As dariausi pas Radzeviciu pries 9 metus. Taremes vienaip, padare kitaip. Pradzioj kelis men dar atrode, kad lyg yra efektas, o kai sugijo grizau prie to paties kaip pries operacija. Tiesiog taremes, kad panaikins kuprele ir sutrumpins nosi, nes lupa tempe nosies galiuka zemyn. Deja, rezultato nebuvo jokio

Kuprele siek tiek gal ir mazesne, bet liko, o nosies galiukas vistiek nusileido zemyn. Beje, pasirodo mano pertvara buvo trijose vietose nelygi( turejau kelis luzius), tai Radzevicius net neliete. Pries metus dariausia antra operacija (sikart pilna rinoplastika) pas Kaikari. Gal ir nesu patenkinta 100 proc, bet rezulatas akivaizdus, o ir pertvara sutvarke. Tikiuosi, merginos, jums pasiseks labiau. Taciau man jis nemielas gydytojas, nepatikesit, bet po operacijos jo daugiau niekad nemaciau, nes jis sake, kad pasirodyti pas ji nereikia

Daug ka pasako apie poziuri i pacienta jau po operacijos...
QUOTE(K&A @ 2013 03 24, 14:32)
Sveikos merginos, apsiskaiciau paskutines temas ir neradau daug info ir atsiliepimu apie D. Radzeviciu. Jau kaip ir uzsirasiau konsultacijai pas ji, nors nesu galutinai apsisprendusi, operacijos kaina pas ji man kaip ir priimtiniausia. Esu apdovanota 'amzina' sloga, sugebu persalti net neiseidama is namu, garsiai ir sunkiai kvepuoju, taip pat sulaukiu ir ne itin pasitikejima savimi sukelianciu komentaru is aplinkiniu. Noreciau tiesiog istiesinti nosies pertvara ir siek tiek patrumpinti nosi (forma gali likti ir ta pati, tiesiog norisi, kad nosis butu trumpesne) - norisi zinoti, ar tai skaitosi kaip pilna nosies korekcija ir ar ji butu labai sudetinga? Jei kas nors ruosiasi darytis artimiausiu metu, noreciau pabendrauti, galbut pasidalinti nuotraukomis, ispudziais, arba jei kas nors daresi ar darysis pas radzeviciu taip pat butu malonu susirasyti.