Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

QUOTE(Saulytė18 @ 2013 10 13, 20:07)
Pas gyd. Saulių Vikšraitį ax.gif

kaip smagu girdet:)) as irgi pas ji ketinu darytis antra op, pirma dariausi pas vaiciuna, nelb pasisekusi, o ka tau dare? trumpino, siaurino ar salino kuprele?
Atsakyti
QUOTE(kaaro @ 2013 10 06, 12:49)
sveikos smile.gif
noreciau prijungt!
pries beveik 2 metus dariausi nosi pas vaiciuna ir balciuna. rezultato praktiskai jokio..kaip buvo plati ir ilga, tokia ir liko. su lupa reiketu vertint pasikeitimus..tai vis daniau svarstau apie antra op. linkstu prie kaikario..beje, kaip galima butu prisijungt pre jusu pasto ir pazet nuotraukyts?ar kas daretes pas kaikari?
Papildyta:
kalbejai gal jau su kaikariu?smile.gif

Papildyta:

kalbejai gal jau su kaikariu?smile.gif

Sveikos panos smile.gif sestadieni buvau pas kaikari. Atkalbinejo mane del operacijos nes sako visam pasaulyje 25% lieka nepatenkintu operacija. Na jis kiek zinau daugeli panu atkalbineja:) man baisiausia pasirode tai kad po keliu menesiu po op, gali nosis pradet kremzlet I sona ar dar kaipnors, ir korekcine operacija daryt galima tik po metu, vadinasi beveik Metus tureciau vaikscioti su kreiva nosim. Va sitas man baisiausia, sakiau paieskosiu daugiau info apie kremzlejima. Ai, dar rode foto, tarkim po op keli men nosis biski pakelta nes kele per op siek tiek o po puses metu ji vel nusileidzia, nes kaulas kiereja. Lb reik but psichologiskai stipriai pries op ir nusiteikti siurprizam. Dar nenugeso man noras darytis op:)
Atsakyti
Labas mergaites, skaitau jusu zinute irman visos atrodote labai laimingos po operaciju, as po operacijos jau beveik 6 menesiai, bet vis dar sau atrodau labai patinusi, is priekio ziurint nosis dar labai didele, pergyvenu, kad tik viskas atslugtu.Labai butu idomu pamatyti jusu nuotraukas atsiuskite kas nors pries ir po man i el pasta sandreoo@gmail.com, prizadu atsiusiu ir jums.
Atsakyti
QUOTE(sandreoo @ 2013 10 18, 20:07)
Labas mergaites, skaitau jusu zinute irman visos atrodote labai laimingos po operaciju, as po operacijos jau beveik 6 menesiai, bet vis dar sau atrodau labai patinusi, is priekio ziurint nosis dar labai didele, pergyvenu, kad tik viskas atslugtu.Labai butu idomu pamatyti jusu nuotraukas atsiuskite kas nors pries ir po man i el pasta sandreoo@gmail.com, prizadu atsiusiu ir jums.

