Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

o GAL JAM MORČIUS sad.gif Sako būna kad ir kastruoti pradeda žymėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2013 03 12, 12:35)
Pas mane bėda atsitiko, jau antrą kartą prieš silikono keitimą kažkuris atlekia ir pamiža į lovą (nepatinka dėžės kvapas ar kas) ankščiau taip niekada gyvenime per 5 metus nebuvo sad.gif nebežinau ką daryti, kambario uždaryti negaliu, drasko duris, o kai nematau pridergia sad.gif Gal kas susidūrėte su tokia problema? Silikoną keičiu dažnai, nebūna nei drėgnas, nei ką, tiesiog kvapas atsiranda per laiką.

Buvo maniskiam taip kad padare virtuvei po stalu 2 kartus, tai as nusprendziau kad del kvapo. Dazniau pradejau keist visa kraika, atrodo susitvarke.
Maniskiui matyt morcius irgi prasidejes vaiksto riaumodamas, nors niekada nebudavo.
Atsakyti
Dėkui Kajuka už atsakymą, galvoju kad pas mane vieną taip, būtų nors kur nors kitur bet į lovą sad.gif kaip kvapą išnaikinti iš čiužinio sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif kažkaip buvau pametusi temą ir tik dabar pažiūrėjau, kad jau senai nauja sukurta ir kiek aš jau praleidau blink.gif

Pas mus viskas gerai, katinai duodasi kaip pasiutę, vakare pasirodysim mirksiukas.gif

Kas liečia dėl darymo į lovą, tai mano mergina buvo įsigudrinusi specialiai ten daryti, tiesiog ateidavo ir žiūrėdama į akis sysiodavo lovoje doh.gif bet viskas susitvarkė po sterilizacijos, tai manau, kad jin taip bandydavo žymėti savo teritoriją... norėjo, kad tai būtų jos lova doh.gif

Kas klausė dėl susidraugavimo tai pas mane paeiliui apsigyveno trys gyvūnai. Šuniui jau buvo apie 5 metus, kai atsirado pirmoji bengalė Getera. Ji buvo augusi su šunimi tai mes gana greitai apsipratom ir susidraugavom, gal kokios savaitės prireikė, jau tiksliai neatsimenu kiek laiko g.gif o dabar tai bengalė labiau myli šunį nei mane lotuliukas.gif po kiek laiko namus pasiekė mūsų bengaliukas Buddy, tai jam buvo gerokai sunkiau apsiprasti ne tik su kate, bet ir su šuniu... Bet kantrybės dėka, po truputį po truputį supažindinom ir juos. Taigi dabar be bėdų gyvena šuo (vokiečių aviganis) ir bengalas su bengaliuke ax.gif aišku jų visų kartu nepaliekų vienų pačių, jei aš iš namų tai katinai nuo šuns būna atskirti, nes neduok dieve kokia nelaimė 4u.gif

Kalbant apie riestanosius bengalus, teko laimė ir mums su tokiais susidurti, ir pralaimėti netgi, kol dar su Getera dalyvavom parodose smile.gif
Atsakyti
Teko saviškius iškraustyti į atskirą kambarį po to kai ir Robbie, ir Cruze rujos metu pridarė ant lovos... Gerai, kad neįsigėrė į čiužinį, užtiesalą tiesiog išmečiau, o patalynė po juo išsiskalbė. Dabar turi savo nuosavą erdvų kambarį, kuriame tegu daro ką nori smile.gif Bet maniškiai tai nekastruoti... IDI, kokio amžiaus jūsiškiams buvo atlikta kastracija? O gal čia tik kraiko problemos jei anksčiau tokių bėdų nepasitaikė.
Atsakyti
Abu kastruoti apie 7 mėn, manau bus kažkoks ignoravimas į kraigą (atseit kvapas yra), nors ankščiau taip nebuvo sad.gif
Atsakyti
Taip, pavasaris atejo ir prasidejo biggrin.gif Musu Mejai irgi morcius buvo, vakar tik baiges... Tai eina sau biggrin.gif riaumojo tai baisiai, bet dar galejau pakest, bet tai kad myzciojo ant fotelio kasdien po karta lotuliukas.gif tai gerai , kad tas fotelis odinis...dabar labai bijau kitos rujos....
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau pirkti Bengalijos katytę, gal galite suteikti informacijos kokiuose veislynuosi turi ar laukia vadų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
yra mergaite kaina 2500lt be apribojimu (parodos,veisimas ,pet) jusu pasirinkimas ,likusi paskutine ,buvo vienintele pana vadoja,bernus jau isgraibste ,tevas is vokietijos veislyno labai geras ,mama kaip supratau lt gaminta biggrin.gif Labai ,labai stambi, BEN 24 ,labai bendraujanti ir geranoriska kates savininke smile.gif netureciau dabar 5 paaugliu pirkciau sau. biznio nedarau ir reklamos biggrin.gif ne mano kate , ne mano katinas , ne mano kaciukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDI @ 2013 03 12, 13:35)
Pas mane bėda atsitiko, jau antrą kartą prieš silikono keitimą kažkuris atlekia ir pamiža į lovą (nepatinka dėžės kvapas ar kas) ankščiau taip niekada gyvenime per 5 metus nebuvo sad.gif nebežinau ką daryti, kambario uždaryti negaliu, drasko duris, o kai nematau pridergia sad.gif Gal kas susidūrėte su tokia problema? Silikoną keičiu dažnai, nebūna nei drėgnas, nei ką, tiesiog kvapas atsiranda per laiką.

demesio gal pritruko, arba smirda jam i deze eit ,pas man viena abisine jai nors kas dezei yra neina i ja, daryk ka nori jai dzin,jai deze nesvari tai ji prie jos tups ,tai lakstau kas valanda su lopetele, biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguliux @ 2013 03 23, 09:20)

nu va jau greit kluba TICA galima steigt LT Ne tokie vienisi mes,jau net 4 reproduktorius pazystu LT biggrin.gif
SVEIKINU drinks_cheers.gif
thumbup.gif
AR KAS is forumo vaziuos i paroda wcf?
ir buciau labai dekinga uz info, jai kas zino ne katrata snieginy su dok.
ir abisinu neblogu katinu.
Atsakyti
Cruze buvo tariamas nėštumas, neseniai vėl buvo ruja, gal šįkart apneštės smile.gif

Būsimi, tikiuosi, tėveliai:

user posted image

Mane domintų Lietuvos reproduktoriai (kergimui su kito veislyno kate). Ar yra tikrai puikių egzempliorių?

Atsakyti