Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

WowBengals Take That "Robbie" 6 mėnesiai mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gražuolė, bet jau smakro kaip ir mano baggy neturi biggrin.gif labai panašus veidelis.
Papildyta:
Uodega gerulėsmile.gif bent jau foto atrodo stora
Atsakyti
Čia jis bigsmile.gif
Smakras viena didžiausių bėdų pas bengalus su milžiniškomis rozetėmis, reikės dirbti šiuo klausimu smile.gif Pas jaunesnį smakras geresnis buvo, tikiuosi kaip ir Cruze atveju, situacija gerės su amžium. Čia jam 14 savaičių:

user posted image
Papildyta:
Pirmoje nuotraukoje jis palenkęs galvą plius baltas fonas, tad smakro nė nesimato koks jis smile.gif
Atsakyti
Pas mažių smakras matosi smile.gif kur šonu profilis aiškiai išsiryškinęs smile.gif gal su amžiumi dar pasolidės biggrin.gif
Atsakyti
O aš dabar turiu galvos skausmą. Cruze rujoja jau n-tąjį kartą, kas kelias savaites... Robbie, iš pradžių nekreipęs dėmesio, dabar labai susidomėjęs doh.gif Primenu, jam 6 mėnesiai, Cruze už kelių dienų bus 10 mėnesių. Tikiuosi jie nieko nenuveikė kol aš buvau išėjusi unsure.gif
Diskutavau šia tema su didžiausiais veisėjais ir esu nustebinta jų patarimais. Jie laikytų juos kartu... Kadangi Cruze jau daug kartų buvo ruja, jie nelauktų kol jai sueis 12 mėnesių, baimindamiesi piometros kas labai dažnai pasitaiko bengalams. O kad Robbie kažką padarys tokio amžiaus labai maža tikimybė, bet tegu praktikuojasi doh.gif
Gal todėl visi bengalistai veisia per Tica, sunku įtilpti į kitų organizacijų rekomenduojamus rėmus... Bengalų veisimas kitoks...
Kokia praktika Lietuvoje? IDI, gal žinote?
Atsakyti
Tikrai nežinau, neužsiimu veisimu.
Papildyta:
Kaip suprantu piometra baisi liga, bet nemanau kad ji dažna, tada būtų labai pavojinga veisti kates , nes ne visada jas galima suleidinėti.
Atsakyti
Bėda tame, jog jei katė rujoja LABAI dažnai, ji nuolat yra pasiruošimo nėštumui stadijoje, sutrinka hormonų pusiausvyra, ko pasekoje piometra yra labai reali. Kalbu apie tokias kates kaip Cruze, kurios rujoja kas keletą savaičių sad.gif
Atsakyti
Na bengalės kiek žinau, dažnai rujojančios. Gal retai ramesnės pasitaiko. Man Robbie šituose foto pirmose Į Cruze panašus:D
Papildyta:
Nors šiaip jie nepanašūs, nei veiduku, nei atspalviu, kai kartu foto.
Atsakyti
Na jie neturi bendrų giminaičių 5 kartose (ką rasti lengva nebuvo), todėl pats tipas žinoma skiriasi. Bet yra daug ir panašumų, kuriuos aš stengiuosi išlaikyti. Panašios rozetės, jų forma, dydis, išsidėstymas. Abu labai kontrastingi dėka juodų apvadų ir šviesaus pagrindo. Nors man labai patinka šalto atspalvio ir tamsūs bengalai, patino norėjau būtent tokio. Tokia spalva pati geidžiamiausia smile.gif Ir puikiai papildo Cruze. Taip pat abu pasižymi labai trumpu, glotniu plauku ir geru charakteriu smile.gif
Kai galėsiu, pafotografuosiu Robbie lauke. Labai nemėgstu nuotraukų namie, sunku išgauti tikrąją spalvą ir kokybę bei atskleisti visą grožį smile.gif
Atsakyti
Va arti realybės spalvos atžvilgiu smile.gif Cruze aštuoni mėnesiai, Robbie penki.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Man Cruze labai nereali, patinka tas jos šaltas atspalvis, mano baggy buvo iki 1,5 metų visai šalto atspalvio o dabar jau kartais geltonas atrodo, dar nuo apšvietimo priklauso, lauke naturaliau atrodo. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

Mergaites, mes taip pat norime laikyti Bengaliska katina ax.gif dabar esam paieskose rolleyes.gif tik nesuprantam, kodel jie tokie brangus unsure.gif na, 2500 lt. g.gif kuo jie issiskiria is kitu?gal nuraminsite mane savo pasakojimais ir neatrodys mums dideli tie pinigai ax.gif

Busiu dekinga mirksiukas.gif 4u.gif
P.S. O, jus pacios, kur isigijote siuos grozius, wub.gif is veislynu?
Atsakyti