Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(Jomilija @ 2013 03 23, 23:58)
O kas butent tau nepatinka tavo nosytej?

issiunciau i A.Z foto su savo nosim, pamatysi, kuo nepatenkinta doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, apsiskaiciau paskutines temas ir neradau daug info ir atsiliepimu apie D. Radzeviciu. Jau kaip ir uzsirasiau konsultacijai pas ji, nors nesu galutinai apsisprendusi, operacijos kaina pas ji man kaip ir priimtiniausia. Esu apdovanota 'amzina' sloga, sugebu persalti net neiseidama is namu, garsiai ir sunkiai kvepuoju, taip pat sulaukiu ir ne itin pasitikejima savimi sukelianciu komentaru is aplinkiniu. Noreciau tiesiog istiesinti nosies pertvara ir siek tiek patrumpinti nosi (forma gali likti ir ta pati, tiesiog norisi, kad nosis butu trumpesne) - norisi zinoti, ar tai skaitosi kaip pilna nosies korekcija ir ar ji butu labai sudetinga? Jei kas nors ruosiasi darytis artimiausiu metu, noreciau pabendrauti, galbut pasidalinti nuotraukomis, ispudziais, arba jei kas nors daresi ar darysis pas radzeviciu taip pat butu malonu susirasyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K&A @ 2013 03 24, 14:32)
Sveikos merginos, apsiskaiciau paskutines temas ir neradau daug info ir atsiliepimu apie D. Radzeviciu. Jau kaip ir uzsirasiau konsultacijai pas ji, nors nesu galutinai apsisprendusi, operacijos kaina pas ji man kaip ir priimtiniausia. Esu apdovanota 'amzina' sloga, sugebu persalti net neiseidama is namu, garsiai ir sunkiai kvepuoju, taip pat sulaukiu ir ne itin pasitikejima savimi sukelianciu komentaru is aplinkiniu. Noreciau tiesiog istiesinti nosies pertvara ir siek tiek patrumpinti nosi (forma gali likti ir ta pati, tiesiog norisi, kad nosis butu trumpesne) - norisi zinoti, ar tai skaitosi kaip pilna nosies korekcija ir ar ji butu labai sudetinga? Jei kas nors ruosiasi darytis artimiausiu metu, noreciau pabendrauti, galbut pasidalinti nuotraukomis, ispudziais, arba jei kas nors daresi ar darysis pas radzeviciu taip pat butu malonu susirasyti.  smile.gif

As irgi nelabai radau info apie radzeviciu, jis mane taip pat domina, ir kaina jo priimtina, tik isties, labai idomu butu sulaukti kazkokiu atsiliepimu.
Atsakyti
As dariausi pas Radzeviciu pries 9 metus. Taremes vienaip, padare kitaip. Pradzioj kelis men dar atrode, kad lyg yra efektas, o kai sugijo grizau prie to paties kaip pries operacija. Tiesiog taremes, kad panaikins kuprele ir sutrumpins nosi, nes lupa tempe nosies galiuka zemyn. Deja, rezultato nebuvo jokio sad.gif Kuprele siek tiek gal ir mazesne, bet liko, o nosies galiukas vistiek nusileido zemyn. Beje, pasirodo mano pertvara buvo trijose vietose nelygi( turejau kelis luzius), tai Radzevicius net neliete. Pries metus dariausia antra operacija (sikart pilna rinoplastika) pas Kaikari. Gal ir nesu patenkinta 100 proc, bet rezulatas akivaizdus, o ir pertvara sutvarke. Tikiuosi, merginos, jums pasiseks labiau. Taciau man jis nemielas gydytojas, nepatikesit, bet po operacijos jo daugiau niekad nemaciau, nes jis sake, kad pasirodyti pas ji nereikia smile.gif Daug ka pasako apie poziuri i pacienta jau po operacijos...
QUOTE(K&A @ 2013 03 24, 14:32)
Sveikos merginos, apsiskaiciau paskutines temas ir neradau daug info ir atsiliepimu apie D. Radzeviciu. Jau kaip ir uzsirasiau konsultacijai pas ji, nors nesu galutinai apsisprendusi, operacijos kaina pas ji man kaip ir priimtiniausia. Esu apdovanota 'amzina' sloga, sugebu persalti net neiseidama is namu, garsiai ir sunkiai kvepuoju, taip pat sulaukiu ir ne itin pasitikejima savimi sukelianciu komentaru is aplinkiniu. Noreciau tiesiog istiesinti nosies pertvara ir siek tiek patrumpinti nosi (forma gali likti ir ta pati, tiesiog norisi, kad nosis butu trumpesne) - norisi zinoti, ar tai skaitosi kaip pilna nosies korekcija ir ar ji butu labai sudetinga? Jei kas nors ruosiasi darytis artimiausiu metu, noreciau pabendrauti, galbut pasidalinti nuotraukomis, ispudziais, arba jei kas nors daresi ar darysis pas radzeviciu taip pat butu malonu susirasyti.  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jomilija @ 2013 03 23, 21:06)
O tarp kuriu renkiesi? smile.gif
As dar neuzsirasius ir nesusitarus del datu....
Kas nepatinka nosytej?

