Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

Pamaniau būtų įdomu pažvelgti į mūsų kačių protėvius, kad jau buvo apie tai užsiminta. Pradėsiu nuo Cruze.

Tėvai:
user posted image
user posted image

Seneliai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Proseneliai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Baggio profilis tikrai geras palyginus su pateiktais pavyzdžiais anksčiau. Robbie panašus. Norėtųsi dar geresnio, bet gauti visą komplektą neįmanoma smile.gif Bet jau gvildenu mintį kaip atsivežti dar geresnį berniuką smile.gif
Atsakyti
Veislynų foto gerokai pafotoshopintos dabar smile.gif mano džigitų protėvius aš vos atkasiau biggrin.gif, mėgėjiškos dar foto būdavo smile.gif Dabar kažkur giliai albumuose, Baggio dauguma iš Googes ir Bali Bengal. O Leo tai iš senų kraujų .
Papildyta:
Cruzes protėviai ir tėvai tikrai įspūdingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2013 02 11, 10:07)
Viena labai raumeninga, laibakojė ir tiesaus profilio gražuolė guli dabar man ant kelių smile.gif

user posted image
user posted image

Neturiu dėl ko įsižeisti. Mačiau įvairių kačių. Galvoje daug idėjų, planų. Nesiruošiu daryti n vienodų kombinacijų, o dėl leidimo kergti savo katiną/-us ar pardavinėti kačiukus veisimui Lietuvoje, turiu savo nuomonę. Bet viską parodo rezultatai, ne kalbos, tad pagyvensim pamatysim smile.gif

o ne susimastot nuo ko issiveise ?i kai atvesit dar geru bengalu tai as jum tik rankom paplosiu.aciu ir uz tuos kur atvezet. kai jus ka tik nusipirkot 2 bredingus,ir net nelabai suvoket is ko teko rinktis pries 5 metus, ir kai atsiskraidindavo bengalus ir razdavo dezeja nusitriedusius ir velnei zino ko prifarsiruotus katinus ,tai jums labai lengva sneket,nuotraukos man visiskai nieko nesako ir nerodo man daugiau vardai pavardeniai pasako.AS jau sakiau kat man labai jie grazus tik deja niekada nebuvau ir nesu BEN n24 fane ,gal del to jie man jokio ispudzio visiskai ir nedaro,Bet dziugu kad dar vieni zmones ruosesi veisti dideles zozetes .
Atsakyti
http://www.vanmoned......collage 2.jpg

jusu kate ne is tu bent jau pagal nuotraukas ilgakoju galu ,ka as turejai omeny ,linke kaskas panasaus , beja jusu giminaite labai labai tolima.
http://www.vanmoned....3-07-2012-1.jpg

Papildyta:
IDI Bagiui ir Leo visoy visumoy nera ko lygintis,nes tai visiskai skirtingi katinai ,o mes pradejom nuo kainu tuom ir uzbaigsim, Inguliux praset parodyt kaciukus ,as jums parodziau seniai ,eeniai uz dyka atiduotus.Deja jus kol kas savo isvis nieko nei baisiau nei geriau parodyt negalit.o LT kaina yra gera nuo 1500 lt pardavinejantis veislynas kuris veise ne tik eiliunius, eilinei rinkai BEN n 24 ,bet turi ir ALC ir sidabra,tikraai yra geresnis uz ta kuris reke, kat jos kates Labai brangios ir seemos bala zino kuom ir kaina jos 1000eu.IR dar del to baisiau nebuna,tai buvo ir samagolijos berots ,kur sekmingai kaip ir jusu bengalo po kaskelintos kartos nosis isilygino ir yra veisemos ilgai ir laimingai.
Atsakyti
Nuotraukoje Cruze palinkusi prie žemės. Gyvai ji aukštesnė nei katė ir katinas pateiktose nuorodose, kuriuos aš beje puikiai žinau. Monique ir Kayleigh mano labai geros draugės, Robbie jų veisimo, WowBengals Take That.
Nelabai turiu foto kur gerai matytųsi Cruze kojos smile.gif Čia šiaip bent priekinės smile.gif

user posted image

O šiaip tai aš neatėjau į šį forumą kažkam konkrečiai daryti įspūdžio, aš juk nė vieno forumiečio asmeniškai nepažįstu smile.gif Visi mano draugai- bengalų veisėjai- užsieniečiai, norėjosi pabendrauti su Lietuvos augintojais. Aš iš tikrųjų, eglute25, nesupratau, jog padovanoti kačiukai yra Jūsų blush2.gif Kadangi aš ten neįžvelgiau show klasės, o ir pačios atsiliepimas buvo "padorus", matomai prisišnekėjau, todėl galima suprasti Jūsų priešiškumą rolleyes.gif Bet kai daug nuorodų, daug kritikos, sunku susigaudyti kurios nuotraukos Jūsų, kurios ne, apie ką apskritai kalbama.
O kai turėsiu ką parodyti, būtinai tai padarysiu smile.gif Kol kas rodau tai ką galiu smile.gif
Dėl kainų tai čia Irmama domėjosi, įdomu ar jau turi kačiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2013 02 11, 13:12)
Mano Baggio profilis geresnis nei tų parodinių, bent aš taip manau, jis šiek tiek kirstas, bet ne riestas.
user posted image
Aišku ne toks biggrin.gifD
user posted image
Bet ne visi į tokį lygiuojasi smile.gif

