Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

Aš tai niekam nesakysiu, nebent tada, kai jau būsiu susitarus OP datą. Nenoriu atkalbinėjimų schmoll.gif

Beje, dėl tos nosies galiuko kaip bulvė. Aš galvoju, gal po OP būna taip toms, kurios ir prieš OP turėjo jau bulvę? Nes mano galiukas gan smailus ir nedidelis, nemanau, kad po OP pasidarytų didesnis? Ar vis tiek yra tikimybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 07 24, 21:29)
Aš jau kokį 15 metų noriu, tik anksčiau finansų nebuvo. Jis pakartojo tik mano žodžius, ką reikia daryti: trumpinti, pakelti galą, sumažinti kuprelę ir ištiesinti kreivumą.
Esmė tame, kad aš ne tik nosies noriu, bet ir smakro. Jis pas mane labai atsikišęs. Ir iš šono negražiai atrodo. Tai S. V. rašė, kad tikrai yra per didelis ir apvalus smakras. kad yra daręs tokių operacijų ir galės parodyti pavyzdžius. Tai man OP kainuos apie 12tūkst.  doh.gif
Akis ir aš norėčiau pasitvarkyt. Bet galvoju, gal per daug jau vienam kartui  biggrin.gif Paskui niekas iš viso nebepažins.
Aš datos dar nesusitariau, jis man tik pasiūlė datą konsultacijai.  Rugpjūtį jeigu pavyks nuvykti pas jį, tai bus gerai.
Kas nori, foto galiu atsiųsti, tikrai būtų įdomu išgirsti, nepažįstamų nuomonę. O ne draugų, kurie vis tiek atkalbinės.

noreciau pasiziureti i nosyte tavo ir smakra, grazina.L@mail.ru
Papildyta:
o del galo kaip bulve, tai aisku gali visko buti, bet pvz as labai prasiau daktaro kad tik tokia nebutu, jis sake nebus, beto mano buvo nosytes galas is apacios skyles toks, tai sake suapvalins, aisku dabar dar tokia nosis istinusi, bet as is visu pusiu pasiziuriu ir sakau vistiek geresne negu buvo:), man patinka, nors dar pats galas toks istines jautrus, net paskauda
Atsakyti
QUOTE(K&A @ 2013 07 07, 22:34)
Operuojuosi ateinanti savaite pas D.Radzeviciu. Dabar esu siek tiek pasimetus, nes buvau tik vienoje konsultacijoje ir mes ten su juo nieko beveik nieko neapkalbejom, nei kaip as atrodysiu po op, nei ka jis man darys, tiesiog bendrai apziurejo nosi ir parode pavyzdzius savo darbu. Ta dabar taip iseina, be jokiu kalbu, tiesiai i operacine?? Visgi patikiu savo veida i jo rankas. Kas daresi pas ji labai noreciau pakalbeti, nes atsiliepimu internete beveik nera.
Ir dar, ar galima gauti pasto slaptazodi?? Labai noriu paziureti i jusu nosytes.

sveika, as operavausi ir liepos men pas radzeviciu kaip ir nieko kolkas, o kaip tu?
Atsakyti
Sveikos, merginos, as labai svajoju apie grazesne nosyte, maniske stacia ir ilga. Kadangi gyvenu uzsienyje, issiunciau nuotraukas ir Kaikariui ir Viksraiciui. Sulaukiau labai idomiu atsakymu. Viksraitis rase, jog pataria darytis nosies operacija. Cituoju :"Jums reiketu sutrumpinti nosi ,sumazinti galiuko projekcija ir kiek isriesti." Sake operacija galima jau rugpjucio vidury. O Kaikaris atrase: "Jūsų nosytė tiesi, taisyklinga, graži."Kiek pasimeciau. Ar jus irgi atkalbinejo?
Atsakyti
QUOTE(gerdux1 @ 2013 07 26, 21:08)
Sveikos, merginos, as labai svajoju apie grazesne nosyte, maniske stacia ir ilga. Kadangi gyvenu uzsienyje, issiunciau nuotraukas ir Kaikariui ir Viksraiciui. Sulaukiau labai idomiu atsakymu. Viksraitis rase, jog pataria darytis nosies operacija. Cituoju :"Jums reiketu sutrumpinti nosi ,sumazinti galiuko projekcija ir kiek isriesti." Sake operacija galima jau rugpjucio  vidury. O Kaikaris atrase: "Jūsų nosytė tiesi, taisyklinga, graži."Kiek pasimeciau. Ar jus irgi atkalbinejo?

