QUOTE(Rupee @ 2014 01 08, 12:10)
Uzdara? O ka tau dare? Ta prasme, gal nedaug reikejo koreguoti? Man kai pirma OP dare, daktaras sake uzdara daro tik tais atvejais, jei nori visai mazu pokyciu...

Kazin kaip ten is tikruju?
man nueme kuprele, tiesino pertvara ir galiuka pasiaurino
Papildyta:
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 08, 12:55)
Sveikos merginos. Jau kuris laikas mastau apie nosies korekcija. Praeita ziema buvau nusprendusi darytis pavasari, bet.. Ar noro didelio nebuvo ir nutempiau iki siu metu. Dabar esu uzsidegusi si reikala susitvarkyti iki vasaros.
Kolkas didziausia galvos skausma kelia teisingas daktaro pasirinkimas. Teko bendrauti su Papeckiu ir Viksraiciu, bet pirmo nesirinkciau del daug neigiamu atsiliepimu, nors jis man sake padarytu superine nosyte

. Viksraitis kazkaip nelipo kaip zmogus.. Ir kiek pastebejau dauguma merginu nera patenkintos jo darbu..
Svarstymuose db Kaikaris ir Jankunas. Bet siandien Jankuno internetinej svetainej paziurejau darbu foto.. Nusivyliau..
Patarkite, kaip teisingai issirinkti daktara. Dar manau, jog tos merginos kurios lieka patenkintos operacijos rezultatais nebesedi forume, o kurioms nepasiseka ar lieka nepatenkintos, toliau bendrauja forume, dalijasi liudesiu ir neigiamomis emocijomis. Cia rasau is patirties, kai kitoje temoje sedejau ilga laika ir bendravau su mergaitem.
Gal yra kokia forumiete, kuri tokioje pat apsisprendimo stadijoje, kaip as
cia man rodos pats sudetingiausias dalykas issirink daktara, nes visi yra prigrybave.. as tai skaiciau forumus, ziurejau tuo metu pas ka daugiausia yra merginu uzzsiregistravusiu operacijai. manau kai chirurgas daro daug nosiciu operaciju tai jau ir ranka atmusta gerai.
O del apsilankymu forume tai taip uzgyja nosyte ir zmonem jau kitu problemu atsiranda, jau atsibodus bus per tiek laiko si tema.
Papildyta:
Mergaites kur daretes operacijas, kaip gydieties? man va israse antibiotikus, su juros vandeniu skalaut nosiuka ir katanov. gal dar ka daret kad pagreitint gyjima?