Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

Sveikos, likimo draugės. 4u.gif Lig šiol jūsų temą tik skaičiau, nusprendžiau prisijungti. Nosį paveldėjau iš tėčio ir tuo visiškai neaidžiaugiu - viršuje, tarp akių ji prasideda siaurai, tada tolydžio platėja bulvikėn, yra ir nedidelė kuprelė, ir nosies galiukas nusileidęs. Pagal kainos ir teigiamų atsiliepimų santykį, nusprendžiau pagalbon šauktis Jankūną (konsultacija rugpjūčio viduryje). Gąsdina jūsų nusivylimai ir likę/įgyti defektai, bet jau nuo paauglystės apie op svajoju. Man veik 22, daktaras minėjo, kad tai tinkamas amžius operacijai, geriau gyja, kaip suprantu. Atsiųsčiau savo nuotraukų, nurodykite pašto adresą 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi 4u.gif
e-pastas: nosieskorekcija@gmail.com

Atsakyti
sveikos visos dar karteli, siandiena nueme itvara atsiemus visus savo zodzius sakytus, viskas lb gerai nors tiek asaru buvo islieta bereikalo, nors po op tik savaite rezultatas jau man db patinka smile.gif nors viskas istyne dar smarkiai , bet man jau ir db gerai galetu taip ir likti ir tai gerai butu smile.gif visdelto bereikalingai sawe prinervavau , per gyliai emiau i sirdi visai tai kas cia buvo rasoma, geriau istikro visai jokiu komentaru neskaityti ,o pasikonsultuoti su vienu su kitu ir ziureti kuris labiausia traukia jus ,o ne paisyti kitu nuomones, aciu Sauliui Viksraiciui visdelto pirmines perskaitytos nyomones ne supermamoj ir kiti straipsniai buvo teisingi:) sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau į paštą porą nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarlady25 @ 2013 07 16, 21:58)
sveikos visos dar karteli, siandiena nueme itvara atsiemus visus savo zodzius sakytus, viskas lb gerai nors tiek asaru buvo islieta  bereikalo, nors po op tik savaite rezultatas jau man db patinka smile.gif nors viskas istyne dar smarkiai , bet man jau ir db gerai galetu taip ir likti ir tai gerai butu smile.gif visdelto bereikalingai sawe prinervavau , per gyliai emiau  i sirdi visai tai kas cia buvo rasoma, geriau istikro visai jokiu komentaru neskaityti ,o pasikonsultuoti su vienu su kitu ir ziureti kuris labiausia traukia jus ,o ne paisyti kitu nuomones, aciu Sauliui Viksraiciui visdelto pirmines perskaitytos nyomones ne supermamoj ir kiti straipsniai buvo teisingi:) sekmes visoms 4u.gif

Sugarlady, kaip tavo nosyte?
Atsakyti
QUOTE(Angelique @ 2013 07 19, 17:07)
Sugarlady, kaip tavo nosyte?

na dar tik 10d po op, bendras tinimas atslugyneja:) jauciuosi tai puikiai nebera melyniu smile.gif bet galas tai smarkiaidar patinias:) kaip sakant bumbulas dar:D tikiuosi viskas bus gerai:) ir po menesio jau drasiai i zmones bus galima eiti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Nauja as siame forum (tiesa kazkada seniai seniai buvau prisiregistravus ir pamirsus) smile.gif neesme smile.gif
Zodziu as siuo metu norvegijoj, susitariau su S.V., rugsejo 17 ir as gulsiuosi po peiliu smile.gif reikia pagaliau susitvarkyti savo nosyte nes nebegaliu apsikest su ja, ir akys labai uzkrite nuo vaikystes, tai sakau vienu ypu atsikratysiu visu savo negandu smile.gif
Tik kazkaip labai gasdina pooperacinis periodas, tiek pasiskaiciau apie nevykusias nosytes... taciau neprarandu noro, nes nuo pat paauglystes kasdien pazvelgus i veidrodi svajojau apie tai smile.gif
kai nusiunciau viksraiciui foto, tai sake reikes patiesint nosies asi, kuprele sumazint, ir patrumpint kiek nosyte, vokus uzteks pakelti, nereikia kaktos kelti smile.gif
o taip buvo sunervine vienos klinikos gydytojas, kuris pareiske, kad butina kelt kakta, ko man tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
sveikos, as taip pat esu savaite po nosies operacijos, dare radzevicius, treciadieni nuims itvara, taip pat koregavo ir ausytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sergejkov: 22 liepos 2013 - 12:45
QUOTE(sergejkov @ 2013 07 22, 12:44)
sveikos, as taip pat esu savaite po nosies operacijos, dare radzevicius, treciadieni nuims itvara, taip pat koregavo ir ausytes.

Labas labas,

o kas nosytej netiko? Ka dare? Kaip jauciates?
Atsakyti
O aš norėjau paklausti, ar gydytojai neliepia prieš operaciją susitvarkyti dantis? Esu girdėjusi, kad negalima daryti operacijos, jeigu yra problemų su dantimis. Čia, kad nervo neužkliudytų ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 07 22, 20:23)
O aš norėjau paklausti, ar gydytojai neliepia prieš operaciją susitvarkyti dantis? Esu girdėjusi, kad negalima daryti operacijos, jeigu yra problemų su dantimis. Čia, kad nervo neužkliudytų ir pan.  ax.gif

op dariausi pries 2 sav , manes niekas neklause del dantu:) man atrodo svarbiausia jog organizme uzdegimo kokio nebutu, jei iskeltas dantis ar puliuojantis , tuomet manau reiktu gal sulaukti kol sugis, bet siaip per kraujo tyrima mato ar organizme yra uzdegimas , jei viskas ok , manau niekas nemaiso:)
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Kam reikėtų atsiųsti foto? Norėčiau pasirodyti ir paklausti Jūsų nuomonės, ar man reikia operacijos, ar ne. Nes artimieji tikrai atkalbinės, juk mylim tokią, kokia esi rolleyes.gif Skaičiau vakar visas temas iki nakties ir kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad tikrai to noriu.
Atsakyti