Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 4

QUOTE(LokysL @ 2013 01 19, 13:11)
Siandien paziurejau momentine galia ss oras oras inverterio tai buvo 900w kai lauke -13, uzduota temp 24 laipsniai ir high speed putimo greitis. Taip pat paziurejau rekupo duomenis tai be teno rekupas ipucia 13 laipsniu, istraukia 17 laipsniu, lauko temp rodo -6. Siaip istraukimo temp turetu buti siek tiek didesne gal vienu laipsniu  ir lauko temp pastebejau turi didele paklaida, reikes susistatyti savo jutiklius.

Na o kaip šiaip siurbliui sekasi prie tokios temperatūros šildyti? Ar pučiamas oras pakankamai šiltas?
Atsakyti
Gal kas nors, kur matėte namą su natūraliai sendintu mediniu fasadu? Medis natūraliai saulės nupilkintas, kaip mediniai takai prie jūros.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 01 19, 15:43)
Gal kas nors, kur matėte namą su natūraliai sendintu mediniu fasadu? Medis natūraliai saulės nupilkintas, kaip mediniai takai prie jūros.

natūraliai susenęs medis yra vežamas iš USA, nuo senu pastatų, laivų ir pan. Jį naudoja vidaus interjere, bet kad juo darytų fasadus - negirdėjau. kaina jo labai aukšta.
ar tu turi galvoje variantą, kai iškalamas fasadas kokiu nors maumedžiu ir paliekama be apdailos ir per 2-3 metus jis natūraliai papilkėja?
noreikiškėse, vytėnuose pats mačiau, manau kiekviename kvartaliukyje tokių atsiras
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 19, 16:06)
natūraliai susenęs medis yra vežamas iš USA, nuo senu pastatų, laivų ir pan. Jį naudoja vidaus interjere, bet kad juo darytų fasadus - negirdėjau. kaina jo labai aukšta.
ar tu turi galvoje variantą, kai iškalamas fasadas kokiu nors maumedžiu ir paliekama be apdailos ir per 2-3 metus jis natūraliai papilkėja?
noreikiškėse, vytėnuose pats mačiau, manau kiekviename kvartaliukyje tokių atsiras

Turiu galvoje antrąjį variantą. Mačiau vienintelį Vytėnuose. Bet jis kažkodėl jau kokius 3 metus papilkėti nenori. O toks pusiau papilkavęs man nelabai. Gal tai nuo medžio rūšies kiek priklauso.
Kurioje maždaug vietoje Noreikiškėse?
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 01 19, 16:19)
Turiu galvoje antrąjį variantą. Mačiau vienintelį Vytėnuose. Bet jis kažkodėl jau kokius 3 metus papilkėti nenori. O toks pusiau papilkavęs man nelabai. Gal tai nuo medžio rūšies kiek priklauso.

Yra toksai namas, prie ringaudu, varzupio gatves gale..

Buvo sviesus, dabar jau pilkas, neaisku koks bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 19, 16:27)
Yra toksai namas, prie ringaudu, varzupio gatves gale..

Buvo sviesus, dabar jau pilkas, neaisku koks bus toliau.

Ačiu. Reikės prasukti savo akimis įsitikinti.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 01 19, 16:19)

priklauso ir nuo medžio rūšies. vienodai supilkėti reikia ilgesnio laiko tarpo nei 3m
jei tikrai nori gero efekto, siūlau darytis tokią apdailą, o ne pilkinti ir laukti, laukti ir pilkinti smile.gif

forto gatvėje
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 19, 17:50)
priklauso ir nuo medžio rūšies. vienodai supilkėti reikia ilgesnio laiko tarpo nei 3m
jei tikrai nori gero efekto, siūlau darytis tokią apdailą, o ne pilkinti ir laukti, laukti ir pilkinti  smile.gif

forto gatvėje

Tipo siūstis iš Amerikos? Bijau, kad man per didelė prabanga.
Maumedžio terasa labai gražiai papilkėjo per maždaug metus. Čia gal, kad didesnį poveikį gauna.
Blogiausiu atveju reikės panašiai nubeicuot, o likusį darbą palikti saulei ir lietui.
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 01 19, 18:03)
Tipo siūstis iš Amerikos? Bijau, kad man per didelė prabanga.
Maumedžio terasa labai gražiai papilkėjo per maždaug metus. Čia gal, kad didesnį poveikį gauna.
Blogiausiu atveju reikės panašiai nubeicuot, o likusį darbą palikti saulei ir lietui.

ne, tipo beicuoti drinks_cheers.gif
terasa greitai pilkėja, nes krituliai ir saulė lengvai pasiekia medieną. pietinė pusė irgi greičiau pilkėja.
vėliausiai papilkės šiaurinė pastogė.
Atsakyti
Cia tas papilkejes namukas apie kuri Kristinka kalbejo:

My Webpage

Man jis gyvai labai grazus ir stilingas... wub.gif

Per Forto gatve Noreikiskese vaziuoju kasdien.Nedazytu ir naturaliai nupilkejusiu namu ten nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 01 19, 18:27)
Cia tas papilkejes namukas apie kuri Kristinka kalbejo:

My Webpage

Man jis gyvai labai grazus ir stilingas... wub.gif

Per Forto gatve Noreikiskese vaziuoju kasdien.Nedazytu ir naturaliai nupilkejusiu namu ten nera... g.gif

tada gal klystu. bet buvau tikras kad toje gatvėje
Atsakyti
Nu man regis panasu, kad arteju prie finiso!

cia kaip mazdaug sklype atrodytu.
user posted image

Cia vidus
user posted image

Ten kur isorej dvi kolonos, butu pratestas stogas ir tokia nesildoma patalpa, dviraciams, padangoms etc.

Sitam variante kol kas tik viena minusa iziuriu, tai, kad norejau vienu lauko duru, o dabar ju nepadarius is svetaines tektu vaikscioti aplink nama.

Aisku dar reikia iki galo langus apgalvoti ir vienos durys i kambary virs svetaines kazkaip nezinau ar vietoj.
Atsakyti