Sveikos merginos, na as irgi neiskenciau ir noriu prisideti prie sios temos

Taigi turiu labai negrazia nosi: su kreiva pertvara, kuprele, bulves galu ir dar ilga, kiek domejausi tokios nosis vadinasi "mesingomis", puikus pvz.: Barbra Streisand
http://static.ibnliv...a-Streisand.jpg , taigi pas mane kazkas panasaus...

Operacija buvo mano svajone daug metu, atsiradus pinigeliams nusprendziau pasiryzti

tad apsiskaiciusi ivairiausiu atsiliepimu ir nusprendziau eiti pas D.Radzeviciu i konsultacija. Nelabai jis patiko man, nei kaip zmogus, nei kaip viska isaiskino, taip atrode lyg ji kazkas su botagu veja ir nori visa info kuo greiciau isrezti. Papasakojo,tai ka as is google suzinojau ir is jusu. Na o apie mano nosi,nepasake kaip atrodytu bendras vaizdas, tik pasake ka galima padaryti: pasalinti kuprele, suformuoti trikampes formos galiuka ir LOR istiesins pertvara, tik negarantavo, kad visiskai, nes trauma buvo pries ~4metus ir akcentavo tai, kad is tu "mesingos" nosies tipo, tikrai nesukursi dailios nosies

Net jis pats pasake, kad mano nosis yra ne didele, o labai didele

Pagalvojau, kad bent vienas zmogus isdriso pasakyti man tiesa, kuria visi neige ir kuria as zinojau

Operacijos kaina butu 9000lt., nezinau, brangu ar ne... Tad po pirmos konsultacijos, jeigu viskas tinka galiu uzsirasyti operacijai. O kur pakartotine konsultacija? nosies matavimas ir visa kita. Kazkaip nerimta pasirode...Lyg koks fabrikas

Praejus kelioms dienoms viska apsvarciau ar darytis pas ji ar ne, susigulejo visos mintys ir nusprendziau, kad as jam negaliu patiketi savo didziosios nosies, kazkaip ne tas zmogus atrodo

Ir prisiminiau V.Kaikari, paskaiciau jusu atsiliepimus ir isitikinau, kad reikia keliaut pas ji

Gal zinot ar pas ji ilgai reikia laukti iki operacijos? Ar yra galimybe pasilikti kokiom 2paroms palatoje, kol LOR isimtu tamponus is nosies? Nes is Vilniaus vaziuoti i Kauna su viesuoju transportu, tamponais nosi ir itvaru...

kazkaip nelabai fainai atrodo