Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

QUOTE(Inguliux @ 2013 03 31, 21:31)
Cruze buvo tariamas nėštumas, neseniai vėl buvo ruja, gal šįkart apneštės smile.gif

Būsimi, tikiuosi, tėveliai:

user posted image

Mane domintų Lietuvos reproduktoriai (kergimui su kito veislyno kate). Ar yra tikrai puikių egzempliorių?

As nekertu jus tiek daug nuotrauku metat proteviu, dedziu, tetu biggrin.gif nebesuprantu kur jusu katinai ,kur is interneto traukti doh.gif sitose nuotraukose jusu? kuom jusu patinas negeras jums ? taigi iskart pirkot abu tai pasirinkot kat tiktu. kiekvienai katei skirtingas katinas tinka , turbut tai suprantat kaip ir sunims, vienas kita papildo ir tt gali but kat abu tevai geri, sukergi gimsta nekas , gali tada tam pacem reproduktoriui pakist silpna kate kaciukai super, cia labiau reik ziuret pagal tipus ir tt kat pildytu , o reproduktoriu yra bet pas jus juodi ,o Lt dauguma ryzi ,o jusu berno sukandimas geras? beja suTICA praktiskai nera 3 ar 4 gal su jusiskiu man zinomi ir 2 is ju nekergemi ,visi kiti wcf taipkat teks jums kraustytis jai noresit i wcf.pas man per tiek metu nebuvo dar niekat taremo kates nestumo,(cia pas kales taip buna juk) kate uzkibo, arba ne , tiesiok matyt neuzkibo arba issimete nes jauna labai, ir berniukas berots jus 6,ar 7 men , tai irgi vaikas dar, jis net ne suaugusiuju klasei priklauso.o jai jus domina butent dabar katinas tai skubekit ieskot ,nes ne visi veislynai duoda katinus ,o ir is tu kur duoda su 70 % geriau nekerkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute25 @ 2013 04 01, 10:32)
As nekertu jus tiek daug nuotrauku metat proteviu, dedziu, tetu biggrin.gif nebesuprantu kur jusu katinai ,kur is interneto traukti  doh.gif  sitose nuotraukose jusu? kuom jusu patinas negeras jums ? taigi iskart pirkot abu tai pasirinkot kat tiktu. kiekvienai katei skirtingas katinas tinka , turbut tai suprantat kaip ir sunims, vienas kita papildo ir tt gali but kat abu tevai geri, sukergi gimsta nekas , gali tada tam pacem reproduktoriui pakist silpna kate kaciukai super, cia labiau reik ziuret pagal tipus ir tt kat pildytu , o reproduktoriu yra bet pas jus juodi ,o Lt dauguma ryzi ,o jusu berno sukandimas geras? beja suTICA praktiskai nera 3 ar 4 gal su jusiskiu man zinomi ir 2 is ju nekergemi ,visi kiti wcf  taipkat teks jums kraustytis jai noresit i wcf.pas man per tiek metu nebuvo dar niekat taremo kates nestumo,(cia pas kales taip buna juk) kate uzkibo, arba ne , tiesiok matyt neuzkibo arba issimete nes jauna labai, ir berniukas berots jus 6,ar 7 men , tai irgi vaikas dar, jis net ne suaugusiuju klasei priklauso.o jai jus domina butent dabar katinas tai skubekit ieskot ,nes ne visi veislynai duoda katinus ,o ir is tu kur duoda su 70 % geriau nekerkt smile.gif