As dar domiuosi gyd, Jankunu, bet jis operuoja Klaipedoje, o as pati is Kauno! smile.gif Nzn vis skaitineju cia, norisi isgirsti atsiliepimu apie gydytojus, labai noreciau nuotrauku pmatyti mergaiciu kaip atrodo po operaciju, bet nzn kaip tongue.gif Mano nosyte yra gan didoka, su kuprele, reikia tiesinti pertvara! noreciau, kad nuimtu kuprele ir truputi sumazintu smile.gif
Atsakyti
Apie operaciją svajoju jau daug metų, o dabar atsirado financinių galimybių, bet niekad nebūčiau pagalvojus, jog tiek daug Jūsų, nelabai patenkintų OP. blink.gif Jau net pradėjau dvejoti, paskaičius Jūsų pasakojimus. Vis tiek, pinigai ne maži, kad ir mėnesio alga, bet tikrai nesinori, jog rezultatas vos, vos matytųsi ar dar reikėtų korekcijų. Beje, aš norėčiau ne tik nosies, bet ir barzdos, nes nepatinka mano profilis.

Būtų įdomu pamatyti jūsų nuotraukas, prieš ir po. Gal tai padėtų apsispręsti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! Nesuprantu kur visos prapuolete??? kodel sita tema taip greitai pasimirso??? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kataleja28 @ 2013 03 24, 14:54)
As dar domiuosi gyd, Jankunu, bet jis operuoja Klaipedoje, o as pati is Kauno! smile.gif  Nzn vis skaitineju cia, norisi isgirsti atsiliepimu apie gydytojus, labai noreciau nuotrauku pmatyti mergaiciu kaip atrodo po operaciju, bet nzn kaip  tongue.gif  Mano nosyte yra gan didoka, su kuprele, reikia tiesinti pertvara! noreciau, kad nuimtu kuprele ir truputi sumazintu  smile.gif

Kaip suprantu, reikia pirmiausiai atsiusti savo pacios nuotrauka "teismui", o tuomet gausi prisijungima prie el. pasto.
Na, kazkaip taip wink.gif
Taip pat galima paprasyti gydytojo, pas kuri ketini operuotis darbu pavyzdziu.
Nors man pvz. Vitkus nieko neparode neva del konfidencialumo priezasciu..
Atsakyti
Merginos, ar kuri daretes tik nosies galiuko korekcija? Ar rezultatas matosi akivaizdziai, ar vis tik neverta zaist vien su galiuku? Ir ar konsultuojantis parodo nuotraukas (kaip filmuose blush2.gif ) kaip tavo nosis atrodo dabar ir kaip gali atrodyti? Nors del savo nosies kompleksuoju, visgi nesu apsisprendus, ar reikia pilnos operacijos, ar uztektu tik galiuko ar apskritai galima gyvent su tuo, ka turiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2013 03 28, 21:40)
Merginos, ar kuri daretes tik nosies galiuko korekcija? Ar rezultatas matosi akivaizdziai, ar vis tik neverta zaist vien su galiuku? Ir ar konsultuojantis parodo nuotraukas (kaip filmuose blush2.gif ) kaip tavo nosis atrodo dabar ir kaip gali atrodyti? Nors del savo nosies kompleksuoju, visgi nesu apsisprendus, ar reikia pilnos operacijos, ar uztektu tik galiuko ar apskritai galima gyvent su tuo, ka turiu.  blink.gif

Pati ruosiuosi liepos men arytis pilna nosies korekcija, pirmiausia tau reiktu nueiti i konsultacija su plastikos chirurgu, jis ir pasakys kokia tau operacija reikalinga, ar tik nosies galiuko ar ar kazkas negerai! smile.gif nes pati ir neisivaizdavau kas blogai su mano nosim tongue.gif kai nuejau pasake kad ir truputi kuprele reikia salinti ir kad pertvara kreiva ir visa kita schmoll.gif Tai va, pirmausia reikia konsultacijos! o nuotraukas parodo kaip mazdaug atrodytum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kataleja28 @ 2013 03 28, 22:32)
Pati ruosiuosi liepos men arytis pilna nosies korekcija, pirmiausia tau reiktu nueiti i konsultacija su plastikos chirurgu, jis ir pasakys kokia tau operacija reikalinga, ar tik nosies galiuko ar ar kazkas negerai! smile.gif  nes pati ir neisivaizdavau kas blogai su mano nosim tongue.gif  kai nuejau pasake kad ir truputi kuprele reikia salinti ir kad pertvara kreiva ir visa kita schmoll.gif  Tai va, pirmausia reikia konsultacijos! o nuotraukas parodo kaip mazdaug atrodytum smile.gif

o kada tas nuotraukas parodo? ka jau susitari del operacijos ar kazkurios (turbut tikrai ne pirmos) konsultacijos metu?
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2013 03 28, 23:56)
o kada tas nuotraukas parodo? ka jau susitari del operacijos ar kazkurios (turbut tikrai ne pirmos) konsultacijos metu?

Konsultacijos metu parodo nuotraukas. smile.gif
Atsakyti