Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(sabini @ 2013 03 11, 19:56)
Sveikute, klausyk noriu pasiklausti del tos snerves, kaip suprasti turi gilesni linki? Mane kai operavo SV tai sake kad turejo bedu uzsiuti viena snerve, del to reikejo naktimis deti tamponelius suvilgytus aliejumi, kad tas audinis nesukietetu.. zodziu nzn kaip paaiskinti, bet mano viena puse yra kaip ir nusileidusi ir normali, o kita snerve dar atrodo istinusi, ir pvz kai bandau zaisti su snervem (jas "praskiest" biggrin.gif) tai viena normaliai o kita tokia kaip ir kieta, vietoj stovinti. Nezinau ar supratai.. Ir dar del to kad ta snerve dar istinusi, nosis atrodo palinkusi i kaire puse.. nezymiai , bet matosi, tai as labai tikiuosi, kad tas tinimas dar praeis? :? Man menuo ir savaite po op . O galiukas dar laikosi istines ane?

Labas, būten taip, kaip aprašei ir yra man, pradžioje buvo ryškus skirtumas, dabar šiek tiek mažesnis, bet tikrai matosi. O galiukas, tai patinęs dar, kietas, bet jaučiasi, kad po truputį atsileidžia...
Atsakyti
QUOTE(play_girl @ 2013 03 11, 20:45)
Labas, būten taip, kaip aprašei ir yra man, pradžioje buvo ryškus skirtumas, dabar šiek tiek mažesnis, bet tikrai matosi. O galiukas, tai patinęs dar, kietas, bet jaučiasi, kad po truputį atsileidžia...

Nu supratau.... *****, matyt cia jau SV bedele. Kurioj tau pusej? Mano tai kaire snerve. Bet gal dar anksti, iki metu reikia palaukti, gal atslugs ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sabini @ 2013 03 12, 00:41)
Nu supratau.... *****, matyt cia jau SV bedele. Kurioj tau pusej? Mano tai kaire snerve. Bet gal dar anksti, iki metu reikia palaukti, gal atslugs ... smile.gif

O pas tave ji atrodo palinkusi i viena puse del to ar ne? Nes jau pradedu kompleksuoti del kitu dalyku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2013 03 12, 00:53)
Papildyta:
O pas tave ji atrodo palinkusi i viena puse del to ar ne? Nes jau pradedu kompleksuoti del kitu dalyku  blush2.gif  blush2.gif

mano irgi kairė, bet kas per nesąmonė tada čia ???? tikiuosi šią savaitę pavyks pas jį nuvažiuoti.. o nosis manau neatrodo palinkusi smile.gif šeip tiesi visiškai, tik ta šnervė......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo play_girl: 12 kovo 2013 - 00:15
QUOTE(play_girl @ 2013 03 12, 02:13)
mano irgi kairė, bet kas per nesąmonė tada čia ???? tikiuosi šią savaitę pavyks pas jį nuvažiuoti.. o nosis manau neatrodo palinkusi smile.gif šeip tiesi visiškai, tik ta šnervė......

Na tau gerai tada, jeigu neatrodo palinkusi ir yra tiesi, nes maniske tai atrodo i kaire puse palinkusi, tai as vis mastau ar tai del tos snerves, ar tai del to kad viena puse nusileido jau o kita dar patinusi, bet jei galutiniam rezultate bus nosis pakrypusi i viena sona, tai as nusiausiu biggrin.gif Parasyk kaip sekes per apziura, ka sake! Gal galetum foto ideti savo i pasta, savo nosytes butent kad matytusi snerviu skirtumas??
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2013 03 12, 22:05)
Na tau gerai tada, jeigu neatrodo palinkusi ir yra tiesi, nes maniske tai atrodo i kaire puse palinkusi, tai as vis mastau ar tai del tos snerves, ar tai del to kad viena puse nusileido jau o kita dar patinusi, bet jei galutiniam rezultate bus nosis pakrypusi i viena sona, tai as nusiausiu biggrin.gif Parasyk kaip sekes per apziura, ka sake! Gal galetum foto ideti savo i pasta, savo nosytes butent kad matytusi snerviu skirtumas??