jusu gi abu puikus katinai , tik nesuprantu kur kuris smile.gif kam jums kitas bernas ,?as pati sueksperementuociau kerkt su juo kate , arba pirkt nuo jo kaciuka.
Papildyta:
ps perziurejau nuotraukas supratau kur kas, nemanau kat savo katei rasit geresny, negu jusu bernas,butu mano tai su sidabriniu kerkciau , nes manau jos spalva nepermustu sidabro , o seip daugiau tokio grazaus salo atspalviu nera , visi ryzikai daug mas. ir faktas kat su tokiu fonu tikrai nemaciau dar katino LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute25: 01 balandžio 2013 - 11:56
Na parašyta būsimi tėveliai, vadinasi ne protėviai smile.gif Dėdžių ir tetų nerodžiau smile.gif
Geresnio katino kol kas man nereikia. Bėda tame, kad jam 8 mėnesiai, o Cruze rujojo jau 5 kartus ir labai gali būti, kad surujos šeštąjį... Todėl ir paklausiau.
Kiek skaičiau Tica leidžia kergti ir kitų organizacijų katinus, bet gal ką praleidau.
Žodžiu kebli situacija, savas dar vaikas, o kito tokio Lietuvoje nėra. Aplinkinėse šalyse irgi nieko tinkamo neradau. Mes niekur neskubam, tik baisu dėl Cruze sveikatos. Na bet gal šįkart kas nors pavyko, į Robbie pažiūrėjus tai neatrodo, kad jis jaunas ir nepatyręs smile.gif

P.S. katino sukandimas geras.
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 01, 14:15)
Na parašyta būsimi tėveliai, vadinasi ne protėviai smile.gif Dėdžių ir tetų nerodžiau smile.gif
Geresnio katino kol kas man nereikia. Bėda tame, kad jam 8 mėnesiai, o Cruze rujojo jau 5 kartus ir labai gali būti, kad surujos šeštąjį... Todėl ir paklausiau.
Kiek skaičiau Tica leidžia kergti ir kitų organizacijų katinus, bet gal ką praleidau.
Žodžiu kebli situacija, savas dar vaikas, o kito tokio Lietuvoje nėra. Aplinkinėse šalyse irgi nieko tinkamo neradau. Mes niekur neskubam, tik baisu dėl Cruze sveikatos. Na bet gal šįkart kas nors pavyko, į Robbie pažiūrėjus tai neatrodo, kad jis jaunas ir nepatyręs smile.gif

P.S. katino sukandimas geras.

na sumorciuos ji 6 kart ,ir nieko nenutiks, kiek laiko trunka morcius? kas kiek laiko pertraukos, mano viena visa gyvenima morciuoja ir nieno gyva , svarbu kat estu ir nenuciuostu nerviskai, o kas ten jus prigazdino del to nevaisingumo , doh.gif jai jau toke situacija kat norit dabar is esmes tai dar geriau su skirtingais bernais (galesit lygint palikuonis kas, ka, dave) kerkit su Klaipedos bernu IDI gal turi kokes jo viesas fotkes, katinas geras ,labai ,labai stambus TICA dok, bet jis ne stambiom rozetem.na ir nuo jo jau butu pirkeja ,man labai reik jo kraujo , o dabar esamos mazges negaliu pirkti , del buitiniu priezasciu.TICOy galit kerkt su bele kokios sistemos katinu , tik ten popierizmo daugiau siektiek , ir keliom kapeikom brangiau.Tik nepamenu ar transvery daryt katinui reik i tica ,ar seip ten gal kopija kokia pridedi.
Atsakyti
Matot aš šunų veisėja, kačiukai mano būtų pirmi, tad nenorėdama padaryti klaidų visais klausimais konsultuojuosi su užsienio veisėjais. Jie kergia kates per trečią rują jei ši yra 10 mėnesių amžiaus, baimindamiesi piometros, ne nevaisingumo. Pati neturiu nuomonės šiuo klausimu, nes nėra patirties, bet kai jiems pasakoju, jog mano katei- metai ir bus šešta ruja, jie pataria BŪTINAI ją sukergti su patyrusiu katinu. Tai vat ir nežinau ką daryti sad.gif Nenoriu aš kergti su katinu, kuris neatitinka mano vizijos, bet jei to reikia, kad nebūtų problemų vėliau...
Bet gal ji jau nestuke.gif Imtų ir išsispręstų tada šis klausimas smile.gif