atsiunciau tau menesio po op rezultata smile.gif gal tiesiog yra polinkis i tinima, o gal rukai? nes zinau tiksliai kad rukantiems zmonems gal dvigubai pailgeja gijimo procesas... mano siules nosytes viduje jau istirpo, liko viena kuri niekaip nepasiduoda biggrin.gif biggrin.gif tik va akiu randai dar raudoni ir matosi, tai kasryt pusvalanduka uztrunku, kol uzmaskuoju smile.gif bet tas ju raudonumas bus kelis menesius, tai zinojau, kur lendu smile.gif vienintelis vis dar erzinantis dalykas, tai kad paryciais dar daznai uzsikemsa nosis, bet isilasinu juros vandens ir vel gerai buna smile.gif vis laikas nuo laiko spoksau i veidrodi ir galvoju, kad tokio labai skirtumo nera nei pries op, bet tada nueinu ir paziuriu i nuotraukas, kaip atrodziau, ir norisi duot sau i uzpakali uz tokias mintis, nes skirtumas akivaizdus, ypac akiu drinks_cheers.gif nosis pamazu mazeja, nedaug, bet matau mazejima thumbup.gif tik va kaip ir rasiau tau, nepatinka, kad liko pries tai buves snerviu asimetriskumas, kuris praeinant tinimui vel ryskeja, bet viksraitis ir sake, kad asimetriskuma jis gales tik susvelnint, panaikint vienos op metu yra neimanoma, taigi neisieloju smile.gif bendram rezultate gailiuosi tik del vieno dalyko - kodel as taip igai laukiau g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
Prisijungsiu ir as prie Jusu. Jau po savaites operacija pas Tautrima Astrauska.
Pas ji kolsultacijoj niekad nebuvau, susirasynejom visada per pasta tai del to kazkaip baisu ar per valanda pries operacija jis ten spes viska apziuret. unsure.gif
O pasirinkau ji nes ankstesnese temose tai lb merginos ji gyre, bet dabar perskaicius dauguma temu supratau kad cia sekmes reikalas, ir geriausiam chirurgui kartais nepasiseka.
Atsakyti
o Jus pries operacija rodet kokios norite nosies? ar taip pasitikejot chirurgu?
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2013 10 20, 08:55)
Sveiki, 4u.gif
Prisijungsiu ir as prie Jusu. Jau po savaites operacija pas Tautrima Astrauska.
Pas ji kolsultacijoj niekad nebuvau, susirasynejom visada per pasta tai del to kazkaip baisu ar per valanda pries operacija jis ten spes viska apziuret. unsure.gif
O pasirinkau ji nes ankstesnese temose tai lb merginos ji gyre, bet dabar perskaicius dauguma temu supratau kad cia sekmes reikalas, ir geriausiam chirurgui kartais nepasiseka.

Sekmes 4u.gif As irgi dariausi pas ji. unsure.gif
Atsakyti
Na ir kaip? ar patenkinta rezultatu? kiek laiko praejo? smile.gif

As tai vis skaitau foruma visos cia pas SV dare.. ir siaip dauguma patenkintos.
tai ar nebusiu suklydus as..
bet va man merginos foto patiko kur jo psl. mano panasi dabartine nosite, tik gal daugiau i kreivuma pas mane. tai jei butu rezultatas kaip pas ja tai buciau lb laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina4ka @ 2013 10 22, 00:38)
Na ir kaip? ar patenkinta rezultatu? kiek laiko praejo? smile.gif

As tai vis skaitau foruma visos cia pas SV dare.. ir siaip dauguma patenkintos.
tai ar nebusiu suklydus as..
bet va man merginos foto patiko kur jo psl. mano panasi dabartine nosite, tik gal daugiau i kreivuma pas mane. tai jei butu rezultatas kaip pas ja tai buciau lb laiminga  thumbup.gif

Man ir dar vienai mergaitei ''draugeliuke'',jei gerai pamenu nika,skirtumas tarp musu operaciju 2sav.,deja ...... unsure.gif
Atsakyti
[Asdariausi pas SV, po operacijos siandien 6 menesiai, Apie T.A girdejusi esu nekikiu atsiliepimu, ypac, rinoplastikoje. S.V turi labai daug praktikos nosies plastikoje, bet kaip tu ir sakai cia laimes dalykas. Sekmes tau!
Atsakyti
na ivyko siek tiek pasikeitimu.. kai parasiau forume mane merginos atkalbejo nuo operacijos pas TA, rase merginos kurios pas ji operavos doh.gif tai atsaukiau operacija, 600lt man aisku nieks negrazins, pasiule tik panaudot tuos pinigus. uzsirasiau dabar pas SV konsultacijai Lapkricio 15, po to bandysiu tartis Sausio menesiui operuotis smile.gif tikiuosi neapvils manes sitas daktaras smile.gif beje pas ji ir pigiau 7200lt o pas TA 7600
Atsakyti
Lamingai tau!Bet kuriuo atveju pries operacija gerai pagalvok, ar tikrai tau to reikia!
Atsakyti