Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 01, 12:48)
Ne visos siunčiasi iš užsienio. Aš perku dėl malonumo, nes man patinka patirti rinkimosi malonumą, pirkimo malonumą, momentinio gavimo malonumą ir kt. malonumus. Patinka gauti čia ir dabar, nes tokia yra motyvacija. Gal rytoj jos nebus ar bus kiti poreikiai. O pirkti internetu ar per tarpininkes, laukti n savaičių ir tik po to mėgautis pirkiniu - ne kiekvienam. rolleyes.gif
Papildyta:
Ir žodį "dvigubai" per drąsiai naudojate mirksiukas.gif Nežinau, kur jūs randate dvigubai pigiau, bet pvz. minėtas lūpdažis interneto parduotuvėse kainuoja apie 60 - 65 Lt. (svyruojantis valiutos kursas) plius n lt. atsiuntimo mokestis. Tad jei pigiau 10 - 15 lt. galutiniame rezultate po n savaičių, tai kame tas pigumas?  rolleyes.gif

O jei neatsiųs, o jei kažkas atsitiks - ne paslaptis, kad dažnai su internt. parduotuvėm būna visokių nesusipratimų, net su pačiomis žinomiausiomis, iš viso patirsi nuostolius.  doh.gif

aš irgi dažnai perku iš malonumo, o ne iš didelio poreikio, pirkdama internetu patiriu dvigubą pirkimo malonumą bigsmile.gif kai perki prekę, ir kai ją gauni tiesiai į namus. Be to, nelabai turiu laiko vaikščioti po parduotuves, o vat po darbų prieš miegą labai smagu e-parduotuvėj nukauti kokį lūpdažiuką smile.gif
EL turiu labai minkštą smagų kabuki šeptėlį, visai neerzina odos
Atsakyti
Siandien pasisukinejau aplink EL stenda - konsultante padaze seseliukais (tusu buvau pasidazius, tai nukeliau bandymus kitam kartui). Dejo seseliu pagrinda, bet sakyciau man be pagrindo geriau seseliai laiko - subego i raukslyte viskas doh.gif Reikes kada paciai isbandyt savo tepimo technika, nes labai vilioja si kosmetika.
Atsakyti
Kad nesubėgtų, prieš tepdama šešėlius papudruok kompaktine, biria ar pan. pudra. Kad būtų pagrindas. Plikas vokas turi riebaliuko ir gali pats geriausias šešėlis subėgti po kurio laiko. Aš tai įsimetu į rankinuką šešėlius, jei žinau, kad ilgai negrįšiu namo, makiažas turi būti "nenubėgęs" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 11 30, 16:58)
Pradžiuginai mane, nes šito tušo kaip tik laukiu.Čia berods ir jautrioms akims yra. g.gif

jo mergaites, tinka jis jautriom akim, labai geras tusas... gal kas parduodat koki nauja?
kiek jis kazi kainuoja dabar kristianoj? o gal kur kitur perkat?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 02, 12:10)
jo mergaites, tinka jis jautriom akim, labai geras tusas... gal kas parduodat koki nauja?

Manau apie 90 litu kainuoja, ar daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 02, 11:10)

E-shop internete, is uzsienio. Dabar maciau kaina 23.5 $ , tai apie 65 LT. Dar pvz turint nuolaidu eshope, dar pigiau gautusi, ir aisku priklauso nuo dolerio kurso ta diena kai perki, bet kokiu atveju kaina butu apie 60 LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 02, 10:28)
Kad nesubėgtų, prieš tepdama šešėlius papudruok kompaktine, biria ar pan. pudra. Kad būtų pagrindas. Plikas vokas turi riebaliuko ir gali pats geriausias šešėlis subėgti po kurio laiko. Aš tai įsimetu į rankinuką šešėlius, jei žinau, kad ilgai negrįšiu namo,  makiažas turi būti "nenubėgęs" rolleyes.gif

Tai man dauguma seseliuku laiko ir be pagrindo, o paprastai tai vistiek pudruoju veiduka, tai ir voka papudruoju ir problemu nera. Bet va cia konsultante baisiai gyre EL seseliu pagrinda ir tepe ji ir tada seselius, o jie ziauriai subego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 02, 15:47)
Tai man dauguma seseliuku laiko ir be pagrindo, o paprastai tai vistiek pudruoju veiduka, tai ir voka papudruoju ir problemu nera. Bet va cia konsultante baisiai gyre EL seseliu pagrinda ir tepe ji ir tada seselius, o jie ziauriai subego  doh.gif

Tai gal tavo riebi veido oda, nes mano tai ziauriai vokai riebaluojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 12 02, 18:42)
Tai gal tavo riebi veido oda, nes mano tai ziauriai vokai riebaluojas doh.gif

Pas mane sausa oda - dabar jau tokia link normalios pasidarius (kazkaip geriau priemones atsirinkau, tai nebeserpetoja, nebetraukia), bet riebumo nei ant veiduko, nei ant voku nera. Uztai taip ir keista buvo, kad pagrindas visai nelaike (cia man subego per mazdaug 3 valandas). Bet paciu seseliuku neatsisakau ir tikrai eisiu isbandyt ant naturalios odytes, tada jau vertinsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 02, 11:10)

Aš pirkau braškėse, tai man išėjo apie 70 lt. smile.gif
Atsakyti
http://www.esteelaud...130_tall_sp.jpg
Gavome su drauge meginukus ir kremo ir serumo. Jos oda riebi, o mano sausa.
Tai nei vienai netiko, mane tai net tokiomis sausomis demelemis ismete, labai suerzino oda. Labai jau stiprus tas kremas doh.gif

Tad pries pirkdamos butinai isbandykite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 15 gruodžio 2008 - 23:22
QUOTE(Skine @ 2008 12 16, 00:20)
http://www.esteelaud...130_tall_sp.jpg
Gavome su drauge meginukus ir kremo ir serumo. Jos oda riebi, o mano sausa.
Tai nei vienai netiko, mane tai net tokiomis sausomis demelemis ismete, labai suerzino oda. Labai jau stiprus tas kremas doh.gif

Tad pries pirkdamos butinai isbandykite. mirksiukas.gif

Si Advanced Night Repair seruma perku nuolat jau keli metai, mano oda misri. Labai man tinka ir patinka, naudoju tik vakarais vietoj naktinio kremo. Kieno oda labai sausa galima tept ant kremo, sustiprina kremo poveiki.
O tas kremas roziniam indelyj Resilience Lift yra tikrai labai stiprus ir labiau skirtas brandziai odai, man atrodo nuo 40-45 metu. Siaip daugelis EL priemoniu yra gan stipraus poveikio ir jei oda nors kiek sudirgo geriau nenaudokit, musu lietuviska oda turbut vis dar nepratus prie tokio kiekio aktyvios chemijos blush2.gif
Atsakyti