Eglute25, sakot niekad dėl to neturėjot bėdų? Jei katė rujoja kas 3 savaites, ruja trunka virš savaitės ir taip n kartų, ir nieko??
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 01, 19:58)
Matot aš šunų veisėja, kačiukai mano būtų pirmi, tad nenorėdama padaryti klaidų visais klausimais konsultuojuosi su užsienio veisėjais. Jie kergia kates per trečią rują jei ši yra 10 mėnesių amžiaus, baimindamiesi piometros, ne nevaisingumo. Pati neturiu nuomonės šiuo klausimu, nes nėra patirties, bet kai jiems pasakoju, jog mano katei- metai ir bus šešta ruja, jie pataria BŪTINAI ją sukergti su patyrusiu katinu. Tai vat ir nežinau ką daryti sad.gif Nenoriu aš kergti su katinu, kuris neatitinka mano vizijos, bet jei to reikia, kad nebūtų problemų vėliau...
Bet gal ji jau nestuke.gif Imtų ir išsispręstų tada šis klausimas smile.gif

Eglute25, sakot niekad dėl to neturėjot bėdų? Jei katė rujoja kas 3 savaites, ruja trunka virš savaitės ir taip n kartų, ir nieko??

nieko , tai tiesiog isteriskas rekimas , mano irgi viena morciuoja dabar metine tai irgi berno negaliu parinkti. 3 morcius, nes pirmas tuscias (nelabai toks koks) antras tikresnis, 3 jau galima, jie visi uzsieny taip sako man irgi sake su pirma kate taip. nieko as ja berots iki pusantru pralaikiau , nepamenu ir nieko pastojo pagimde ir dar dabar po ilgos pertraukos tikiuos pastos nors ilgai negimde labai. kita kate isvis nemorcevo , su katinu gyveno, tvarke jis ja del smagumo, pastojo ji, po metu tik vel morcevos, ( ji toke britiska)po 2tro gimdymo klyke be sustojimo .yra labai retas atvejis pas man kat neklyktu nuolat , seip cia ir yra veisimo ypatumai smile.gif po gimdymo bengale klyke visa laik iki pastojimo kito.po 7-10 dienu pagimdzius ji prades vel klykt.cia manau jau reik psichologiskai moket tiek save sutvarkyt ,tiek kate, paskaiciuokit 24 men ne daugiau 3 vadu ,didzeja gyvenimo daly jos KLYKS, KLYKS IR KLYS , TAIP kaip katinas myz visur nevaldomai.kartais nuges ,kartais suaktyves. Bet cia tik mano patirtis , nes mazai kas ja isvis LT dalinas .man rodos kates perdegimas yra veislynu pasiteisinimas , apie kates nekoke sveikata ,taip yra paprasciau. bet tas perdegimas lygus faktui kat laikant viena nekastrata su kate jis nezymes.O kat jusu rekia dziaukites sveika reiskes poruotis nori smile.gif butu nesveika nerektu, be to kat ja dar ir savas bernas tvarko tai isvis jai rojus. smile.gif pastojimas labai lengvai spejamas , kate tiesiog neleidzia jos tvarkyti , pats tvarkymasis kokes 3 dienas po to kate atstums berna, jus tada privalot ja atskirt nuo berno.Gal pries tai jus ju neiskyret gali issimest ir panasiai.
Papildyta:
Is kokio jus miesto primirsau? neseniai man buvo toks atsistikimas kalbu su mergina tel;ji bengaliukus turi sako-- as nezinau kokios jie spalvos lygtai sidabriniai.
as klausiu- o sidabro turi nors kas ir tevu ar proteviu_?
ji atsake kat ne smile.gif man tai primine dziaugsma ir sutrikima kai gime pirmieji ir nei spalvos as ju zinau nei ka smile.gif tada ir paklaust nebuvo ko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute25: 01 balandžio 2013 - 23:45
Dėl rėkimo aš susitaikiau, kad taip bus. Pergyvenu tik dėl katės sveikatos.
Mes netoli Ignalinos.
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2013 04 02, 09:16)
Dėl rėkimo aš susitaikiau, kad taip bus. Pergyvenu tik dėl katės sveikatos.
Mes netoli Ignalinos.

