QUOTE(mergina05 @ 2013 01 20, 12:35)
Cia tos kur plastikines ale? Mane ir tos glumina, nes kiek ziurejau tai nelabai suprantu kiek geros, normalio, gali kainuoti, nes kainu skirtumas nemazas. Siaip terasai ziurinejausi apie 400ll/m2 is tos egzotines medienos, wood mood prekiauja ja, kaina didele, o kaip vus nezinia, tai va ir metausi, reikia iki pavasario apsisprest
realiai ten poliamido ir medienos mišinys. Kainos jų labai įvairios, bet negaliu pasakyti kuo jos skiriasi - neesu jų specas. gal plastiko kokybe? raliai jos turi polinkį šiek tiek šviesėti nuo UV spindulių, tai gal tos brangesnės dar turi kokią nors mistinę UV apsaugą?
iš principo nežinau ar verta sukišti į terasos grindis kažkokią egzotinę ir super brangią medieną - ji vis tiek neliks kaip nauja. Spalvą keičia net ir pati egzotiškiausia mediena. norint išlaikyt spalvą ir grožį, teks laikas nuo laiko atšviežinti ... arba susitaikyti su natūraliu medienos senėjimo procesu
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2013 01 20, 14:46)
Maumedziu kaltu namuku Forto g. tikrai yra- ir kotedzai, ir visas namas, bet jie visi dazyti.Kai kuriuos per pastaruosius kelis metus jau ir slifavo, ir perdaze...Nelimpa dazai prie maumedzio ir viskas.
Mano maumedine terasa taipogi per metus papilkejo.Man taip grazu...

O kaimynai baisisi.

Pas juos kompozito terasa, jau gal kokie 4 metai.Gal kokia pigesne, nes vistik nezymiai pablysko.
Na sitas variantas is tavo idetu 3 padoriausias.
Man taipogi butu geriau 3 mini miegamieji negu 2 didesni. Tik as kaip nors bandyciau numatyti antra, nors ir mazulyti vonios kambareli.
sakau, jog lyg tai mačiau ten

tai gal aš kaip tik buvau užtaikęs pasižiūrėti prieš atnaujinimą.
Keisti tie žmonės - daro tokią apdailą ir tikisi jog medis iš lauko bus kaip naujas visą laiką. čia jau turi patikti natūraliai papilkėjęs medis, kitaip reikia rinktis kitas medžiagas.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 19, 23:17)
Nu man regis panasu, kad arteju prie finiso!
Ten kur isorej dvi kolonos, butu pratestas stogas ir tokia nesildoma patalpa, dviraciams, padangoms etc.
Sitam variante kol kas tik viena minusa iziuriu, tai, kad norejau vienu lauko duru, o dabar ju nepadarius is svetaines tektu vaikscioti aplink nama.
Aisku dar reikia iki galo langus apgalvoti ir vienos durys i kambary virs svetaines kazkaip nezinau ar vietoj.
Jūs neužpykite, bet visi variantai, kuriuos Jūs patobulinate - tik pablogėja. nenorite imti jau paruošto projekto ir nieko jame nekeisti, nebent gabaritinius matmenis?
sutinku, jog šitas iš visų Jūsų perdarinėtų yra arčiausiai tiesos, bet įėjimas per svetainę ... gal reiktų tambūrą sukeisti su katiline?
užsiaurinot koridorių - aš gal kaip tik jame numatyčiau kažkokią spintą, gal veidrodžius.
nežinau, gyvensite Jūs
P.S. įmeskite savo projektą bei pamąstymus į Individualių projektų temą, gal ten kas duos dar kokių minčių