1.virtuvės baldus traukčiau į svetainės kampą tarp tų dviejų langų.
2. tą wc viduryje naikintinas.
3. pasidėliokite svetainėje valgomąjį stalą, minkštą dalį, televizorių, pamatysite koreguosis.
4. katilinė tik su sąlyga kad tik šilumos siurblys (nes nėra lauko durų, lango, kaminų ir iš svetaines įėjimas nzn.)
5. Sienute (wc dalis kampo) galėtų viduryje likti, dar kiek prailginti prie jos statosi sofkutės.
Mano nuomonė.

Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 16, 23:40)
butu ateityje, jei bus pinigu atskiras garazas prie jo sandeliukas, o jei nebus, tai visokius irankiius ziema siltnamyje, o visokie kiti rakandai susiresciau atskira toki medini dviraciams padangoms ir rogems..
ir man tas WC nei sis ne tas.. reikia dar pasukti su baldais galva.. gal ne tv nes ten i ta kampa istisai saule sviestu nieko nesimatys.. Gal kazkaip dalis virtuves issikomponuotu..
o jeigu SS tai suprantu ten tos irangos nelabai daug tilptu gale i 1.7 m ir aptarnavimas is priekio?
ir man tas WC nei sis ne tas.. reikia dar pasukti su baldais galva.. gal ne tv nes ten i ta kampa istisai saule sviestu nieko nesimatys.. Gal kazkaip dalis virtuves issikomponuotu..
o jeigu SS tai suprantu ten tos irangos nelabai daug tilptu gale i 1.7 m ir aptarnavimas is priekio?
dėl rakandų Kristinka_2010 reikia dabar spręsti, nes gaunasi pasistatai namą, paskui aplinkui dar tris..iš lentų.