ten laiko bengalus vienas veislynas, buvau sndLGAC klube labai dziuge zine suzinojau kat, Augenijus parsiveze labai ispudinga berna ,tai jai duos veisimui kitoms katems bus dziaugsmo mums smile.gif laukiu nesulaukiu kol pamatysiu jy gyvai smile.gif .
.Nepergyvenkit reke ji tai jai gerai viskas , as taip manau jus cia nuo sunu taip perstresuojat, as kai klausiau del kales kergimo , tai jus raset 3 metu .na tiesa ta kat pas 2metines gali but ne tikri nestumai ,taip musu mergos mamai buvo del to ja ir kerge ,turbut kai nera pasirinkimo tai tai nelieka jokiu abejoniu. del jusu katuko as jau rasiau kat pas man ir 4-5 men lipo sese tvarkyt ir buvo patrumpintas, as tikslai nezinau bet mano pacios nuomone tokia ,kat jis gali lipt ir 5 men o vaiku nuo jo gali but nuo 1metu .Tai nei gerai nei blogai ,vizdelto jis dar ne suauges , patarciau palaikyt atskirai , jai vel prades muorciuot tada suleiskit ,bet ne is kart ,palaike kokes 3 dienas ji turi nustot rekt ir uzsikabint, jai nekabins ,vel atskirkit ir vel taip pat arba su kitu bernu bandykit.labai lengva pamatyt kada kate nescia po savaites kaip ant delno ,(bet as cia tik is savo patirties gal kas ir priestaraus )tikiuosi nors kiek pades mano patarimai .Kaip ji elges dabar ? atskirti jie ? jokeis budais negalima kat katinas tratintu ja jai ji jau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute25: 03 balandžio 2013 - 00:41
Kas liečia šunis, mano kalėms tariamo nėštumo niekad nebuvo, bet nemanau, jog tai įtakotų sprendimą dėl kergimo amžiaus. Aš laukiu trijų metų, nes dauguma paveldimų ligų paprastai išlenda iki tol. Tad kergdama vyresnę kalę, turiu daugiau informacijos, statistikos apie jos giminaičius, lengviau parinkti tinkamą partnerį.

Kiek teko domėtis, katėms tariamas nėštumas irgi pasitaiko. Bet neatmetu galimybės, jog man paranoja smile.gif Tiesiog ji buvo rami 6 savaites ir visa tokia pasikeitusi smile.gif O prieš tai morčiavo kas 3 savaites.

Tiesiog katinas jaunas ir belieka laukti. Nusprendžiau nieko neieškoti. O gyvena jie kartu, reikia išnaudoti laiką kol katinas dar nežymi ir gali būti namuose. Jis labai gražiai elgiasi su Cruze. Aš linkusi vadovautis savo katukų veisėjų rekomendacijomis, DestinyBengals veisia jau virš 15 metų, lyderiaujantis veislynas pasaulyje, WowBengals irgi žinomas veislynas, be to mano seni draugai, auginame tos pačios veislės šunis.

Įkelsiu vakare naujų foto, truputį pasifotografavome vakar smile.gif
Atsakyti
Laukiam foto smile.gif
Atsakyti
Taigi, štai ir mes smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba,Inguliux
ziuriu pas jus toks pat tualietas kaip ir pas mus tik pas jus dureles kaba,o pas mus ne nes katei kazkodel nepatiko.
o jusu nepriestarauja kad ten dureles kaba?
lengvai ieina ir iseina?
Atsakyti
biggrin.gif

user posted image
Atsakyti