Musu Mejos va toks profilis palieka kai uzeina susinervavimo ir pykcio priepoliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O musu paneles is skirtingu veislynu, bet abi su dokumentais, bet labai skirtingos, profiliai ziauriai skiriasi ir kailiu struktura visiskai kitokia, charakteris taip pat, netgi judesiai kitokie, ta visa kuno raumenu struktura, bet abi jos bengales biggrin.gif tiesa Meja visiskai nesiseria ir turi silkini kaili, Skye plaukai visur metos. Uztat ir kaina buvo zenkliai didesne vienos.
Papildyta:
Todel dabar jei pirkciau bengala, tai tikrai zinociau ko ieskau ir kaip pasirinkti, ne kaip pirma, kai nebuvo su kuo palyginti ir patyrineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 02 11, 20:19)
Musu Mejos va toks profilis palieka kai uzeina susinervavimo ir pykcio priepoliai lotuliukas.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
O musu paneles is skirtingu veislynu, bet abi su dokumentais, bet labai skirtingos, profiliai ziauriai skiriasi ir kailiu struktura visiskai kitokia, charakteris taip pat, netgi judesiai kitokie, ta visa kuno raumenu struktura, bet abi jos bengales  biggrin.gif  tiesa Meja visiskai nesiseria ir turi silkini kaili, Skye plaukai visur metos. Uztat ir kaina buvo zenkliai didesne vienos.
Papildyta:
Todel dabar jei pirkciau bengala, tai tikrai zinociau ko ieskau ir kaip pasirinkti, ne kaip pirma, kai nebuvo su kuo palyginti ir patyrineti smile.gif

taivat ,as irgi kiek turiu ir turejau jos visos skirtingos , kunas ,galva ,ausis ,uodega, o charakteris tai kaip pas zmones ,kiekviena jy turi ir vis kitoky .Dar bernai jie panasesni bet mergos kiekviena bengale bet skirtingos jo viskuom.Pas mane net 2 seses is vieno veislyno o skires kaip diena ir naktis.
Atsakyti
Kaip ir maniškiai, vienas flegma, meškinas smile.gif o kitas pasiutęs kaip velnias, namie viską kramto, batus, sukneles, kitas nieko nėra sugadinęs smile.gif Kailis išvis skirtingas, kūno sanadara irgi skirtinga... Agresyvumo neturi nei vienas smile.gif Leo prisirišęs nerealiai, o Baggy nepriklausomas. Baggy labai pavydus, jei ką Leo pasiima, jam iškart reikia atimti, o poto numeta smile.gif Nors ir bernai smile.gif Snukius mėgsta pasidaužyti naktimis, gal dėl to kad charakteriai ir auros nesutinka biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau rašiau apie saviškių panašumus ir skirtumus, bet šiaip džiaugiuosi, turint omeny giminystės ryšių nebuvimą, jog abiejų vienoda plauko struktūra, labai trumpas ir švelnus kailiukas. Abiejų ilgas ir raumeningas kūnas. Rozečių forma, dydis, išsidėstymas labai panašūs. Abu labai kontrastingi. Charakteris abiejų mielas, žaismingas, jokios agresijos.

O čia kaip žadėjau Robbie protėviai (deja ne visos nuotraukos).

Tėvai:
user posted image

user posted image

Seneliai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Proseneliai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Superiniai, ir marmuriukas pasimaišęs smile.gif
Atsakyti
Ta foto kur antra prosenelių, tai superinis katinas smile.gif man tokios razetes (galima priskirti sparbl) žiauriai patinka smile.gif aišku ir tėvai nepriekaištingi smile.gif
Atsakyti
Ta marmuriukė kažkaip ne į temą blush2.gif
O Kanpur Cloud Formation tikrai superinis ir žymus katinėlis mirksiukas.gif Nerealus kontrastas wub.gif Man regis būtent jo dėka Robbie tėvelis su amžium tik gražėja, spalva visiškai neblunka ir pasak veisėjų, Robbie bus toks pats. Tikiuosi smile.gif
Dabar kai žiūriu, tai jie man su Robbie labai panašūs, toks pats sudėjimas.

user posted image
user posted image
Atsakyti