Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 21 TEMA

Na, tureciau papriestarauti del demesio po operacijos. Lankausi pas dr. Kaikari po operacijos kas keli menesiai, laiko skiria daug, visada pasitinka su sypsena, isklauso visu pabambejimu smile.gif Laukiam metu po operacijos (dabar 10 men), tada ziuresim ka daryt del to kalniuko. Tik sinusitas tragiskai kamuoja, gal, merginos, zinot veiksminga buda jo isvengt kai tik sloga prasideda? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2013 01 30, 17:53)
Na, tureciau papriestarauti del demesio po operacijos. Lankausi pas dr. Kaikari po operacijos kas keli menesiai, laiko skiria daug, visada pasitinka su sypsena, isklauso visu pabambejimu smile.gif Laukiam metu po operacijos (dabar 10 men), tada ziuresim ka daryt del to kalniuko. Tik sinusitas tragiskai kamuoja, gal, merginos, zinot veiksminga buda jo isvengt kai tik sloga prasideda? sad.gif

O koks pas jus kalniukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 30, 19:15)
O koks pas jus kalniukas? ax.gif

Jau siek tiek anksciau merginu klausiau ar kuriai nors yra buves 'kaulinis randas', tiesiog viena puse nesileidzia, tarsi laiptukas braukiant nuo nosies virsaus link skruosto. Kita puse nusileido puikiai. Butent del to is priekio ziurint yra nosies asimetrija, optiskai nosis platesne, atrodo patinus.
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2013 01 30, 18:25)
Jau siek tiek anksciau merginu klausiau ar kuriai nors yra buves 'kaulinis randas', tiesiog viena puse nesileidzia, tarsi laiptukas braukiant nuo nosies virsaus link skruosto. Kita puse nusileido puikiai. Butent del to is priekio ziurint yra nosies asimetrija, optiskai nosis platesne, atrodo patinus.

Man taip buvo, bet pas mane buvo ne kaulinis randas o stiprus kaulo patinimas nes toj pusej buvo nuimta nemazai i sona atsikisusios kupreles. Bet mazdaug po 6-8 men nyko nyko ir isnyko.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2013 01 30, 19:25)

ta prasme vienoje nosies puseje kauline dalis einanti link zando auksciau nei kitoje? jei taip, pas mane taip. Netikiu, kad nusileis. Chirurgas man aiskino,kad pilnos plastikos metu atskiriami kaulai. Cia pasake jau po op, pries tai maniau, kad nugarele bus tik siek tiek paslifuota, jokios kupreles neturejau. Tad manau,kad nelygiai sujunge kaulus ir tiek.
Atsakyti
Labas visoms,

jau kuri laika skaitineju nosyciu tema ir pagaliau jungiuosi prie jusu.
siaip ne taip issirinkau gydytoja, buvau konsultacijoj pas SV. Skaiciau visus atsiliepimus, deliojau + ir - ir vistik nusprendziau, kad tikriausiai bus jis (galvojau apie Vitku ir Jankuna taip pat, dar neatmetu galimybes nueiti i konsultacija bent jau pas Vitku. Na, kad iki galo ramu butu..). Aisku, kainos skirtumas nemenkas ir kazkaip atsiliepimu apie SV radau daugiau. Arba jau visai susipainiojau, nes visas temas skaiciau po keleta kartu. Tai ir nezinau kaip del to Vitkaus. Ar patenkintos tos, kurios daresi?

Del konsultacijos. Gydytojas pasirode labai malonus, viska pasakojo, rode savo darbu nuotraukas, atsake i visus mano kvailus ir nelabai klausimus, padare kelias nuotraukas ir nosies pataisymus. Aisku, nuotraukas turiu tik is profilio, labai smalsu butu bent jau isivaizduot, kaip atrodytu is priekio.
Operacija butu atvira, kaina 6500. Planuojamas laikas - balandzio pabaiga.
Ir ar cia man vienai taip, kad kuo arciau operacija, tuo labiau galvoji o gal nereikia? o gal palaukt? Tada pasiziuri i veidrodi ir pagalvoji, kad vistik labai nori ir vel viskas is naujo? smile.gif)