As irgi pirmiausiai kaikariui rasiau. tas atkirto, kad nemato ka reikia taisyti. tada atsiprasiau kad sutrukdziau jo laika ir kad ieskosiuosi kitos klinikos, parasiau S.V. ir jis parase kad reikia taisyti butent taip kaip as ir norejau smile.gif matyt priklauso nuo to, ar chirurgas perfekcionistas - as savo nosies nekenciu, man jinai kliudo nuo pat vaikystes, o tingesnis chirurgas nemato, ka ten taisyti nes gyvena sovietmecio laikais, kai taisydavo nosis jei jos 50 laipsniu kampo kuprele ir su karpa ant galo lotuliukas.gif mano patarimas tau yra toks - jei tu esi tikrai nusprendus kad sito nori, jei tu to nori ne menesi ir ne puse metu, eik pas ta chirurga, kuris mato tavo problema taip pat, kaip tu smile.gif nes kitaip nebus bendros kalbos ax.gif
Papildyta:
Tiesa merginos, paklaidziojau placiajame internete ir radau toki idomu dalykeli - amerikoj kai kurie chirurgai likus dviem savaitem iki operacijos nerekomenduoja vartoti ne tik analgino, bet ir cesnaku bei vitamino E g.gif tipo taip lengveja islipimas is narkozes ir didesne galimybe kad bus mazesnes kraujosruvos. kazi kiek tiesios? unsure.gif parasiau viksraiciui i klinika, kazi ka atrasys
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nosytės tvarkymas ir mano didelė svajonė. Turiu didelę, graikišką nosį doh.gif

Bet.. Pamažu keičiuos ir priimu save tokią, kokia esu (nelabai išvaizdi), bet trūkumus šalinu.. Ištiesinau dantis, ėmiau save prižiūrėti, ir matau, kad nosis gal nėra tokia didelė problema. Bet netolimoje ateityje būtinai reikės ir ją išspręsti ax.gif

Neužilgo kreipsiuos konsultacijų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, dariausi operacija pries 8m. pas pona Viksraiti, kuri siai dienai baigiu prakeikt. Nieko gero nepadare, nors nieko sudetingo ir daryt nereikejo. Dabar skaitineju ziurineju..vistiek noriu tos grazios nosytes nors tu ka...bet kiek prisiskaiciau, tai net bijau daryt ta pakarttine....sakau cia gal Dievo zenklas buvo, kad man nepavyko is pirmokarto g.gif
Susitariau konsultacijai su Kaikariu, ziuresim ka jis man papasakos ir ar isvis nores kist rankas prie 'padaryto darbo' doh.gif

QUOTE(gerdux1 @ 2013 07 26, 21:08)
Sveikos, merginos, as labai svajoju apie grazesne nosyte, maniske stacia ir ilga. Kadangi gyvenu uzsienyje, issiunciau nuotraukas ir Kaikariui ir Viksraiciui. Sulaukiau labai idomiu atsakymu. Viksraitis rase, jog pataria darytis nosies operacija. Cituoju :"Jums reiketu sutrumpinti nosi ,sumazinti galiuko projekcija ir kiek isriesti." Sake operacija galima jau rugpjucio  vidury. O Kaikaris atrase: "Jūsų nosytė tiesi, taisyklinga, graži."Kiek pasimeciau. Ar jus irgi atkalbinejo?

gal gali atsiust i pasta nosiuka, kazuo labaijau panasi i mano turetu but smile.gif melitukass@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(munixas @ 2013 07 31, 17:19)
Sveikos mergaites, dariausi operacija pries 8m. pas pona Viksraiti, kuri siai dienai baigiu prakeikt. Nieko gero nepadare, nors nieko sudetingo ir daryt nereikejo.