kadangi susirgau, teks važiuoti kitą savaitę unsure.gif galėsiu kada prie progos ir foto įmesti....
o tu dar nepergyvenk, jei tik mėnuo praėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau pasiklausti ar pries op galima valgyti ??? nes mano op balandzio 2 o velykos tai balandzio 1 ... ar cia neturi reiksmes tas valgymas ar turi? niekada nieko nesioperavau... o budama pas gydytoja ir nepaklausiau ...
Atsakyti
QUOTE(ruta840319 @ 2013 03 14, 18:10)
Sveikos merginos,

norejau pasiklausti ar pries op galima valgyti ??? nes mano op balandzio 2 o velykos tai balandzio 1 ... ar cia neturi reiksmes tas valgymas ar turi? niekada nieko nesioperavau... o budama pas gydytoja ir nepaklausiau ...

operacijos diena negalima nei valgyti, nei gerti. Pora savaiciu pries operacija nenaudoti aspirino ir kitu savo sudetyje turinciu aspirino vaistu. Diena pries opracija nenaudoti svaigiuju gerimu. Taip kad per Velykas gali valgyti, tik kiausiniu nepadaugink tongue.gif 4u.gif Linkiu sekmes ir kuo geresniu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pries metus pasidariau rinoplastika pas S.V. Nosis atrodo daug geriau, nei pries, taciau visiskai sutriko kvepavimo funkcija. Kadangi man salino kuprele, kartu su oda nusileido ir kremzles, kurie dabar blokuoja kvepavima. Aplinkiniai net girdi, kaip garsiai kvepuoju(( Prakvepuoju gal 50%, o kai ant sono atsiguliu, tai isvis kokiu 20. Buvau pas gydytoja konsultacijoje, tai sake, kad reikes tas kremzles viduje ispjauti. Ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Clarise @ 2013 03 15, 13:23)
Sveikos smile.gif
Pries metus pasidariau rinoplastika pas S.V. Nosis atrodo daug geriau, nei pries, taciau visiskai sutriko kvepavimo funkcija. Kadangi man salino kuprele, kartu su oda nusileido ir kremzles, kurie dabar blokuoja kvepavima. Aplinkiniai net girdi, kaip garsiai kvepuoju(( Prakvepuoju gal 50%, o kai ant sono atsiguliu, tai isvis kokiu 20. Buvau pas gydytoja konsultacijoje, tai sake, kad reikes tas kremzles viduje ispjauti. Ar yra kam taip buve?

Patarciau pries tai apsilankyti pas gera lorista pasikonsultavimui, kad poto dar kitokiu bedu neatsirastu 4u.gif
Atsakyti
Na kitu bedu kaip ir nera. As pati tas kremzles matau, tai jos ir blokuoja nosi(
Atsakyti
Labutis dar karta,

rodos jau 100 kartu perskaiciau visas temas, taciau radau labai mazai atsiliepimu apie K. Vitku. Nors buvau pakankamai tvirtai apsisprendus del S.V., taciau po konsultacijos ir "kompiuterines nosies korekcijos" labiau linkstu prie K.V. varianto.
Todel labai labai idomu, ar kuri nors daretes ir kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, noreciau ir as prie jusu prisijungti, labai labai noriu operacijos, bet, kaip ir dauguma, nezinau kuri gydytoja pasirinti (vilniuje), nes apie visus yra ir geru,ir blogu atsiliepimu... paskaicius jusu temas, apskritai pradedu baimintis, ar viskas pavyks sklandziai, nes dauguma mergaiciu nera iki galo patenkintos. apie savo nosies korekcija svajojau jau nuo vaikystes, turiu tokia bulve ant nosies galo, tikrai ne moteriska, tokia fui smile.gif as jos labai nemyliu, todel operacijos labai noriu, kazkodel galvoju, kad jei ir nepavyktu padaryti labai grazios nosytes, atrodo, kad blogiau vistiek nepadarys.. labai butu idomu paziureti jusu nuotraukytes, galeciau lengviau isivaizduoti, ar tikrai verta rizikuoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukass: 21 kovo 2013 - 22:28