Beje, galeciau ideti savo foto i pasta, tik nezinau nei kaip, nei kam smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu toki klausima, ar kam yra teke susidurti su nosies slifavimu (del kreivumo). Buvau konsultacijoj pas Norku del kitos operacijos ir tuo paciu paklausiau del nosies, sake pas juos yra atliekamas kazkoks slifavimas, kuris kainuotu pigiau, nei turbut pilna nosies operacija. Galbut zinote kas daugiau informacijos ar teko susidurti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorettta33: 31 sausio 2013 - 18:56
QUOTE(Lorettta33 @ 2013 01 31, 19:55)
Sveikos  4u.gif  Turiu toki klausima, ar kam yra teke susidurti su nosies slifavimu (del kreivumo). Buvau konsultacijoj pas Norku del kitos operacijos ir tuo paciu paklausiau del nosies, sake pas juos yra atliekamas kazkoks slifavimas, kuris kainuotu pigiau, nei turbut pilna nosies operacija. Galbut zinote kas daugiau informacijos ar teko susidurti?

Taip, man kuprele slifavo Radzevicius ir bande pakelti nosies galiuka, zadejo stebukla, o gavosi, kad rezultatas pradzioj dar buvo, o paskui nosies galas nusileido kur buves ir kuprele vistiek isryskejo. Todel po 8 metu teko darytis antra.
Papildyta:
QUOTE(Draugeliuke @ 2013 01 31, 12:01)
ta prasme vienoje nosies puseje kauline dalis einanti link zando auksciau nei kitoje? jei taip, pas mane taip. Netikiu, kad nusileis. Chirurgas man aiskino,kad pilnos plastikos metu atskiriami kaulai. Cia pasake jau po op, pries tai maniau, kad nugarele bus tik siek tiek paslifuota, jokios kupreles neturejau. Tad manau,kad nelygiai sujunge kaulus ir tiek.

Butent tas pats. Kaulas nera lygiai sujungtas. Nesileidzia, bet dar turiu vilties... jau 10 men, vis dar tikiuosi blush2.gif o tai jum pasake, kad jau nesusilygins??? uzmustumet paskutine mano vilti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2013 02 01, 00:55)
Butent tas pats. Kaulas nera lygiai sujungtas. Nesileidzia, bet dar turiu vilties... jau 10 men, vis dar tikiuosi  blush2.gif o tai jum pasake, kad jau nesusilygins??? uzmustumet paskutine mano vilti  unsure.gif

oi ne, blogu pranasu buti nenoriu smile.gif linkiu, kad nusileistu, gal ten tikrai tinimas dar laikosi. Ka pats gydytojas sako? Ka siulo tuo atveju, jei nenusileis? Galvojate apie 3 operacija vien del to kaulo? man atrodo, kad palyginus smulkmena smile.gif aisku norisi, kad viskas butu taip kaip norisi. Ale kartais is didelio tobulumo siekimo gaunasi dar prasciau.
As pas Astauska buvau pries 2 menesius, tada buvo nepilni 2 men.po op, viskas dar buvo labai istine, tad nesimate, jog skiriasi kaulines dalies puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 01 vasario 2013 - 13:20
Sveikos, paneles smile.gif

Na va, pirmadieni man buvo Op, siandien antra dienele, vaizdas ir savijauta nekazka smile.gif BET nesiskundziu, nes seniai to norejau, taigi visi skausmai ir nepatogumai yra lengvai pakenciami. Kasdiena ziuriu i nuotraukyte savo padaryta kompu, ir sutelkiu visas mintis ties tuom, kad ji bus tokia pat, kaip padaryta su programa. smile.gif))

Israse man antibiotiku ir tableciu nuo skausmo. Ar ir kitom reikejo gerti antibiotikus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2013 02 06, 10:27)
Sveikos, paneles smile.gif

Na va, pirmadieni man buvo Op, siandien antra dienele, vaizdas ir savijauta nekazka smile.gif BET nesiskundziu, nes seniai to norejau, taigi visi skausmai ir nepatogumai yra lengvai pakenciami. Kasdiena ziuriu i nuotraukyte savo padaryta kompu, ir sutelkiu visas mintis ties tuom, kad ji bus tokia pat, kaip padaryta su programa. smile.gif))

Israse man antibiotiku ir tableciu nuo skausmo. Ar ir kitom reikejo gerti antibiotikus? smile.gif

taip reikejo. gali dar nusipirkti homeopatiniu - Taumeel Heel. Pagreitins gijima. Kas operavo?
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2013 02 06, 18:52)
taip reikejo. gali dar nusipirkti homeopatiniu - Taumeel Heel. Pagreitins gijima. Kas operavo?

Operavo S.V.
Atsakyti