka , turbut tai suprantat kaip ir sunims, vienas kita papildo ir tt gali but kat abu tevai geri, sukergi gimsta nekas , gali tada tam pacem reproduktoriui pakist silpna kate kaciukai super, cia labiau reik ziuret pagal tipus ir tt kat pildytu , o reproduktoriu yra bet pas jus juodi ,o Lt dauguma ryzi ,o jusu berno sukandimas geras? beja suTICA praktiskai nera 3 ar 4 gal su jusiskiu man zinomi ir 2 is ju nekergemi ,visi kiti wcf taipkat teks jums kraustytis jai noresit i wcf.pas man per tiek metu nebuvo dar niekat taremo kates nestumo,(cia pas kales taip buna juk) kate uzkibo, arba ne , tiesiok matyt neuzkibo arba issimete nes jauna labai, ir berniukas berots jus 6,ar 7 men , tai irgi vaikas dar, jis net ne suaugusiuju klasei priklauso.o jai jus domina butent dabar katinas tai skubekit ieskot ,nes ne visi veislynai duoda katinus ,o ir is tu kur duoda su 70 % geriau nekerkt 

jusu gi abu puikus katinai , tik nesuprantu kur kuris

Papildyta:
ps perziurejau nuotraukas supratau kur kas, nemanau kat savo katei rasit geresny, negu jusu bernas,butu mano tai su sidabriniu kerkciau , nes manau jos spalva nepermustu sidabro , o seip daugiau tokio grazaus salo atspalviu nera , visi ryzikai daug mas. ir faktas kat su tokiu fonu tikrai nemaciau dar katino LT.