Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

Niu mergaitės, visos kurios darėtės, ar galit sąžiningai atsakyti, po kiek laiko gali eiti viešumon be make upo ir aplinkiniai nemato, kad kažkas daryta..? ax.gif
Labai norisi, bet nelabai yra laiko gyt..
Atsakyti
Sveikos, as cia naujoke bet tema seku gana seniai. taigi noreciau darytis op, planuoju tai darytis pas Jankuna smile.gif i el pasta atsiunciau savo nosies nuotrauka gal kas galetu duoti prisijungima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 10 08, 20:15)
Niu mergaitės, visos kurios darėtės, ar galit sąžiningai atsakyti, po kiek laiko gali eiti viešumon be make upo ir aplinkiniai nemato, kad kažkas daryta..?  ax.gif
Labai norisi, bet nelabai yra laiko gyt..

as galiu pasakyti - po savaites kai nueme itvara, man buvo belike pora labai mazu melyniu, kurios labai lengvai uzsimaskavo su makiazo pagalba smile.gif bet cia nuo kiekvieno organizmo priklauso, as dar kad jam pagelbeciau, pries ir po op geriau visokiu vitaminu, stiprinau organizma, ir geriau Traumeel smile.gif tokie homeopatiniai vaistukai, be recepto parduodami, greitina zaizdu gijima, melyniu mazejima smile.gif po dvieju savaiciu tai draaaasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2013 10 10, 19:34)
as galiu pasakyti - po savaites kai nueme itvara, man buvo belike pora labai mazu melyniu, kurios labai lengvai uzsimaskavo su makiazo pagalba smile.gif bet cia nuo kiekvieno organizmo priklauso, as dar kad jam pagelbeciau, pries ir po op geriau visokiu vitaminu, stiprinau organizma, ir geriau Traumeel smile.gif tokie homeopatiniai vaistukai, be recepto parduodami, greitina zaizdu gijima, melyniu mazejima smile.gif po dvieju savaiciu tai draaaasiai smile.gif

Ačiū labai 4u.gif Kitais metais pribręsiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Nusiunčiau savo straubliuko nuotraukytes el.paštu nosieskorekcija@gmail.com , tikiuosi gauti prisijungimą,kas padės atsirinkti geriausią gydytoją.

Ačiū.
Atsakyti
Sveikutės,
merginos, nesiųskit jus tų nuotraukų, iš čia dar prisijungiančių man rodos nei viena neturi prisijungimo prie pašto.
Siūlau arba susikurti naują paštą/fotki.com albumą, arba tiesiog viena kitai siuntinėti.

beje, seniai ir pati buvau užsukus. Žiauriai pavargstu su mažium, jau toks zirzilas, ne tas žodis. Na ir pagaliau baigėsi remontai namie thumbup.gif liko tik smulkmenos smile.gif
Atsakyti
Aš irgi tą patį pagalvojau, kad mums reikia naujo e-pašto, kur galėtume siųsti savo nuotraukas. Galiu sukurti ax.gif
Atsakyti
Pirmyn:)
Tik labai gaila,kad negalima pažiūrėti jau padarytų darbelių.
Kam nesunku, atsiųskite kasnors savo nosytę prieš ir po parodyti. Pažadu nuotraukas iškart ištrinti. El.paštu man arba čia, až..
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
po nosies korekcijos praėjo 3 mėn. pan. biggrin.gif Nosiukas vis keičiasi, mažėja. Galiuko dar pilnai nejaučiu ir jis atrodo stambokas. Bet visumoj thumbup.gif Be galo esu laiminga ir nei kiek nesigailiu ax.gif nes atrodo TOBULAI, palyginus su tuo, kokią turėjau prieš tai.
bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė18 @ 2013 10 13, 16:47)
Sveiki,
po nosies korekcijos praėjo 3 mėn. pan.  biggrin.gif Nosiukas vis keičiasi, mažėja. Galiuko dar pilnai nejaučiu ir jis atrodo stambokas. Bet visumoj thumbup.gif Be galo esu laiminga ir nei kiek nesigailiu ax.gif  nes atrodo TOBULAI, palyginus su tuo, kokią turėjau prieš tai.
bis.gif

sveikinu smile.gif) pas ka dareisi?
Atsakyti
QUOTE(kaaro @ 2013 10 13, 20:17)
sveikinu smile.gif) pas ka dareisi?

Pas gyd. Saulių Vikšraitį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė18 @ 2013 10 13, 21:07)
Pas gyd. Saulių Vikšraitį ax.gif

O gal turi foto prieš ir po ax.gif
Atsakyti