QUOTE(amaral @ 2013 02 16, 23:28)
Sabini, kaip tu laikais po op?
Na man jau dvi savaite ir dvi dieneles po op praejo

taigi po savaites, kai nuvaziavau nusiimti itvaro, buvo labai baisu, ir pamaciusi save veidrodyje pasakiau "o dieve kokia as baisi"...

bet veides dar buvo melynas ir istines, ir ta nauja nosis kazkaip nelipo man prie veido, bet kasdien po truputi priprantu prie atvaizdo veidrodyje.. Kol kas nesijauciu grazi, netgi maziau patraukli negu pries op, bet tai yra del to, kad yra dar mazyciu melyniu po akimis, nosis kaip bulvyte visa istinusi ir KAS MAN BAISIAUSIA - tas tinimas tarp akiu!!! Atrodau kaip avataras, zodziu negrazu nei is priekio nei is sono

kiek stebejau foruma ir nuotraukas merginu tai pas visas budavo istine tarp akiu ane? O kiek youtube ziurejau ir siaip visokius uzsienio forumus skaiciau tai ten po savaites kai nuimdavo itvara jokio istinimo tarp akiu nemaciau :? Kazkaip i tai atkreipiau demesi lb. na siaip savijauta mano puiki, per nosi kvepuoju gerai, naktimis nebetroskina. Gyvenu pilnaverti gyvenima, nieko sau nedraudziu, tik tie praeiviu zvilgsniai!!!! As nesidazau, o kada gi yra melyniu po akimis, tai visi ziuri kaip velnia pamate. Vienas zmogus paklause kas mane sumushe, tai kada atsakiau, jog dariausi op, jis tik nusijuoke ir pasake "jojo"... Ot idomuss tas musu tautos mentalitetas, iskarto sumusta kokia, ar alkoholike

siaip viskas ciki piki, nors man rods jauciu kad vienoj pusej daugiau kauliuko like nei kitoje, bet viliuosi kad cia mano fantazija arba tinimas:)
Turiu klausimeli- per kiek laiko pas jus pilnai islindo/istraukete tuos baltus siulus is snerviu? Nes atrodo kaip snargliai pridziuve

as ten su pincetu pakrapstau, shashiukai gerai nusiema, bet vat tie siulai neduoda man ramybes:)))