Labas visoms,
jau kuri laika skaitineju nosyciu tema ir pagaliau jungiuosi prie jusu.
siaip ne taip issirinkau gydytoja, buvau konsultacijoj pas SV. Skaiciau visus atsiliepimus, deliojau + ir - ir vistik nusprendziau, kad tikriausiai bus jis (galvojau apie Vitku ir Jankuna taip pat, dar neatmetu galimybes nueiti i konsultacija bent jau pas Vitku. Na, kad iki galo ramu butu..). Aisku, kainos skirtumas nemenkas ir kazkaip atsiliepimu apie SV radau daugiau. Arba jau visai susipainiojau, nes visas temas skaiciau po keleta kartu. Tai ir nezinau kaip del to Vitkaus. Ar patenkintos tos, kurios daresi?
Del konsultacijos. Gydytojas pasirode labai malonus, viska pasakojo, rode savo darbu nuotraukas, atsake i visus mano kvailus ir nelabai klausimus, padare kelias nuotraukas ir nosies pataisymus. Aisku, nuotraukas turiu tik is profilio, labai smalsu butu bent jau isivaizduot, kaip atrodytu is priekio.
Operacija butu atvira, kaina 6500. Planuojamas laikas - balandzio pabaiga.
Ir ar cia man vienai taip, kad kuo arciau operacija, tuo labiau galvoji o gal nereikia? o gal palaukt? Tada pasiziuri i veidrodi ir pagalvoji, kad vistik labai nori ir vel viskas is naujo?

)
Beje, galeciau ideti savo foto i pasta, tik nezinau nei kaip, nei kam