O ka jis turejo padaryti/kas negerai gavosi? tau praejo tik 8 menesiai po op, gali praeiti iki 1.5 - 2 metu kol nosis pilnai baigs gyti ir atrodys taip kaip turetu smile.gif Gal dar susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2013 07 31, 20:05)
O ka jis turejo padaryti/kas negerai gavosi? tau praejo tik 8 menesiai po op, gali praeiti iki 1.5 - 2 metu kol nosis pilnai baigs gyti ir atrodys taip kaip turetu  smile.gif Gal dar susitvarkys  smile.gif

mergaite man jau 8metai praejo. norejau galiuka pakoreguot, tai jau is karto po operacijos maciau, kad niekas nepasikeite, o laikui begant isvis susideformavo tas galiukas, plius pakelus galva siules kone matosi....t,y tokie guziukai.....vienu zo reikia pamatyt nemoku paaiskint g.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja konsultacija pas SV?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 08 01, 12:10)
O kiek kainuoja konsultacija pas SV?

as kaip dariausi op, tai nieko nekainavo.Siaip manau nuo 50lt
Atsakyti
Sveikos merginos, na as irgi neiskenciau ir noriu prisideti prie sios temos smile.gif Taigi turiu labai negrazia nosi: su kreiva pertvara, kuprele, bulves galu ir dar ilga, kiek domejausi tokios nosis vadinasi "mesingomis", puikus pvz.: Barbra Streisand http://static.ibnliv...a-Streisand.jpg , taigi pas mane kazkas panasaus... doh.gif Operacija buvo mano svajone daug metu, atsiradus pinigeliams nusprendziau pasiryzti thumbup.gif tad apsiskaiciusi ivairiausiu atsiliepimu ir nusprendziau eiti pas D.Radzeviciu i konsultacija. Nelabai jis patiko man, nei kaip zmogus, nei kaip viska isaiskino, taip atrode lyg ji kazkas su botagu veja ir nori visa info kuo greiciau isrezti. Papasakojo,tai ka as is google suzinojau ir is jusu. Na o apie mano nosi,nepasake kaip atrodytu bendras vaizdas, tik pasake ka galima padaryti: pasalinti kuprele, suformuoti trikampes formos galiuka ir LOR istiesins pertvara, tik negarantavo, kad visiskai, nes trauma buvo pries ~4metus ir akcentavo tai, kad is tu "mesingos" nosies tipo, tikrai nesukursi dailios nosies unsure.gif Net jis pats pasake, kad mano nosis yra ne didele, o labai didele verysad.gif Pagalvojau, kad bent vienas zmogus isdriso pasakyti man tiesa, kuria visi neige ir kuria as zinojau biggrin.gif Operacijos kaina butu 9000lt., nezinau, brangu ar ne... Tad po pirmos konsultacijos, jeigu viskas tinka galiu uzsirasyti operacijai. O kur pakartotine konsultacija? nosies matavimas ir visa kita. Kazkaip nerimta pasirode...Lyg koks fabrikas rolleyes.gif Praejus kelioms dienoms viska apsvarciau ar darytis pas ji ar ne, susigulejo visos mintys ir nusprendziau, kad as jam negaliu patiketi savo didziosios nosies, kazkaip ne tas zmogus atrodo g.gif Ir prisiminiau V.Kaikari, paskaiciau jusu atsiliepimus ir isitikinau, kad reikia keliaut pas ji 4u.gif smile.gif Gal zinot ar pas ji ilgai reikia laukti iki operacijos? Ar yra galimybe pasilikti kokiom 2paroms palatoje, kol LOR isimtu tamponus is nosies? Nes is Vilniaus vaziuoti i Kauna su viesuoju transportu, tamponais nosi ir itvaru... ax.gif kazkaip nelabai fainai atrodo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti